Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   The Others (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81938)

Sh_oK 15 Feb 2003 00:44

Incearca pe la video cluburi, ar trebui sa fie

toni 05 Mar 2003 18:14

Recunosc cu rusine, abia aseara am vazut acest film. Acum, ca am recitit mesajele voastre, mi se pare mai clar (poate) cine era batrina din locul pustoaicei...:-)
Intr-adevar, filmul a fost "rau"........m-am speriat cum nu m-am speriat de multisor

patch4all 06 Mar 2003 11:03

serios? de ce? Nu neg ca nu au existat secvente scarry dar per ansamblu cred ca filmul a expus mai tare un conflict psihologic

toni 12 Mar 2003 13:40

Poate ca l-am vazut eu la 11 noaptea si de-aia.....serios acuma, chiar mi-a sarit inima din loc de citeva ori. La Al saselea simt mi-a cazut cutia de cola pe jos la una scene....Asta a fost cam la fel....

iadrianik 16 Mar 2003 21:49

un film super. de departe mult mai bun decat the ring si ,indraznesc sa spun, mai bun decat al saselea simt si mai horror decat acesta.

Poison 17 Mar 2003 11:38

Batrina era mediumul folosit de locatarii vii ai casei ca sa intre in contact cu fantomele si sa incerce sa le faca sa ii lase in pace...

ricutza 17 Mar 2003 14:09

nu era mediumul, Poison...cele doua personaje erau diferite!

Poison 18 Mar 2003 11:34

Daca esti atenta la discutia dintre locatarii vii ai casei, ei chiar vorbesc despre momentul cind fetita s-a contopit cu mediumul, cind "a posedat-o" cum spun ei... Dar... whatever... Cum vrei tu, ricutza...

ricutza 18 Mar 2003 12:50

intr-adevar acel fragment din discutie nu-l mai tineam minte si el clarifica intr-un fel lucrurile... dar tot nu pot intelege de ce nu au folosit aceeasi actrita...nu cred ca distrugeau vreun orizont de asteptare!

ricutza 18 Mar 2003 12:50

intr-adevar acel fragment din discutie nu-l mai tineam minte si el clarifica intr-un fel lucrurile... dar tot nu pot intelege de ce nu au folosit aceeasi actrita...nu cred ca distrugeau vreun orizont de asteptare!

octavian_ionascu 03 Apr 2003 10:50

Cred ca nu e intr-atat de important cine se ascunde in spatele voalului primei comuniuni. Dupa toate indiciile ce apar prin The Others se pare ca principala "vinovata" ar fi batrana mediumnica :D. Regizorul a lasat insa suficienta libertate pentru ca fiecare sa aiba propria-i parere. Nu este acest amanunt cel care face diferenta intre un film bun si unul mediocru ?
Pot sa spun cu certitudine un singur lucru: filmul se dovedeste a fi cel mai intens horror gotic al ultimilor ani, extrem de inovator in multe privinte.

sorcerer 20 Jun 2003 00:00

...cu adevarat infricosator! Atmosfera foarte inchisa si "spooky" !

(*) (*) (*) + 1/2 / (*) (*) (*) (*) (*)

khaori 21 Sep 2012 20:51

Mi-a placut mult. Finalul a fost intr-adevar neasteptat. Ideea filmului este foarte interesanta si consider ca filmul este foarte reusit . : :D

All times are GMT +2. The time now is 21:30.