![]() |
Ricutza informeaza-ne si pe noi: ce note ai luat? Toti avem emotii pentru tine si ne tii in negura. La romana scris invata-ti Enigma Otiliei, am o presimtire ca se va da asta.
|
Mie mi-a iesit in cafea Concert din muzica de Bach ca tot e tanti aia singura scriitoare din literatura romana. Sigur, mai e si rodica olog brashoveanu, dar se studiaza doar la fukultate. :P
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Eu am fost la tiganci si mi-au zis ca o sa se dea maitreyi :roll:
|
Nu mai faceti misto de mine! Cand am dat eu bac-ul eram sigura ca se da caracterizarea lui Moromete si asta s-a dat.
|
Originally Posted by Hell_Girl:
Oi fi si tu vreun pui de clarvazatoare. |
Eu zic ca e adevarata fiica a lu' adevarata mama balaura! :P
==================== Viitorul suna ocupat. |
Si d-aia nu trebuie sa-i gidilam adormitul dragon? Si eu mi-l gidil pe-al meu din cind in cind, si se trezeste, gata sa scuipe foc.
|
Noroc cu postul tau ca acum am inteles si eu versul ala al lu' Iris cu Si focul este viiiiu!
Alarma de prajire, alarma de prajire! |
Originally Posted by crydead:
|
Vad ca ai mai lasat ghiocul ala si ai pus si tu mana p-o carte. Ma bucur, adevarata Marie, sa descopar ecourile lui adevaratu' Nichita in posturile tale. :P Spune-mi, daca te-as prinde-ntr-o zi si ti-as saruta talpa piciorului, nu-i asa ca ai schiopata putin, dupa aceea, de teama sa nu-mi strivesti sarutul? |
Crydead, how come you never read me any bedtime stories?
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Bcuz U R one ugly muthafucka! :wink: |
Hell_girl esti foarte draguta ca-ti faci griji pentru mine...pana acum m-am descurcat destul de bine si la roamana si la engleza oral...adica au fost destul de simple examenele...
La romana scris insa nu mai sunt asa de multumita de ce-am facut...a picat nuvela istorica daca va intrebati...iar mie mi-a ramas super putin timp pentru subiectul asta...evident cand mi-au luat lucrarea mai aveam de scris o gramada de chestii...nu stiu ce nota voi lua dar nu ma astept sa fie prea mare...vom vedea spatamana viitoare din ce-am inteles... examenele care urmeaza sunt toate grila si nota se va da aproximativ pe loc... |
ce bac de rahat se da in zilele noastre.... auzi, grila, phua!
pe vremea mea... imi aduc aminte de profa de franca care ne pazea si tinea de 6 la usa: "Atentie, comisia se apropie de sala 7; de sala 8. Atentie! Sala 9; sala 10; Atentie, comisia se apropie de sala noastra, toata lumea cartile-n banca!" Vremuri!!!! :D va salut! |
Originally Posted by crydead:
Ce sa fac si eu, Albert, cateodata e chiar greu sa inventez cate un destin fiecarei dudui disperate care vine sa-i vad viitorul. Ma mai uit si eu printr-o carte sa ma inspir. Ricutza, mult succes in continuare! :) |
Marie, mi-ai facut farmece, ca vad dublu postul tau ?! :o
|
cred ca tuturor!!!! :o
|
Da, scuze pentru chestia aia mi se blocase pagina. Damn dial-up! :oops:
|
Eu cred, adevarata Marie, ca ti se blocase pagina din adevarata carte de magie neagra! |
Cred ca vi s-au blocat voua mintile!!!! :evil: :evil: :evil:
|
All times are GMT +2. The time now is 21:52. |