![]() |
Mea culpa. Berile ti le dau io, nu trebuie sa amestecam bagaboantele astea neserioase in niste bere.
Imi plac berile, nu verile |
Mie imi plac berile si verile si verishoarele de la tzara care nu shtie carte.
-------------------------------------------------------- "Eazy-E's Ice Cube's and D.O.C's and Snoop D O double G's And a group that said muthafuck the police" |
N-am inteles cum e cu urechea muzicala. Cint la pian. E ok?
|
Cu urechea muzicala e reclama aia la bergenbier. Prietenii shtiu de ce. Sa-mi faci si mie o sonata lunii, fara numar, special pentru crydead, sponsoru' romaniei sa traiasca!
|
Ai incurcat berile. Aia cu urechile e la golden brau
|
De esti super star
sau boschetar Ca te f*** in cur sau normal Pentru ban esti pion in acelasi joc bizar. Nu te lasa dus de val Stai drept Ia viata-n p*** nu -n piept E singurul mod corect de-a face fata in acest regim suspect Efectul legilor date si nerespectate pare-mi-se se reflecta doar in respectarea legilor nescrise Sari din ghete cind vezi fete-analfabete , bete Facind sex in masini in spate pe banchete De ce te grabesti sa le judeci repede bai nene ca daca aveau bani nu-ti mai luau p***-n gura in 50 de lovele Telenovele -s**boz Produceti un documentar despre posibilitatile din Romania Ca sigur luati Oscar I-o viata de ciine la fel ca-n filme Copii de azi viitorul de miine Baga droguri in loc de vitamine Cit despre ce tine de mine Daca din Romania doar praf a ramas, Va f** in gura pe toti Dati-mi un atlas sa-l trag pe nas. astept sa-mi spuneti de unde e asta |
Suna a Raku + Ombladon cu Pacha Man. But I don't no.
|
Alma_sE_uita_la_fEtE_cu_sanii_mari_ii_compara_si
_masoara_difErEnta_dintrE_lEu_si_dolar_opErata__ EstEtic_si-ar_dori_sa_ajunga_candva_arE_catEva_ problEmE_cu_nasul_sanii_fundul_________________ ______________________________si inima________ |
danny, ce kilu meu e asta?
|
haha...niste versuri dintr-o melodie.
Firma - Alma |
Raku cu Ombladon - Egali din nastere
:) |
Mama ce tari sunteti!
Aici e de mine, frate! Salutare tuturor! |
Ai patit ceva ? scuza-ma ca te intreb ... dar ...
|
Sexy Braileanca - Sunt o fetita tunata
|
Imi doream mai multi bani, o viata ca la americani
Duc o viata falimentara in alimentara, condus de tirani O centura cu 6 dani, acum 4 ani Cand 7 bulangii mi-au rupt mandibula, nu erau fani Imi doream mai mult tupeu, putin mai mult curaj Nu ti-am spus adio in fata, ti-am zis pa intr-un mesaj M-ai acuzat ca sunt un las, pai, ai avut dreptate N-am putut sa fiu ca tine asa ca am mers mai departe Imi doream ca in copilarie sa nu fiu martor La scandalurile din casa mea, parca erau rock hardcore Mi-as fi dorit de majorat un simplu "la multi ani" Nu-mi trebe cadouri, ba, ma f*t in ei de bani Imi doream sa fiu mai indulgent cu unii Am crezut in barfe cand trebuia sa-mi bag p*** in gura lumii Nu-mi trebe batista, asta nu-i poveste trista Nu ma opresc aici, mai sunt cateva pe lista refren: Inainte sa plec, vreau sa mai spun doua cuvinte Astea nu-s pareri de rau, lista mea te minte Nu ma tine minte, uita ca am stat vreodata de vorba Arunca pozele cu mine sa nu-ti fie dor ba! Inainte sa plec, vreau sa mai spun doua cuvinte Astea nu-s pareri de rau, lista mea te minte Nu ma tine minte, uita ca am stat vreodata de vorba Arunca pozele cu mine sa nu-ti fie dor fa! Imi doream sa fiu corect si putin mai sincer N-am luptat mereu, am asteptat sa pice din cer Imi doream sa fiu fidel, sa nu te insel Nu pot fii altfel, deci nu ma compara cu Irinel Imi doream sa nu complic unele chestii simple Sa nu fiu atat de sceptic cand totu-i limpede Imi doream sa fiu de ziua ta aproape, cine stie Poate chiar sa-ti iau cadoul care sa-ti placa si tie Imi doream mai multa ambitie, sus de la "Nenea" Sa nu pierd aiurea vremea, sa nu ma f*ta lenea Ce pot sa zic?Nu regret nimic, iar asta pentru ca Sunt ceea ce sunt, stiï de fapt necazul te educa refren
Originally Posted by bluesky89:
:-& :-S :-O |
Originally Posted by bluesky89:
|
@dragonfly_drk, Cumicu rullz ! :-bd asculta piesa "Refuz la drama 2", este continuarea la prima parte..
|
eeeiii da, e chiar misto... Clujean de-al meu... trist e ca l-am descoperit abia acum cateva saptamani... dar de atunci nu ma mai pot satura de el. seamana intr-un fel cu ciuraru si vescan... :x
|
mie imi place mult, i-am cumparat si cd-urile :) (piesa bolnav grav e pusa deoparte la suflet) si vescan e ok..are cateva piese care imi plac, in rest...nu i-am ascultat toate piesele.
try: piesa creTzu - gri |
merci Robbie... sunt misto... toate sunt misto... :">
|
All times are GMT +2. The time now is 20:53. |