![]() |
am citit si restul cronicilor...pot spune ca mi-a placut cea de la Moulin Rouge...chiar ma asteptam sa fie o cronica favorabila din cauza unui articol pe care l-am citit in Dilema acum ceva timp in care era prezentata si melodia lui Eloton John: How wonderful life is now you're in the world(sper ca asta e titlul)....oricum m-au impresionat si filmul si articolul si cronica!
sunt de acord si cu prezentarea filmului Afurisitul de telefon...chiar a fost un film ratat din foarte multe puncte de vedere. Nu prea mi-a placut cronica de la Todo sobre mi madre combinata cu Man on the Moon. Nu mi s-a parut genul de analogie pe care o poti realiza printr-o propozitie. Bine, mie in genereal nu-mi place sa vad tratate impreuna doua filme, mai ales cand despre fiecare se pot spune(chiar si la prima vedere) o multime de lucruri...nu stiu...asta e parerea mea... |
ai dreptate ricutza, n-au nici in clin nici in mineca todo sobre cu man on the moon, numai ca.. uneori sint nevoit sa bag 2 cronici intr-una daca vreau sa apara mai rpd... e o kestie conjuncturala, si numai eu stiu ce balamuc e sa dau un titlu suficient de semnificativ (si de simpatic) la 2 filme care adeseori n-au nimic in comun!...
deh... de-ale cronicarilor :cry: PS trebuie sa sti(ti) ca eu cronicile la libertatea le dau cu 2 sapt. inainte sa apara. |
De ce nu-ti faci o revista,oricum ar fi nevoie,il pui pe Ambra redactor-sef(sa fi sigur ca ai succes) si asa nu-ti mai epuizezi timpul si spatiul pe maculatura de la Lib.?
|
raspuns sec: pt ca libertatea plateste bine :wink: , o revista luata de la 0 e mare bataie de cap si eu sint cam lenesh (nu s-ar zice, nu? judecind dupa forum :lol: :lol: ) si pt ca, oricit m-as bucura sa-l am pe ambra blu 'executive' in mine-n ograda (no irony intended!), nu sint facut pt munca in echipa...
sau pt invatamint... sau pt familie... :oops: etc. PS (tot pt marx) : l-ai recunoscut pe adrien brody in KOTH? |
Originally Posted by marx:
Ambra Blu isi ia leafa din alta parte. |
Sa nu-mi spui ca nu-ti place cumulul de functii!
|
All times are GMT +2. The time now is 00:59. |