Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Limba romana (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82633)

Sergiu Nicolaescu 25 Jun 2003 18:13

Eu cred ca limba romana e foarte dulce si sunt in cunostinta de cauza pentru ca mi-am luat limba in gura cu niste actrite romance si asa erau> dulci la limba romana.

crydead 27 Jun 2003 23:35

"Ale turnurilor umbre peste unde stau culcate"

Hehehe, frate Mircea, vorba cuiva... cum adica ale turnurilor umbre? Bisericile au turle, nu turnuri! :o

umbralumircea 30 Jun 2003 06:57

Originally Posted by crydead:

Hehehe, frate Mircea, vorba cuiva... cum adica ale turnurilor umbre? Bisericile au turle, nu turnuri! :o

Nu inteleg ce vrei sa spui, Crydead, dar probabil e din nou un mishto cu gust indoilenic in stilul tau.

Sergiu Nicolaescu 30 Jun 2003 08:03

Limba noastra e-o comoara/
In adancuri infundata...

A venit la mine un tanar care sustine ca fraza asta are un sens scandalos, ceva cu un dictionar introdus pe partea cealalta. E incredibil! Nu poate fi adevarat.

crydead 30 Jun 2003 15:06

Originally Posted by umbralumircea:

Originally Posted by crydead:

Nu inteleg ce vrei sa spui, Crydead, dar probabil e din nou un mishto cu gust indoilenic in stilul tau.

Nu, pelicane, citeshte Corigent la limba romana, Doamne fereshte!

regedit 09 Sep 2003 13:10

fiecare se exprima pe un forum asa cum ii place si cum crede el ca trebuie. atat timp cat limbajul este decent eu nu vad alta problema ... daca te deranjeaza gramatika nu citi postul, draga toni ruda cu pruteanu! :lol:

toni 09 Sep 2003 14:07

amice, esti idiot.

regedit 09 Sep 2003 15:59

Originally Posted by toni:

amice, esti idiot.

prietene, asta nu e limbaj de forum !

regedit 09 Sep 2003 15:59

Originally Posted by toni:

amice, esti idiot.

sau daca asa vrei tu !

Leonard Pyron 22 Oct 2003 13:15

Mi se pare ca problema trebuie readusa in actualitate. Ca un pocait al exprimarii trebuie sa recunosc ca e al dracu de suparator sa citesti mesaje impestritzate de tot felul de lacune gramaticale si gafe de exprimare. Aici ar tebui luate adevaratele masuri corectionale de catre moderatorii acestui colocviu.

SadSpot 24 Oct 2003 16:26

Cred ca LP are dreptate. Exista o multime de mesaje cu greseli de gramatica. Grave. Si mai exista mesaje in engleza continand cuvinte inexistene, stalcite, formulari nefiresti si fraze in anglo-romana. De ce se apuca indivizi care nu stiu bine limba romana sa scrie in limba engleza?

regedit 05 Nov 2003 15:50

...probabil pentru ca traim intr-o tara libera si atat timp cat este in limita unei decente fiecare se exprima cum vrea .... sau ma rog ... cum poate. in definitiv ce va roade ... nu puteti citi, nu cititi.

catallin 07 Nov 2003 17:48

regedit, draga, in cazul asta ar fi cat se poate de normal ca pe o sticla pe care o primesti cadou sa scrie ATTNIE ! OTVARA !! Daca citesti, bine, daca nu, sa fii sanatos si s-o bei pana lacapat.
PS - Inscriptia inseamna ATENTIE OTRAVA

regedit 14 Nov 2003 10:12

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in
waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the
frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses
and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed
ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.

I rets my csae.

Ambra Blu 14 Nov 2003 11:32

hehehe, da sa stii ca asa e cu cuvintu: citesc ce vreau sa inteleg, si vad ce vreau sa vad, deci domnii are dreptate.

raptor 25 Nov 2003 15:34

Take gode Wyne, & a-lye yt with raw yolkys of Eyroun; than late hem boyle to-gederys a whyle; then put pouder Pepir, & throw it ther-on; loke that it be bytyng of Pepir. Take Clowys, macys, Safroun, & caste ther-to; & atte the dressoure thorw on thin Sirip on thi pestelle, & kreme hard yolkys of Eyroun ther-to, & serue forth.

Suna desiossss,sssa ne linjem dejetusssele nu alta!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 20:12.