Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   cat costa sa faci un lung metraj in romania? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82528)

Amyd 19 May 2003 13:50

Nu, se fac de la capitolul "regia proprie a casei de film", care ii plateste pe respectivii la salar' si independent de bugetul de productie al filmului. Cel putin asa se intampla la toate casele de film pe care le stiu eu.

Apropo, de ce presupui aprioric ca acele cheltuieli neprevazute sunt neaparat separate de productia filmului? Din cate am inteles eu din conditii, se pot folosisi acolo. Ca in practica majoritatii filmelor autohtone nu sunt, e alta poveste...

Salutari,
Andrei

Ambra Blu 21 May 2003 09:10

Originally Posted by Amyd:

P.S.: Totusi, nu ne dezvalui macar liniile generale ale bugetului lung-metrajului tau de $100k? Ca tot ai deschis topicul...

Chiar, Amyd, ce se mai aude de lung metrajul ala la care lucrezi tu? Tot 13 cm are?

Amyd 21 May 2003 09:45

Inchi. 8)

Salutari,
Andrei

crydead 21 May 2003 12:49

Dar scurt metrajele pe care le-ai facut in UNATC unde le putem vedea?
:P

Ambra Blu 21 May 2003 12:50

In WC
La ATF.

Amyd 21 May 2003 12:53

Nu stiu daca au ajuns inca la WC. Sunt cica in arhiva. Au fost la Cinene-aiubit. Si pe la alte festivaluri marunte.

Le am si pe caseta sau pe DVD. $10 exemplarul pentru doritori. Cele autografiate costa mai mult. 8)

Salutari,
Andrei

Ambra Blu 21 May 2003 13:33

Au fost la Cinene-aiubit. Si pe la alte festivaluri marunte.

...si paduche la paduche trage.

Quote:

Cele autografiate costa mai mult. 8)

Salutari,
Andrei

De ce, iti editezi si semnatura?

Amyd 21 May 2003 13:39

Nu, dar prevad ca peste 80 de ani exemplarele respective o sa coste ceva mai mult la licitatiile de la Sotheby's daca sunt semnate. 8)

Salutari,
Andrei

Ambra Blu 21 May 2003 13:50

Nu. Decit semnate, mai bine inseminate. Ma ocup eu de asta.

Amyd 21 May 2003 14:04

Fiecare cu hobby-urile lui, desigur. :o

Salutari,
Andrei

crydead 21 May 2003 14:21

Nu ne spui, Amyd, cum le cheama pe filme? :(

..................
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu 21 May 2003 14:24

Originally Posted by crydead:

Nu ne spui, Amyd, cum le cheama pe filme? :(

..................
Viitorul suna ocupat.

Nu ne spune, ca n-au voe sa vorbeasca cu bagabontii. Ele e mici, si la stat, si la figurat, ca tati a lor asa...

Amyd 21 May 2003 14:25

Cel mai mult imi place "Fuga", dar "capodopere" de aceeasi categorie sunt "Tu nu vei sti niciodata", "Scherzo Capriccioso" si ala din primul an la care am uitat ce titlu i-am dat. "Gica" si "Kitschitoarele, 2FM" sunt ceva mai decente, atat cat sa nu-mi fie complet rusine de ele. :lol:

Salutari,
Andrei

Ambra Blu 21 May 2003 14:32

aceeasi categorie sunt "Tu nu vei sti niciodata",
Salutari,
Andrei

Sigur nu era "Tu nu vei stiiiiii niciodata"?
Cred ca nu voi stiiiiiiiiiiiiiiiii (sa imi zici cind sa ma opresc cu i-urile) niciodata.

Amyd 21 May 2003 14:34

Nu, nu, chiar asa scrie pe genericul filmului. :oops:

Salutari,
Andrei

Ambra Blu 21 May 2003 14:37

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. N-as crede. Inseamna ca nu le/oi fi editat tu :P .

ricutza 21 May 2003 14:39

Amyd, eu chiar vreau sa cumpar caseta sau casetele pe care se afla filmele tale...si vreau si dedicatie speciala...vorbesc foarte serios!

Amyd 21 May 2003 14:40

Facem o vizionare de gala si vezi. Dar daca e asa, imi explici tu dupa aceea cum e cu infinitivu' si combinatiile astea diabolice de forme.

Salutari,
Andrei

P.S.: ricutza, glumeam. Nu le las din mana nici mort! Cumpar orice exista in libertate referitor la ele, caci cine stie in ce maini ajung si apoi cand e sa tin discursul de Oscar o sa se gaseasca vreunul sa le difuzeze si sa ma umple de rusine. :lol:

Ambra Blu 21 May 2003 14:43

De acord. Mergem in Sherlock? :oops: Aduci tu magnetofonul cu care sa le proiectam, bine?
Iar cu formele astea diabolice se intimpla chestia ca trebuie sa le exorcizezi punind mina pe un ceaslov de-ala cu exercitii.

Amyd 21 May 2003 14:45

N-am timp, din pacate. Trebuie sa imi termin show-reel-ul cu chestiile serioase. Dar dupa, facem in Turm, ca acolo au si "magnetofoane" d'astea de proiectie, parca.

Si in plus, la ce imi mai foloseste acum limba romana? 8)

Salutari,
Andrei

All times are GMT +2. The time now is 16:00.