![]() |
Originally Posted by Naproxen:
Nu ii impuscam pe totzi. Doar pe aia proshti. Pa aia si mai proshti care scriu Cohen in loc de Coen ii impuscam cu gloantze de cauciuc ca sa moara incet, in chinuri. ******************************************* --------------------------------------------------- "So lace up your boots, 'cos I'm about to shoot A true motherfucker going out for the loot" |
Stiu, m-am trezit si eu dupa 2 ani sa dau un raspuns la un subiect uitat. Dar uite ca ma incumet sa sterg praful de pe el pentru a-mi exprima dezgustul fata de acesti oameni care au scris pe aceasta tema. Nu toti. Asa cum cineva intreba pe aici: oare ati vazut vreun film indian, asa ma intreb si eu. Cum puteti da cu pietre intr-un om pe care nu-l cuboasteti dar care are culoarea pilelii mai inchisa? :o Cum puteti sa spuneti ca e amara placinta daca nu ati gustat din ea? :o Si plus de asta, cum ar fi sa spuna lumea despre voi ca nu valorati doi lei (vechi) fara a va fi cunoscut in prealabil? Nu se poate asa ceva. Nu puteti sa catalogati oamenii cu anumite preferinte doar dupa acest aspect. Maturizati-va, oameni buni!!!! Si apoi, in acele filme, de cele mai multe ori, indienii isi fac cunoscuta cultura, una foarte frumoasa de altfel. Daca nu o apreciezi tu, asta nu inseamna ca nu valoreaza nimic. Uitati-va in ograda voastra intai si apoi criticati-o pe a vecinului.
|
Vorbim vorbe, copilu'.
Satyajit Ray? CLASIC!!! Melodramolete cu trei-frati-pätati? CURU'!!! Si ca sä nu-ncapä pic de-ndoialä: pe vremea lui Ceascä, am väzut d-astea cu ghiotura, în lipsä de-altceva. Asa cä nu dau cu toroipanu-n ce nu cunosc, da? Apropo, admir cultura indianä. In filmele-astea, NEXAM asa ceva! Apropo two: însusi Salman Rushdie, marele scriitor indian stabilit în occident, face un misto teribil de ele, în "Versetele satanice". |
si eu am plans, impreuna cu mama si bunica, la filmele indiene... veneam acasa ravasiti. mie imi trecea repede, ca eram in general fericit, dar ele - valeu! - cat sufereau...
acum, ca tot veni vorba de cultura si civilizatie, afinitati si curiozitati, recunos ca India ar fi, inaintea Africii, ultima tara pe care as vrea s-o vizitez... ma scuzati... |
Asta e problema voastra, parerea voastra. Daca nu va place, spuneti asta, dar nu improscati cu noroi. E totala lipsa de respect.
|
Nu-mproscäm cu noroi, dragä - vai de mine! Nu facem decât sä enuntäm niste fapte.
Oricum, fatä de lucrativitatea acestui business peliculativ, tot respectul! Oamenii au de lucru, banii sunt investiti bine, productia merge eficient si rapid, profiturile curg gârlä. Pentru o tarä säracä si suprapopulatä ca India, e foarte bine! Evident, nu putem respecta nulitatea valoricä a respectivelor produse cinematografice, lipsa totalä de inteligentä, valente estetice, profesionalism serios, etc. Sub acest aspect, sunt niste scabrozitäti pe care nu meritä decât sä ne usuräm vintrele într-o veselie continuä. Ar fi fost foarte bine dacä meritele economice mentionate mai sus s-ar fi conjugat cu niste produse filmice mäcar profesioniste, dacä nu artistice - divertisment lucrat bine, riguros, corect, indiferent dacä-i vorba de comedii, filme de actiune, horror, SF, sau, da, melodramele în chestiune. Da', mä rog, nobody's perfect. |
Originally Posted by Pitbull:
Da, da, nu improscati cu noroi, deloc...Nu inteleg de ce imi mai bat capul cu cine nu merita. Chestia era destul de simpla, dar era pentru cei care au cap sa gandeasca. Ceilalti cu siguranta se uita la acele filme " profesioniste". Respect pentru toti, asa cum sunteti. |
Originally Posted by zen:
|
Film indian => cacat.
|
Cum îti permiti, nesimtitule??? :x Nu vezi cä noi n-avem cap sä gândim, asa cä ne uitäm numai la filme "profesioniste"? Nu meritäm sä-si batä capul cu noi Eliazii, Noicii, Liicenii si Plesii admiratori ai "Lanturilor amintirilor"!
|
El si-a exprimat parerea, a spus cum sunt filmele indiene din punctul lui de vedere, a folosit un cuvant semnificativ, si atat. Nu a continuat, asa cum au facut unii, cu explicatii jalnice as spune, cu tot felul de mizerii adresate acestor filme. Probabil si el are aceleasi sentimente ca si tine pentru India, dar si-a pastrat opinia pentru el.
