Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Mesaje cu **** (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82581)

ricutza 20 Aug 2003 22:42

nici eu nu sunt de acord cu eliminarea userilor care nu corespund anumitor standarde...si desi Semaca ai fost foarte dragut sa te gandesti la mine, nu-mi prea place nici ideea unor sectiuni moderate de useri...mi se pare ca s-ar imparti mult prea tare userii pe grupulete...si mi se pare ca e si oarecum stresant...adica trebuie sa ai grija ce spui ca sa nu superi moderatorul-user X care te poate da afara etc.
sunt insa de acord cu crearea unor subiecte speciale pentru astfel de discutii...sau mai bine zis, si eu cred ca ar trebui ca anumite persoane sa se abtina de la comentariile relativ inutile, din cuprinsul unor subiecte serioase....mi se pare ca sectiunea Cafenea a fost facuta special pentru astfel de conversatii si nu vad de ce ar deveni tot forumul o cafenea...

PoliFanAthic 20 Aug 2003 22:59

Sunt de acord mai ales cu ce spune ricutza despre cafenea. Vroiam si eu sa mentionez acest fapt.

Semaca 21 Aug 2003 08:26

Adevarul este ca cea mai buna solutie, mentionata de altfel si pe alt thread, este educatia prin ignorarea aberatiilor si aducerea respectivului la nivelul discutiilor din forum.

Totusi, o sa vi se intample si voua: la o anumita varsta si cand ai si copii, nu mai esti asa tolerant cu cei care-ti mananca timpul de-aiurea. :evil:

Cica asta se cheama maturizare .... :-? , da' s-ar putea sa fie mai curand senilizare!! :lol:

LeonardPiron 21 Aug 2003 22:57

Indivizii ca voi sunt niste aberatii culturale si niste parameci logoreici golasi pe interior. Vreti sa ma cenzurati nimicilor. Nici o sansa. Mai bine scoateti o idee valabila din voi...

ricutza 22 Aug 2003 22:09

te refereai si la mine? si la toti oamenii care scriu aici?

MinRep 22 Aug 2003 22:14

Originally Posted by LeonardPiron:

[...] nimicilor [...]

Interesant cuvant. Oare care e planul de bataie?

--- Father?
--- Yes, son!?
--- I want to kill you!
[/b]

TLD 22 Aug 2003 22:17

Leonarde nu vad cum de mai existi pe forumul asta cu ce fraze rasuflate ne lovesti. Deci pt tine suntem niste aberatii, apoi devenim nimicuri(cred ca evoluam). Apoi suntem cam expirati dak nu avem ideei. Mai bine ti-ai revizui atitudinea. Dar probabil ca faci si tu atmosfera pe aici...

LeonardPiron 22 Aug 2003 23:11

Pe Ricutza propun sa o eliminam de pe site pentru atitudine arogant de politicoasa si pentru ca face pe mironosita. Cred ca tare ti-ar mai place niste porcarele, fetita taichii, nu-i asa? Nu ma refer la toti de pe site ci numai la unii exaltati. Nici macar minRep nu intra in categoria asta. Traiasca Filmul !!!

ricutza 23 Aug 2003 00:10

iubire, eu nu fac pe mironosita...sa inteleg ca ai revenit cu forte proaspete? sincera sa fiu aveam o parere mai buna despre tine...

Leonard Piron 24 Aug 2003 16:29

Iti strica subsemnatul parerea, fetita taichii... Si tot el ti-o repereaza...

MinRep 24 Aug 2003 21:20

Originally Posted by LeonardPiron:

Nu ma refer la toti de pe site ci numai la unii exaltati. Nici macar minRep nu intra in categoria asta.

Piroane, cu tot picurulde respect pe care educatia si experienta mi-l impune si cu toate seriozitatea, care e "categoria"?

Scriu mesajul asta in speranta unui raspuns coerent care sa se lege de ceva de dinainte. Dar poate ca scriu degeaba.

...

ricutza 24 Aug 2003 21:50

Originally Posted by Leonard Piron:

ma cam indoiesc!

catallin 25 Aug 2003 20:23

Dar ce ai patit, Piroane, ca parca aveai un scor mai bun, erai veteran sau snior, asa ceva !? cine ti-a retezat trecutul glorios?

PoliFanAthic 28 Aug 2003 09:47

Dubios de tot ce se intampla aici. A fost o propunere pe pagina 1 a thread-ului, care zicea ceva de ignorarea mesajelor "nepoliticoase". Se poate aplica si la o scara mai mare.

toni 28 Aug 2003 18:27

Originally Posted by ricutza:

Originally Posted by Leonard Piron:

ma cam indoiesc!

In sfirsit te-ai intepat si tu......de cind asteptam.....

ricutza 30 Aug 2003 21:56

nu toni, nu mi-am schimbat parerea despre LeonardPiron...nu prea inteleg insa de ce si-a schimbat-o el pe-a lui despre mine... :D

toni 31 Aug 2003 13:59

Draga mea, toti sintem convinsi ca sintem irezistibili...

TLD 31 Aug 2003 14:16

Vad ca deja s-a puis in aplicare treaba la mesajele cu fuck s*** d*** si restul... Chestia care am nemultumeste e ca s-a ajuns sa fie egalitate intre a sterge mesajul sau doar a cenzura cuvintele... Cred ca e de ajuns sa se cenzureze nu sa se stearga mesajul 8)

Mala Portugal 05 Dec 2004 23:50

Sa ne amintim cum au aparut stelutele pe forum

jackpot 06 Dec 2004 13:06

Cred ca era de la sine inteles ca trebuie sterse. Dar daca voi vreti sa le lasati, lasati-le poate si site-ul asta se transforma in ceva... popular, ceva ce... vorba lui Laurentiu Cazan intr-o emisiune de ieri: In Romania se promoveaza "Nimicul" adica Manele si alte lucruri care nu au de spus nimic doar fac rima pe o anumita melodie... Si site-ul asta va fi unul popular in care toti "baietii de cartier" o sa-si spuna pasul folosind cuvinte cu ****
It's your choice...

All times are GMT +2. The time now is 02:31.