Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cenzura la PRO TV ??? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82752)

smiley 21 Aug 2003 16:13

cenzura

si apropo, tvurile NU AU (ca e mai multe decit multe) cum...bla bla bla.
deh, graba de a spune si eu ceva

MinRep 21 Aug 2003 21:03

De "Scarface" nu imi mai amintesc. Totusi, ma uit destul de des la filmele de pe PRO TV (dar si de pe celelalte posturi) si doar acum, de danc cu NICU, am observat intens "fenomenul". Adica din fiecare film pe care l-am vazut pe PRO TV, lipsea cel putin o scena/fractiune de scena. Fara exceptie. Deci, de ce acum si de ce NUMAI la PRO TV? A doua intrebare cred ca e mai relevanta.

Hell_Girl 22 Aug 2003 02:19

Hai ca nu numai la ProstTv se intampla. Aici poate cenzureaza intentzionat, dar la mai toate posturile filmele au de suferit din cauza emisiunilor in direct. Pur si simplu le taie finalul. Asa s-a intamplat cu Aliens la B1.

snatchro 22 Aug 2003 11:28

Pana ieri nu m-am mai uitat la tv de vreo doua-trei luni, de cand am fost la mare. Ieri am facut greseala sa dau si pe ProTV. Ce-mi vazura ochii (cred ca si la alte posturi tot asa ceva se poate vedea): 2 reclame: "consumati sare iodata" si "beti lapte" cu o tipa care doboara ditamai vaca.
Ma scuzati, dar vocabularul meu nu poate exprima ceea ce am gandit cand am vazut asemenea lucruri. Ar trebui sa ma duc sa locuiesc intr-o tara mai bananiera decat a noastra. Poate acolo scap mai usor doar cu mesaje comuniste care nu iti dau decat repulsie si doar usoare senzatii de ... stiti voi ce fel de senzatii...
Asa ca nu ma mai uit la TV inca doua-trei luni.

theo 22 Aug 2003 12:42

He, he! Daca te-ai fi uitat mai mult ai fi invatat ca trebuie sa-ti schimbi periuta o data la 3 luni si sa te speli bine bine pe dinti de cel putin doua ori pe zi dimineata si seara la culcare (p-asta poti sa-l vezi de cel putin douazeci de ori pe zi). Si daca esti patron ai fi aflat cum poti sa-ti joci angajatii din tastatura. Asa ca vezi ce pierzi... :wink:

Ping 22 Aug 2003 13:02

Da, dar la reclama cu tastatura te multumeste macar privirea tampa a grasului care nu tasteaza. Astia care au facut reclama au prins cu siguranta esenta a tz % din patroni.

Ce au ratat insa este spiritul angajatului de rand care in timp ce savureaza sandvisul cu Marioara in brate raspunde la email : L-am verificat sefu, e OK ! Sau macar asta ar trebui sa fie ca raspuns mesajul unui clip al Fortelor de munca.

LeonardPiron 22 Aug 2003 15:50

Frate Pong, daca esti nemultumit de Pro TV schimba pe Antena 1

MinRep 22 Aug 2003 21:52

Originally Posted by Hell_Girl:

Hai ca nu numai la ProstTv se intampla. Aici poate cenzureaza intentzionat, dar la mai toate posturile filmele au de suferit din cauza emisiunilor in direct. Pur si simplu le taie finalul. Asa s-a intamplat cu Aliens la B1.

Nu vorbeam de filmele taiate din cauza emisiunilor in direct. Dar, intr-adevar, se intampla si nenorocirea asta. Noi, oricum, nu prea avem ce face. Intr-adevar, se intampla figuri asemanatoare pe alte posturi. Prima, de exemplu, in timpul reclamelor, sare peste segmente de film, importante, dar nu complet violente sau cum vreti. Efectiv, se lasa afara cateva scene bune. Poate ca publicitatea este introdusa peste pelicula, aceasta continuand. Dar cine stie? Pe Prima se intampla des, dar mai ales la reluari, duminica dimineata. Mai nou, nu am oservat fenomenu'. Pe/la/pe la PRO TV, din pacate, treaba scapa de sub control. Sau e prea bine tinuta sub control.

Freeze, bitch!

LeonardPiron 22 Aug 2003 23:16

Ai gasit butonul cu roshu? Dar de ce citezi din Tanar si nelinistit?

MinRep 24 Aug 2003 20:56

Daca nu ar fi thread-ul meu.

Piroane, in general, in afara de Serge, nute baga mai nimeni in seama, asa ca, totusi, ce faci aici? Imi place cum continui pe aceeasi linie toate subiectele la care "raspunzi".

Get the fvck outta here!!!

(si citatul nu era din "Tanar si nelinistit", desi se pare ca iti ocupi dupa-amiezile cu capodopera respectiva. Mai ai un milion de episoade, crezi ca rezisti?)

PoliFanAthic 28 Aug 2003 09:51

Cu Aliens a fost altceva, e drept. Eu nu am observat "cenzura", caci nu prea vizionez alte posturi in afara de HBO in materie de filme. Doar rar...foarte rar.
Singura logica in cenzura este: se aplica deoarece "unii" vor sa poate sa dea filmele de la ora opt sa zicem, adica la ora opt, din care am auzit, nu poti rula filme interzise la cei sub 16, adica doar 12. Daca nu a fost la aceasta ora filmul, atunci chiar nu stiu de ce, ca oricum cei "sub 12" isi cam traiesc somnul de frumusete la al doilea film al serii.

blitz43 11 Nov 2003 11:28

Cine a vazut aseara A FISH CALLED WANDA la Prost Tv, a asistat la un macel :o . Scenele de sex dintre Kline si Curtis (in care rostesc cuvinte in limba italiana) au fost taiate cu cea mai mare nesimtire. la fel si scena in care John Cleese, gol pusca, se scuza in fata familiei care inchiriase apartamentul. Rusinica! :lol:

Prost TV, you pompous, stuck-up, snot-nosed, giant, twerp, scumbag, fuck-face, dickhead, asshole - don't call me stupid! :evil:

Ambra Blu 11 Nov 2003 12:55

Da, ba, ce cacat. Pai de-asta ramine HBO-ul singura chestie la care mai vezi vreun cur si-o tita. Si National TV, care mai da cite un futing pe seara.

Leonard Pyron 11 Nov 2003 13:51

De aici si sloganul: HBO - O LABA LA TINE ACASA

All times are GMT +2. The time now is 01:52.