Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Bursa (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=234)
-   -   Schimb sau cumpar filme (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82705)

ricutza 13 Jul 2003 00:10

Dracsi da-mi si mie te rog o lista cu filmele pe care le ai tu!
multumesc!

a! si vreau sa stiu si eu daca are cineva In the Mood for love sau Legends of the fall sau Almost Famous pe cd, si mi le poate imprumuta?
multumesc din nou!

LeonardPiron 13 Jul 2003 19:14

Hai ca o freci, minRep-ule...

MinRep 13 Jul 2003 20:56

Dracsi, ce-ar fi sa revenim la stabilirea datelor schimbului, totusi?

crydead 13 Jul 2003 21:38

Originally Posted by ricutza:

Almost Famous

La HM&F te-ai uitat?

Dracsi 14 Jul 2003 08:46

tot weekend-ul am fost plecat si cand ma intorc si eu linistit si pus pe treaba la serviciu , ce vad: injurii si calomnii pe forumu asta care se dorea asa de simpatic, inocent si neprihanit. he he

minrep astept un mesaj sa vedem cum facem

Dracsi 14 Jul 2003 08:49

Originally Posted by ricutza:

Dracsi da-mi si mie te rog o lista cu filmele pe care le ai tu!
multumesc!

a! si vreau sa stiu si eu daca are cineva In the Mood for love sau Legends of the fall sau Almost Famous pe cd, si mi le poate imprumuta?
multumesc din nou!

lista care nu exista, dar care e pe vine? mi-e tare lene dar cand o sa ma apuc de ea, o sa ti-o trimit si tie

blitz43 18 Jul 2003 15:33

mah, sare cineva in ajutorul meu cu Videodromul lu' Cronenberg?
dau o bere buna sau mai multe NOROC (daca sunteti lacomi!) :D
va salut! :x

blitz43 11 Aug 2003 15:56

mah, multumesc tuturor celor care mi-au sarit in ajutooooooooooor!
:lol: :wink:
sa traiasca regia!
ce vremuri..... :cry:

moebius 11 Sep 2003 01:29

poate m-am trezit cam tarziu dar am si eu 'acces' (unele ale mele, altele pe la prieteni) la vreo 600 filme bune (n-o sa comentez termenul, intelegeti ce vreti)
daca se gaseste cineva interesat si care are si ce sa dea la schimb pt ca nu ma pasioneaza ideea vandutului de cduri, mail/pm me

Dan Gerose 26 Sep 2003 15:46

Interesat

Moebius, eu sunt interesat de schimb de filme. Am si eu acces la vreo 300 de filme bune.

ArsDeViu 28 Sep 2003 22:50

Pai si eu sunt interesat de schimburi.Sunt a moviemaniac.Cum facemcu schimbul?

moebius 05 Oct 2003 16:56

eu momentan am ramas fara net pt vreo 2-3 sapt (sper sa nu dureze mai mult) o sa profit de pauza asta si o sa-mi updatez lista

tiggy 18 Nov 2003 22:35

Dracsi ,sunt si eu interesat de oferta cu filmele tale.
Un mail please.

nortis 12 Jan 2004 01:46

Si pe mine ma intereseaza schimbul de filme. Mai ales daca unul dintre voi are Wild At heart, The Straight Story, Elephant Man si The Hotel Room regizate de Lynch. Si chiar daca nu le aveti, count me in! Asa ca rog oamenii cu liste sa/mi trimita si mie. Multumesc anticipat! :D

blitz43 20 Jan 2004 13:48

Plata in valuta, schimburi la greu, pentru cine-mi poate face rost :o de:

Bubba Ho-tep (2002) :x

Multam anticipat!!!! :lol:

giu 05 Feb 2004 16:51

in the mood

am eu IN THE MOOD si l-as da la schimb pe un Wenders, ceva gen "Tokyo Ga" sau "Wings of Desire". Sau alt Wong KAr WAi cu TOny LEung

Dan Gerose 06 Feb 2004 16:57

Am eu

Am eu cateva filme ale lui Kar-wai Wong: Ashes of Time, Chungking Express, Days of Being Wild, Fallen Angels si Happy Together.

romeo 11 Feb 2004 04:29

filme bune

Am si eu multe filme bune de oferit (adica Bergman, Tarkovski, Fellini, samd, ca sa nu se inteleaga cumva ca filmele cu van Damme sau cu Steven Seagal ar fi - Doamne fereste! - filme bune). Scrieti-mi si spuneti-mi unde sa va trimit catalogul. :wink:

Serghei 11 Feb 2004 16:43

Ar fi o chestie buna daca am reusi sa facem niste schimburi de filme.

Care e din Iasi si e interesat de un schimb de filme(Kubrick,Tarkovski,Hitchcock) da-ti un pm sau mai discutam pe threadul asta.

ArsDeViu 18 Mar 2004 01:09

Nimeni nu mai schimba filme?

All times are GMT +2. The time now is 02:42.