![]() |
Originally Posted by emanuel:
Partea I - Primele 43 de beri |
Normal! Altfel nici nu se poate! :D
|
Primul loc si marele premiu pentru titlul de cel mai simpatic user a fost adjudecat de alex leo serban cel care a facut ca sa se inchida topicul care risca sa sara in aer de asa mare trafic de injuraturi ce veneau aici pe adresa lui.
|
subscriu!
parerea multora! |
Originally Posted by catallin:
wow! i couldn't be happier :D va rog sa ma kematzi si pe mine la urm. intilnire, ca vin, sa stitzi! |
Sigur te chemam. Sa nu-ti uiti chilotii de tabla acasa.
|
nu mi-i pun pe aia, ca vreau sa se vada daca fac in ei de frica :lol:
|
Vai, ma, nu v-ati saturat de toata chestia asta??? Deja nu mai e subiect pe forumu' asta fara ca * catalin sa scrie despre ALS!
Copii, dati cu capu' de tastatura, mai ales unul dintre voi, oricare! *"scuzati" (Pastorel Teodoreanu) |
Cum sa nu scrii, frate, despre el daca musca momeala de fiecare data si raspunde ca in povestile alea medievale cu amantul care e ascuns sub pat si zice :"Aici nu e nimeni, nu mai scotociti. Cautati in alta parte!"
P.S. - Cu capul de tastatura las-o mai usor. |
Servus, fratilor! Si Oscar-ul merge la............ cred ca la blitz43(frate, imi place humorul matale!). Parerea mea! |
Originally Posted by spartacus:
Si ce tipi asa? :-? Cu riscul de a intra in a doua categorie, iti dau un sfat: incearca sa scrii cu font normal, ca boldul, desi iese in evidenta, e mai greu lizibil. |
Servus, fratilor! Pentru Theo, mesaj: Bre, eu nu tip, dar asa sunt io, mai... oltean. Bre, inca ceva: spuneti mai devreme daca/unde/cind va mai fi o noua intilnire a forumistilor, ca pe prima am ratat-o! No, acu va las. Salutare!
|
Nea Marine, vezi ca e un topic special pentru intalnirile cu spritz. Nu mai scrie peste tot de chestii de-astea care au un loc bine stabilit pentru postari. Bafta. Sa aduci zaibar.
|
bai, chiar trebuie sa ma tin eu dupa fundu tau ca sa mai schimbam 2 vorbe?
de bine de rau doar tu imi mai arunci cate o ocara... blitzu rules dar tot cuplul catalin - piron e cel mai vesel... |
Iar dau peste tine? De data asta te iert ca incepi sa-mi fii simpatic.
|
we're not worthy!
we're not worthy! |
Leonard Piron si-a castigat o simpatizanta!! :lol: :lol:
http://www.cinemagia.ro/actor.php?ac...=1499&hi st=0 |
daca ma numeri si pe mine, sunt chiar 2...
|
Si daca ma adaugatzi si pe mine, tot doi raman.
------------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by ricutza:
te-ai cam dereglat de la atita invatat, nu? |
All times are GMT +2. The time now is 21:15. |