![]() |
Fratilor, nu mai aruncati cu pietre! :-) (DOARE)
Lasand la o parte subiectul mesajului, problema s-a dovedit a fi mai presus de explicatiile oferite pana acum. Si nu tine de noi.
Mai exact (pentru cunoscatori) XNET-ul realoca dinamic diferite IP-uri aceluiasi utilizator la intervale mai mult sau mai putin definite de timp. Face parte din "politica" lor "anti-hacking". Cu alte cuvinte, cand se intra pe CineMagia (si in special pe forum) se petrec aproximativ urmatoarele fapte: utilizatorul X se conecteaza pe dial-up. Serverul XNET ii aloca un IP. X intra pe CineMagia. "Aceasta", intr-un exces de zel, se grabeste sa identifice IP-ul utilizatorului X cu sesiunea acestuia. Toate bune si frumoase pana aici; am putea spune - chiar o primire calduroasa. Dar serverul XNET isi baga coada si.... ce credeti ca face? Ei bine ... realoca un nou IP utilizatorului X. Saraca CineMagia, observand acest lucru, se confrunta cu o dilema: Utilizatorul pare a fi acelasi, dar IP-ul lui nu mai este. Dupa un proces de constiinta "indelungat", CineMagia ia decizia (pentru propria securitate) de a "deloga" utilizatorul respectiv. O ruda foarte apropiata CineMagiei, FORUMUL CineMagia, reactioneaza si mai urat: inchide absolut orice portita a utilizatorului X in cadrul forumului. Pentru a reusi sa intri din nou pe FORUM, ar trebui sa inchizi sesiunea curenta de Internet Explorer si sa deschizi o alta. Ehhh... dragii mei "nepotei", cam asta se intampla. Asa ca acum, niste minunati eroi de poveste s-au apucat sa modifice procedurile de autentificare ale CineMagiei (in ciuda opozitiei fatise a acesteia), aducandu-va voua in case, "nepotii mei", prin intermediul monstrului XNET, FORUMUL CineMagiei. === THE END === In speranta ca cele de mai sus v-au amuzat putin dar v-au si lamurit intr-o anumita masura, va doresc sa aveti parte numai de vizionari de calitate. |
Wow, ce dumbfuck de la Xnet a gandit politica asta de realocare dinamica de IP-uri in timpul unei sesiuni? Ma intreb cate alte probleme cauzeaza cu aplicatii care depind de adresele IP...
Oricum, bine ca i-ati dat de cap. Spor la programat PHP. :) Salutari, Andrei |
Mdahh..bine ca s-a gasit pana la urma o solutie. Nu de alta dar devenise stresant rau...
Acum am un motiv in plus sa-i injur pe astia de la x-net :evil: :) |
"View latest post" = "Vizualizarea celui mai vechi mesaj"? :o
|
daca tot mi-am exprimat nemultumirile in legatura cu erorile, mi se pare corect sa-mi exprim si multumirile in legatura cu lipsa lor...asa cum ma asteptam, oamenii de la Cinemagia au reusit sa rezolve problema si eu le multumesc mult!
|
Originally Posted by Danny:
"latest" = cel mai recent.... |
Originally Posted by Aligator:
Stiu...tocmai de asta. Numai ca in vers. in lb. romana a forumului a fost tradus cu "Vizualizarea celui mai vechi mesaj"... |
All times are GMT +2. The time now is 18:58. |