Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Italiencele" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82616)

LeonardPiron 25 Jun 2003 20:37

acuma pe bune/ cine stie mai multe de filmul asta sa bage aicea ca sa ne lamurim si noi carei treaba

sol 26 Jun 2003 08:17

Italinecele

Si cel de face filmul, Helmis, de-i zice si Napoleon! Ce nume e asta, sigur o fi vreu strain care vine sa faca filme pe la noi, prin Romania.

LeonardPiron 28 Jun 2003 11:08

Nu, nu, de el am mai auzit, e roman, ba a mai luat si niste premii de scurt-metraj...

lynx 04 Jul 2003 11:03

Italiencele

Am aflat ca aici se discuta intens despre Italiencele, noul film. Au cam aprut deja niste informatii in presa legate de acest subiect. De exemplu in Curierul naþional din 3 iulie, intr-un articol intitulat Napoleon /Helmis/ la Calugareni. Sunt date si cateva nume din distributie. Observ ca sunt multi actori tineri, ceea ce est f.bine.

catallin 04 Jul 2003 17:02

Pare c-o sa fie bine. Doamne ajuta!

lynx 09 Jul 2003 09:15

Italiencele

In Nationalul de sambata este prezentat destul de dragut subiectul viitorului film.

LeonardPiron 06 Aug 2003 15:18

E singurul film din sesiunea asta ultima de la CNC la care s-au apucat de filmat. La alealalte - pauza.

catallin 06 Aug 2003 19:42

S-a mai grabit sa inceapa filmarile si NUtuuuuuu Carmazaaaaaan!
Nu se stie caad le va incheia.

alicee 04 Sep 2003 19:05

poate ar fi mai bine ca aceste italience sa traga...le e cam greu sa "trage"

Bagheera 04 Sep 2003 20:49

Draga alicee, nu vrei tu sa fii mai precis(a)? Sa "trage" cu alicee? reformuleaza inainte sa-mi plesneasca creierii facand toate permutarile si combinatiile posibile pentru a intelege "queque chosa" din ce-ai scris(asta ca sa-ti satisfac nevoia de agramare ).DECI?!! Ce vrei tu sa spui cand scrii?

Danny 05 Sep 2003 01:03

Cred ca se referea la mesajul lui Sergiu Nicolaescu care e de prin ianuarie "ce titlu e asta, daca era al meu ii ziceam Italiencele trage ultimul cartus"
Ce vrei...e noua pe forum.
Data viitoare sa folosesti "quote" alicee.

Semaca 05 Sep 2003 14:49

Originally Posted by Danny:

Adica sa apesi pe patratelu' pe care scrie "quote" / "citat" (depinde-n ce limba vezi site-ul), situata-n partea dreapta, sus a fiecarui mesaj, ca sa ne putem da seama cu totii la ce te referi.

Si-n alta ordine de idei, tanti ceea de la National scrie foarte frumos despre film, da' mai stiu eu neste filme, care erau atat de frumos prezentate in defuncta revista Cinema a CNC ..... si ce prapastii au fost!! :cry:

Bagheera 05 Sep 2003 17:13

Danny mi-a zis:
Quote:

dar eu nu intelesei mare lucru.Apoi a venit Semaca:

Quote:

Adica sa apesi pe patratelu' pe care scrie "quote" / "citat" (depinde-n ce limba vezi site-ul), situata-n partea dreapta, sus a fiecarui mesaj, ca sa ne putem da seama cu totii la ce te referi

. si ma dumirii. Thanks a lot. Acum ca am previzualizat, incep sa ma indoiesc de justetea dumiririi mele. Anyway, trimit.

Bagheera 05 Sep 2003 17:13

Danny mi-a zis:
Quote:

dar eu nu intelesei mare lucru.Apoi a venit Semaca:

Quote:

Adica sa apesi pe patratelu' pe care scrie "quote" / "citat" (depinde-n ce limba vezi site-ul), situata-n partea dreapta, sus a fiecarui mesaj, ca sa ne putem da seama cu totii la ce te referi

. si ma dumirii. Thanks a lot. Acum ca am previzualizat, incep sa ma indoiesc de justetea dumiririi mele. Anyway, trimit.

Pitbull 02 Dec 2008 20:17

Five years later...

Am nevoie URGENTISSIMA de el pe DVD sau CD.
Anybody?

Led-Ze-Pencil 02 Dec 2008 21:56

e de gasit pe hub-uri

Pitbull 02 Dec 2008 23:30

Luat, verificat - e OK.
Acuma-l arde pe DVD.
Multam frumoz.

Led-Ze-Pencil 03 Dec 2008 00:08

Originally Posted by Pitbull:

Luat, verificat - e OK.
Acuma-l arde pe DVD.
Multam frumoz.

Ciudat, mie nu-mi merge pe mediaplayer, doar cu vlc.
Scris pe DVD si play-at pe player video nu stiu, zau... Trebuie verificat.

Pitbull 03 Dec 2008 00:40

Merge cu toate (inclusiv de pe DVD):
- Media Player
- B.S.
- V.L.C.
- DivX
- Quick Time

Se7en 03 Dec 2008 01:14

Originally Posted by Pitbull:

Five years later...

Mama si eu citeam crezand ca sunt scrise ieri, alaltaieri :shock: App vreau si eu filmul :P

All times are GMT +2. The time now is 21:40.