Acum ai inteles ce am vrut sa spun? |
Pai nu de asta intram pe forum, ca sa ne exprimam opiniile? :shock:
Daca vrei sa ti le tii pentru tine, de ce naiba sa mai scrii pe un forum? sau ai vrea doar exprimari de genul "filmele indiene rulz! parerea mea" sau "Actorul cutare sux!". :shock: :shock: :shock: |
Stai, Bogie, cä se-ncurcä treaba...
Se pare cä cine-si "essprimä pärerea" la modul "blabla sux" / "bârabâra rulz", e ok. Da' sä nu care cumva sä mai deschidä gurizda si-n continuare, cu oarece argumente (care nu pot fi decât "jalnice", evident, pentru orice Märia Sa Je care nu-i de-acord cu ele), cä gata, si-a dat foc la valizä! Ce mai, dom'le, logicä beton-armat! Avea o vorbä... cine dracu'? Aristotel...? Sau Spinoza, parcä...? In fine, zicea asa: "Mintea, dac-ar creste pe toate drumurile, ar paste-o si mägarii!" (In spetä: se pot ramplasa cu vacile sacre.) |
Originally Posted by zen:
Romania are senatori cu numele de Raj, asa ca daca tie iti plac filmele astea nu e nici o problema. Noi sa fim sanatosi ! |
Da, bla-bla-uri. Ce pot spune?!? In fine, asa cum am mai zis, cine are cap si gandeste, a inteles ideea. NUME, ai dreptate, daca consideri ca ceva nu merita efortul, il lasi in pace. Unii nu au inteles ca si daca vorbesti de rau ceva/pe cineva, inseamna ca iti pasa de respectiva chestie/persoana, dai de inteles ca nu iti este chiar indiferet(a).
Pe acest topic puteau foarte bine sa scrie iubitorii acestui gen, daca mai exista pe aici, si sa faca schimb de impresii (in limitele bunului simt). Iar tu catelus, nu mai arunca vorbe urate in dreapta si stanga, retrageti coltii in gurita ca nu speri pe nimeni. Pacat ca nu pot paste si cainii... |
retrage-ti*
|
I'm proud to be a dog, Avaramu!
Sunt incomparabil mai apropiati de divinitate decât bipezii. Si de päscut minte, n-au nevoie: atâta câtä e, e mult mai rotundä si mai echilibratä decât a oamenilor. |
Ok, cum spui tu.
Toate cele bune pe viitor tuturor. |
Pa.
|
lol...pun pariu pe ce vreti ca toti cei care vorbesc de rau acest gen de film a incalcat prima si cea mai importanta regula...nu poti comenta niciodata un film indian sau sa spui depre el ca ti-a placut sau nu pana nu-l vezi de la inceput pana la sfarsit, cunosc atitudinea asta, am intalnit-o peste tot..."m-am uitat si eu putin la unu si mi se pare o porcarie ,nici nu zic 2 vorbe si incep sa cante" ha ha dar pun pariu ca manele ascultati nu-i asa, mi se pare ceva normal sa nu-l intelegi, daca eu iti spun tie jumatate de cuvant,propozitie sau fraza, stii tu exact la ce m-am referit? nu prea cred, nu va place nu va uitati, cine va pune?! cum zicea cineva mai sus e o tara libera,uitati-va fratilor la ce vreti ce treaba aveti cu restu...intotdeauna am fost de parere ca daca nu am ceva bun de zis,ma abtin de la comentarii si cred ca asta ar trebui sa faceti si voi
initial credeam ca topicul asta este pt fanii acestor filme dar m-am inselat, sunt mai multe critici decat pareri de bine si stiti ce, chiar ma bucur ca desii au trecut 5 ani de la publicarea mesajelor voastre filmele indiene nu au incetat sa fie dufuzate,ce-i drept cu pauze dar n-au incetat sa fie indragite si cerute in ciuda criticilor voastre si punerea la zid a celor carora le plac...si mai stiu ca pe timp ce trece vor avea o popularitate din ce in ce mai mare si lumea va invata sa le aprecieze,multa vreme am fost privita ca o ciudata ca apoi persoanele respective sa fie molipsite de febra acestor filme, nu criticati fara sa stiti dupa ce veti viziona 100 de filme (indiene)de toate genurile(comedie,romance,drama,actiune etc)atunci aveti tot dreptul sa spuneti ce vreti, de rau sau de bine,pt ca sunteti in cunostinta de cauza, dar asa, vedeti 5 minute dintr-un film nu prea bun sa spunem si imediat le categorisiti ca fiind praf, cumva hollywood-ul are numai filme de oscar? sa fim seriosi...si filmele indiene sunt premiate cu filmfare,iifa awards si multe altele, dar din lipsa de mediatizare putini sunt cei care cunosc lucrurile astea nu judeca o carte dupa coperta,ati mai auzit zicala asta nu? ce-ar fi sa tineti cont de ea!!! |
All times are GMT +2. The time now is 21:29. |