Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ricutza, bafta! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82643)

Hell_Girl 27 Jun 2003 22:59

Ricutza informeaza-ne si pe noi: ce note ai luat? Toti avem emotii pentru tine si ne tii in negura. La romana scris invata-ti Enigma Otiliei, am o presimtire ca se va da asta.

crydead 28 Jun 2003 23:27

Mie mi-a iesit in cafea Concert din muzica de Bach ca tot e tanti aia singura scriitoare din literatura romana. Sigur, mai e si rodica olog brashoveanu, dar se studiaza doar la fukultate. :P

------------------------
Viitorul suna ocupat.

Danny 29 Jun 2003 00:32

Eu am fost la tiganci si mi-au zis ca o sa se dea maitreyi :roll:

Hell_Girl 29 Jun 2003 13:35

Nu mai faceti misto de mine! Cand am dat eu bac-ul eram sigura ca se da caracterizarea lui Moromete si asta s-a dat.

Ambra Blu 29 Jun 2003 13:57

Originally Posted by Hell_Girl:

Nu mai faceti misto de mine! Cand am dat eu bac-ul eram sigura ca se da caracterizarea lui Moromete si asta s-a dat.

Oi fi si tu vreun pui de clarvazatoare.

crydead 29 Jun 2003 14:14

Eu zic ca e adevarata fiica a lu' adevarata mama balaura! :P

====================
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu 29 Jun 2003 14:16

Si d-aia nu trebuie sa-i gidilam adormitul dragon? Si eu mi-l gidil pe-al meu din cind in cind, si se trezeste, gata sa scuipe foc.

crydead 29 Jun 2003 14:30

Noroc cu postul tau ca acum am inteles si eu versul ala al lu' Iris cu Si focul este viiiiu!
Alarma de prajire, alarma de prajire!

Hell_Girl 29 Jun 2003 23:46

Originally Posted by crydead:

Eu zic ca e adevarata fiica a lu' adevarata mama balaura! :P

====================
Viitorul suna ocupat.

Gata, gata marturisesc: sunt de fapt fiica mamei matusii surorii fiicei tatalui fratelui mamei unchiului mamei matusii surorii fiicei tatalui fratelui mamei unchiului mamei matusii surorii fiicei tatalui fratelui mamei unchiului mamei matusii surorii fiicei tatalui look-alike-ului inlocuitoarei ( cand e in vacanta) imitatiei veritabile a Mamei Omidragonia. Eu iti ghicesc, pupa-t-as talpile, "in the fire of Mount Doom".

crydead 30 Jun 2003 06:39

pupa-t-as talpile

Vad ca ai mai lasat ghiocul ala si ai pus si tu mana p-o carte. Ma bucur, adevarata Marie, sa descopar ecourile lui adevaratu' Nichita in posturile tale. :P

Spune-mi, daca te-as prinde-ntr-o zi
si ti-as saruta talpa piciorului,
nu-i asa ca ai schiopata putin, dupa aceea,
de teama sa nu-mi strivesti sarutul?

Ambra Blu 30 Jun 2003 10:01

Crydead, how come you never read me any bedtime stories?

crydead 30 Jun 2003 13:18

Originally Posted by Ambra Blu:

Crydead, how come you never read me any bedtime stories?

Bcuz U R one ugly muthafucka! :wink:

ricutza 30 Jun 2003 13:58

Hell_girl esti foarte draguta ca-ti faci griji pentru mine...pana acum m-am descurcat destul de bine si la roamana si la engleza oral...adica au fost destul de simple examenele...
La romana scris insa nu mai sunt asa de multumita de ce-am facut...a picat nuvela istorica daca va intrebati...iar mie mi-a ramas super putin timp pentru subiectul asta...evident cand mi-au luat lucrarea mai aveam de scris o gramada de chestii...nu stiu ce nota voi lua dar nu ma astept sa fie prea mare...vom vedea spatamana viitoare din ce-am inteles...
examenele care urmeaza sunt toate grila si nota se va da aproximativ pe loc...

blitz43 30 Jun 2003 14:21

ce bac de rahat se da in zilele noastre.... auzi, grila, phua!
pe vremea mea... imi aduc aminte de profa de franca care ne pazea si tinea de 6 la usa: "Atentie, comisia se apropie de sala 7; de sala 8. Atentie! Sala 9; sala 10; Atentie, comisia se apropie de sala noastra, toata lumea cartile-n banca!"
Vremuri!!!! :D
va salut!

Hell_Girl 30 Jun 2003 15:04

Originally Posted by crydead:

pupa-t-as talpile

Vad ca ai mai lasat ghiocul ala si ai pus si tu mana p-o carte. Ma bucur, adevarata Marie, sa descopar ecourile lui adevaratu' Nichita in posturile tale. :P

Spune-mi, daca te-as prinde-ntr-o zi
si ti-as saruta talpa piciorului,
nu-i asa ca ai schiopata putin, dupa aceea,
de teama sa nu-mi strivesti sarutul?

Ce sa fac si eu, Albert, cateodata e chiar greu sa inventez cate un destin fiecarei dudui disperate care vine sa-i vad viitorul. Ma mai uit si eu printr-o carte sa ma inspir.

Ricutza, mult succes in continuare! :)

crydead 30 Jun 2003 15:09

Marie, mi-ai facut farmece, ca vad dublu postul tau ?! :o

blitz43 30 Jun 2003 15:13

cred ca tuturor!!!! :o

Hell_Girl 30 Jun 2003 15:27

Da, scuze pentru chestia aia mi se blocase pagina. Damn dial-up! :oops:

crydead 30 Jun 2003 15:29

Da, scuze pentru chestia aia mi se blocase pagina. Damn dial-up! :oops:

Eu cred, adevarata Marie, ca ti se blocase pagina din adevarata carte de magie neagra!

Godzilla 30 Jun 2003 15:32

Cred ca vi s-au blocat voua mintile!!!! :evil: :evil: :evil:

All times are GMT +2. The time now is 21:52.