Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   La sugestia Demonei: Personaje ne-preferate (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82762)

ricutza 06 Aug 2003 22:16

mie mi-a placut de ea in Solaris...chiar mi s-a parut potrivita pentru rol!
in Killing Me Siftly intr-adevar nu s-a descurcat remarcabil...din fericire n-a fost singura...doar Joseph Fiennes a mai salvat un pic filmul, dar nu suficient pentru a-l face acceptabil...

pe mine ma enerveaza de obicei rolurile lui Renee Zellweger...cred ca in afara de personajul din Jerry Maguire si cel din Bridget Jones's Diary, restul efectiv m-au scos din sarite...apogeul l-a reprezentat rolul dintr-un film pe care l-am vazut la tv: Price above Rubies...a fost criminal!

ArsDeViu 06 Aug 2003 22:38

Meg Ryan in "Proof Of Life"-nu a avut nici o treaba cu rolul

Devon Sawa in "Final Destination"-fad

Sandra Bullock in "Speed"-ffffff fad

Mircius 07 Aug 2003 12:37

Originally Posted by Charlotte:

Samantha Jones (Sex and the City)

Tipa care o Joaca pe Samantha Jones este absolut geniala. Nu sant de acorc cu tine. Dovada, este singura din "grup" care a luat Globul de aur. Na.

MinRep 07 Aug 2003 16:56

De fapt, draga Mircius, si Sarah Jessica Parker are Globul de Aur de vreo trei, patru ori pentru rolul din "Sex And The City".

--- So, you're saying: "Yes"!
--- No!
--- Then, you're saying: "No"!
--- No!

Mircius 07 Aug 2003 17:04

uite:
Screen Actors Guild Awards (SAG)
OUTSTANDING PERFORMANCE BY AN ENSEMBLE IN A COMEDY SERIES
SEX AND THE CITY
Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker

MinRep 07 Aug 2003 17:12

Da, si? Pe mine tipa ma enerveaza, la serial nu ma prea uit, iar argumentul tau nu prea tine.

...

Demona 07 Aug 2003 17:36

...heh guys...v-a dat micutza Charlotte de lucru acum! :D

...what I still hate...the...f...reakin` mighty Van Zan..."Reign of Fire"...In viatza mea n-am fost mai fericita sa vad un personaj pozitiv cum moare...Good dragon...good!!!

Akasha 07 Aug 2003 18:01

hahahaha Demona,tu si dragonii tai! :) Dar parca il urai si pe Blade.eu o urasc pe Buffy!

Demona 07 Aug 2003 18:11

Dap...il urasc pe Blade shi pe Lestat...shi pe totzi vampirii care nu shtiu sa aprecieze ceea ce au...shi pe Louis...dar pe blondina de Buffy...uhmm...vreau s-o vad toast...extra crispy...pe masa lui Deacon Frost... :D That guy rulzzz...by thw way...nice signature Akasha...way much better...vad ca " te adaptezi...improvizezi...dar tehnica...nu este slabiciunea ta!" ;)

Mircius 08 Aug 2003 08:54

Demona, da ce parere ai de Banderas in Desperado sau cum ii spune la filmu ala cu Selma H. in el. ceva tot cu D incepe... ... YAK!!!

Demona 09 Aug 2003 18:05

Mirciulica...sincera sa fiu...eu n-am vazut Desperado..shi fana a lui Banderas nu sunt...shi daca in Desperado a jucat rol de macho-man...well...sorry..., dar promit ca o sa vizionez filmul...shi o sa imi spun parerea atunci! :)

Mircius 11 Aug 2003 08:23

Draga Demona, in urma anuntului tau postat in spatele meu, am vrut sa fiu sigur de numele acelui film. Si am nimerit bine. Se numeste desperado, joaca si Selma Hayek in el, (sper ca am scris korekt), si a fost lansat in 1995. tarantino apara intr-un rol mic pe la inceputu filmului. Fiind o fana adevarata, este imposibil sa-l fi ratat. E dala cu pusca in cutia de vioara... lol

jackstatae 25 Jul 2007 14:52

nu-mi place cum joaca orlando bloom -in special seria @piratilor@ si @black hawk down@
imi plac cum joaca(dar nu suport personajele)-spacey in se7en(john doe)
si kevin bacon in "sleepers"(sean nokes)

