![]() |
acuma pe bune/ cine stie mai multe de filmul asta sa bage aicea ca sa ne lamurim si noi carei treaba
|
Italinecele
Si cel de face filmul, Helmis, de-i zice si Napoleon! Ce nume e asta, sigur o fi vreu strain care vine sa faca filme pe la noi, prin Romania.
|
Nu, nu, de el am mai auzit, e roman, ba a mai luat si niste premii de scurt-metraj...
|
Italiencele
Am aflat ca aici se discuta intens despre Italiencele, noul film. Au cam aprut deja niste informatii in presa legate de acest subiect. De exemplu in Curierul naþional din 3 iulie, intr-un articol intitulat Napoleon /Helmis/ la Calugareni. Sunt date si cateva nume din distributie. Observ ca sunt multi actori tineri, ceea ce est f.bine.
|
Pare c-o sa fie bine. Doamne ajuta!
|
Italiencele
In Nationalul de sambata este prezentat destul de dragut subiectul viitorului film.
|
E singurul film din sesiunea asta ultima de la CNC la care s-au apucat de filmat. La alealalte - pauza.
|
S-a mai grabit sa inceapa filmarile si NUtuuuuuu Carmazaaaaaan!
Nu se stie caad le va incheia. |
poate ar fi mai bine ca aceste italience sa traga...le e cam greu sa "trage"
|
Draga alicee, nu vrei tu sa fii mai precis(a)? Sa "trage" cu alicee? reformuleaza inainte sa-mi plesneasca creierii facand toate permutarile si combinatiile posibile pentru a intelege "queque chosa" din ce-ai scris(asta ca sa-ti satisfac nevoia de agramare ).DECI?!! Ce vrei tu sa spui cand scrii?
|
Cred ca se referea la mesajul lui Sergiu Nicolaescu care e de prin ianuarie "ce titlu e asta, daca era al meu ii ziceam Italiencele trage ultimul cartus"
Ce vrei...e noua pe forum. Data viitoare sa folosesti "quote" alicee. |
Originally Posted by Danny:
Adica sa apesi pe patratelu' pe care scrie "quote" / "citat" (depinde-n ce limba vezi site-ul), situata-n partea dreapta, sus a fiecarui mesaj, ca sa ne putem da seama cu totii la ce te referi. Si-n alta ordine de idei, tanti ceea de la National scrie foarte frumos despre film, da' mai stiu eu neste filme, care erau atat de frumos prezentate in defuncta revista Cinema a CNC ..... si ce prapastii au fost!! :cry: |
Danny mi-a zis:
Quote:
Quote:
|
Danny mi-a zis:
Quote:
Quote:
|
Five years later...
Am nevoie URGENTISSIMA de el pe DVD sau CD. Anybody? |
e de gasit pe hub-uri
|
Luat, verificat - e OK.
Acuma-l arde pe DVD. Multam frumoz. |
Originally Posted by Pitbull:
Ciudat, mie nu-mi merge pe mediaplayer, doar cu vlc. Scris pe DVD si play-at pe player video nu stiu, zau... Trebuie verificat. |
Merge cu toate (inclusiv de pe DVD):
- Media Player - B.S. - V.L.C. - DivX - Quick Time |
Originally Posted by Pitbull:
Mama si eu citeam crezand ca sunt scrise ieri, alaltaieri :shock: App vreau si eu filmul :P |
All times are GMT +2. The time now is 21:40. |