![]() |
Da, sau aventuri din sala de sport, in special proba de rezistenta si saritura in lungime de pe loc.
|
:lol:
That's all folks! |
Originally Posted by aleck:
dupa tonul lor sunt convins ca toni si patch4all au activat in revista liceului ... si asta cu un insucces cras. noroc ca se pot exprima acum. carcotind. |
Loool! Gimme 5 regedit! Bine spus! Grazie! Nici eu n-as fi spus-o mai bine!
|
Mai ghiceste Redergin!!! Sau ai facut la complementara?
|
Originally Posted by patch4all:
regedit ... ma rog ... asa e, se pare ca te tine te-am supraestimat ... doar ti-ai dorit :) |
Asa este, ai vazut ca stii!!! Lasa, nu ma mai aprecia tu, ne despart cateva zeci de mii de titluri....
|
ia uite ce s-au atacat copilasii astia.... stati ma cuminti. Daca sinteti tari in gura, arati-ne ce-ati publicat. Si ne inclinam in fata voastra, si eu si patch. Daca incepeti cu "aaaa .....aaaa...pai sa vezi nenea, ca io am scris...da' nu s-a publicat", va recomand sa incepeti cu JW, asta te inspira rau...
patch, vii cu cineva diseara? |
Originally Posted by toni:
poate ne arati tu ce ai publicat .... in revista liceului ! |
In revista liceului n-am publicat nimic, eu doar o vindeam...:-))
Inspiratia si talentul a venit mai tirziu......mult mai tirziu..... Una peste alta, te eschivezi.... |
deci aveai o contributie ,.... minuscula cum am banuit ! in general cu talentul te nasti ... iar daca inspiratie nu aveai in anii liceului mi-e greu sa cred ca ai acum .... |
Da' nervosi mai sunteti bre'! :) Merita sa sariti pt. atata la gat?
|
repet, te eschivezi.
|
cea mai buna eschiva ... ramane atacul !.... |
mda, nici versurile nu le stii ca lumea......
|
in genral versurile se pun intre ". eu nu sunt asa bazat ca tine sa vorbesc in versuri. tu, care ai scris mult poate ai experienta. |
hm, nici virgule nu prea nimeresti....
|
am scapat una ... e o crima ?! |
nu e, zi cu berea aia cum facem.
|
pai zii tu unde si cand .... eu in principiu am timp
|
All times are GMT +2. The time now is 03:07. |