![]() |
eu in continuare sunt foarte suparata din cauza numarului mare de erori care apar mai ales seara in weekend! nu se poate face nimic legat de aceasta problema?
|
Cam astea ar fi erorile atat de bine cunoscute deja:
phpBB : Critical Error Error creating new session E_USER_ERROR: Hmmmm... Poate citeste cineva (administrator-ul..ca oricum e si moderator la toate sectiunile) si topicul "liftingul facial al cinemagiei sau despre lup" de la "Cafenea" unde sunt prezentate unele aspecte despre aceste erori. Eventual un raspuns? Sau cerem prea mult... |
Testare s-a facut si inca serioasa!
Problema e ca n-am reusit sa reproducem conditiile in care apare respectiva eroare. Totusi, cred ca bug-ul a fost eliminat acum si n-ar mai trebui sa intampinati dificultati. |
Mdahhh..erorile ce-i drept nu mai apar. Au fost inlocuite cu o redirectionare la www.cinemagia.ro. Sincer...nu ma ajuta cu nimic aceasta "imbunatatire".
|
Se pare ca totul este OK acum. Felicitari! Nici nu-mi vine sa cred...ce viata...fara erori...fara "refresh" :)
Pana la urma...de la ce era?!? |
Ehh..nu e chiar TOTUL ok..mai apare uneori...cand vrei sa postezi o eroare de genul:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 184320 bytes) in /services/httpd/www.cinemagia.ro-new/forum/includes/page_header.php on line 393 Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 137 bytes) in Unknown on line 0 Dar apare rar...si nu are consecinte la fel de grave... |
NO
|
Am vãzut cã a apãrut phpBB 2 (chiar 2.0.20) cam de multicel. De ce nu se sesizeazã nimeni sã actualizeze scriptul ãsta ãsta depãºit al cinemagiei? existã deja ºi language-support în limba românã, cu diacritice, ca lumea.
|
phpBB 2 e de foarte mult timp. Forumul asta e phpBB 2, doar ca asta e ceva gen 2.03 cand ei au ajuns la 2.20. Am inteles ca e greu sa se upgradeze forum-ul asta, dar nici stat asa dupa curul phpBB-ului nu e bine. Ca pana acum se astepta phpBB 2.2, acum nici nu mai fac 2.2, lucreaza direct la phpBB 3.0, in conditiile in care deja s-au facut doi ani de cand lucreaza la 2.2. Oricum, versiunea asta e greoaie, iar "search"-ul este foarte foarte prost.
|
Multumiri pentru ca ati adaugat la baza de date si ratingul Imdb.
|
Imi place foarte mult modul in care ma pot loga direct de pe Facebook aici pe site fara sa imi fac cont.Cred ca este prima data cand vad acest sistem.
|
sunt foarte multe site-uri care ofera posibilitatea asta...:)
|
Este bine ca de fiecare data cand este nevoie, sau periodic, sa fie actualizata si imbunatatita aceasta importanta sectiune.
|
Actualizari si imunatatiri ale site-ului sunt intotdeauna bine venite.
|
All times are GMT +2. The time now is 19:38. |