![]() |
Re: io
Originally Posted by Simbad:
n-am auzit... poate VSOP care l-am baut hahaha |
bah, eu ma duc sa ma culc ca mi-e somn...
si mai cred ca nici unul nu aveti inca dreptate deplina... no hai... |
NU se potriveste
Un lucru e clar...acum filmul romanesc e varza(mor dupa cuvantul asta)
|
Atunci, bucura-te, ca doar la asta de duce capul.
|
Luni dimineata...don't u hate work!!!!
Cataline noroc cu vorbele tale de duh ca altfel nu stiu ce as face!
Probabil m-as face coleg cu tine ca la intelectul meu (cel presupus de persoana ta) asta ar fi locul potrivit! Fiind consumator de film m-am bucurat cand am descoperit acu ceva timp forumul cinemagia. Acum sunt trist, trist pentru ca logica voastra se potriveste, din pacate, cu tot e se intampla in tara asta. Ma doare sa vad o parte din "elita" cinemagia.ro in actiune. Ma doare ca nu aveti umor. Ca discutati de un an si folositi ca exemplu 4-5 amarate de filme pe care le inoarceti pe toate partiile...degeaba. Ca refuzati dialogul daca vi se propune alta conventie decat cea mult batuta. Ca refularile vostre se indreapta spre acei "dinozauri de muzeu" care la randul lor, plini de propriile frustrari, raspund cu aceeasi moneda(defapt singura cunoscuta lor). Ca mi se demonstreaza cat de adevarata e capra vecinului. Ca va inecati in acelas noroi in care se scalda tot sistemul actual. Ca multe... Pacat! |
Auzi, copile noi ni suntem nici dinozauri, nici frustrati ori refulati, noi suntem insasi istoria g;orioasa a cinematografiei romanesti, asa sa stii.
|
O istorie in care intra (si nu mai ies) prezentul si viitorul.
|
Cinematografia romaneasca
Mesaj pentru <Sergiu Nicolaescu> - Ai vrea tu sa fii Sergiu Nicolaescu, dar nu esti.
|
Re: Cinematografia romaneasca
Originally Posted by sol:
Daca esti cu adevarat Sergiu Nicolaescu, spune-ne cum ai filma o racheta sol-sol care se aproprie de personajul principal! --------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
cinetografia romaneasca
Pai, cred ca ar trebui sa-l intrebi pe <Sergiu Nicolaescu>. Iti e cumva amic?
|
Un individ cu doua pistoale si glontz pe tzeava imi e intotdeauna nu amic, ci cel mai bun prieten. :lol:
"Bacardi. Colt .45. Let's party. We're still alive. Tomorrow brings pain and sorrow, but tonight, we're all right. " |
esti ars
pe creer |
mah, ia aruncati si voi un ochi pe aici...
http://www.expres.ro/divertisment/?news_id=123973 Va salut! :D |
Le-am zis-o bine. Securistii mi-au dat o groaza de idei.
|
<Sergiu Nicolaescu>, nu ai raspuns la intrebarea lui Crydead.
Daca esti cu adevarat Sergiu Nicolaescu, spune-ne cum ai filma o racheta sol-sol care se aproprie de personajul principal! Recunoaste, Sergiulica, ti s-a cam infundat lansatorul de rachete! |
Filmul romanesc...
Il vedem aici pe colegul Sergiu...un semn de insanatosire a acestui...loc frecventat de tineri. Noi, mai ales eu, credem ca tinerii inca nu au inteles nimic din eforturile noastre de a face film. Daca inca ne mai straduim asta este pentru ca vrem-mai ales el-sa ne spunem toate punctele de vedere.
Arta nu e la indemina tuturor...Daca aveti comentarii...poate sergiu, ca ne cunoastem de ceva timp. PS.(numai pt Sergiu) sa fii sigur ca noi am votat legea cinematografiei, zau!!! Si, daca vrei sa scoti drku salile alea la vinzare...suntem pe pelie si noi...ZAU! |
Indivizii respectivi sunt de-a dreptul comprimisi. Atunci, de ce va jucati de-a dinozaurii si le luati numele drept nick-name-uri?
|
filmul romanesc...
In primul rind nu suntem compromisi...am fost si suntem pe val!!! Iegzact cind am citit ceea ce spui ma intrebam daca nu cumva o sa mai facem inca doua filme anul viitor! Unul eu si unul...tot eu. Ca se mai poate! Si cu mainile curate, zau...!Sergiule, spune si tu la copiii astia ca nu ne cred! Se iau in serios si ne dojenesc...Noi il asteptam si pe maestrul Geo Saizescu in acest spatiu al
discursului liber! Si, evident, cu un cuvint greu si hotarator, pe inegalabilul Luciaaaaan Pintilie! Despre care am auzit ca e cam suparat pe acest popor si pe producatorii lui (ai poporului) |
All times are GMT +2. The time now is 08:25. |