Cazeemeer 25 Jul 2007 16:10

Originally Posted by jackstatae:

imi plac cum joaca(dar nu suport personajele)-spacey in se7en(john doe)

Spacey e perfect in rolul ala. Reuseste sa faca toate crimele sa apara aproape rezonabile, sau macar justificate, desi ar trebui sa fie foarte clar ca nu are cum sa aiba dreptate. Multe filme au bad guys care sa fie pure evil intr-un mod atractiv, dar aici ai deja un personaj care reuseste sa nu mai para total malefic, sa para ca are un punct de vedere legitim, pus in aplicare gresit. Moralitate inversata subversiv tipica lui Fincher, dar executata mai bine ca in alte filme de-ale lui. Si asta e si meritul lui Kevin Spacey.

ulrich 25 Jul 2007 16:59

spacey e complet neutru in filmul ala(e john doe,for god's sake :D ).incolor,inodor,impersonal,o forta a destinului.implacabil.dar chiar inainte sa apara spacey te intrebai daca pedepsele alea oribile nu aveau o oarecare(bolnava,nesanatoasa,dar prezenta)justificare superioara.
de asta a si speriat atat de tare filmu;ti se parea la un moment dat ca arata cu degetul si inspre tine si incepeai sa te foiesti in scaun....gandindu-te la cele mai recente pacate comise.

on-topic:personajul principal din alias,fumeia aia cu fata patratoasa si nevrotica.

atyclb_87 27 Jul 2007 09:19

Mai enervant decat Christian Bale in American Psycho nu gasesc vreun personaj. Am renuntat la jumatatea filmului de nervi. :sick:
Agree?

Prospero 29 Jul 2007 14:15

Originally Posted by atyclb_87:

Mai enervant decat Christian Bale

Nu-l suport pe actorul ãsta ! De ce l-au pus Batmaaaaaannn !?! De ceeeeeeee !?! >_>

atyclb_87 29 Jul 2007 15:46

Mi-am amintit si de... Jim Carrey :huh: care mi-a placut doar in Eternal Sunshine... si in Man on the Moon.

devil_doll 29 Jul 2007 20:36

Originally Posted by Prospero:

Nu-l suport pe actorul ãsta ! De ce l-au pus Batmaaaaaannn !?! De ceeeeeeee !?! >_>

Have u seriously gone of the deep end? Nu imi spune ca ti s parea mult mai potrivit Michael Keaton? :shock: Bale e o imagine perfecta, e destul d interesant si expresiv pt a crea un Bruce Wayne macinat de propria drama si un Batman puternic, atat de puternic incat ne face s uitam ca, spre deosebire de alti super eroi, el nu poate s indoaie bara de metal cu privirea.... 8)

Prospero 30 Jul 2007 17:21

Bale e antipatic. Nu... nu... Stai putin. Bale da o conotatie noua temenului "antipatic". Bale ofera grade de comparatie nemaiintalnite pana acum adjectivului "antipatic". E atat de antipatic incat m-a determinat sa fac o cautare pe forum si sa resuscitez un topic picat de vreun an pentru a scrie cat de antipatic este. Bale - Batman...? :sick: Cea mai proasta gluma a deceniului! Bale a distrus o legenda prin insasi faptul ca a imbracat costumul lui Batman. Keaton a fost un batman frumos. Kilmer a fost unul superb. Bale nu merita sa coexiste in aceeasi propozitie cu cei dinainte. Am vazut actori mai buni decat Bale jucand roluri episodice in filme indiene. Bale nu merita sa ii fie scris prenumele. Faptul ca Bale are multi fani nu face decat sa ii ateste nimicnicia. Aia de la RBD joaca mai bine decat Bale, desi sunt nr. 2 pe lista antipatiilor mele. Punct.

All times are GMT +2. The time now is 02:37.