![]() |
Incearca pe la video cluburi, ar trebui sa fie
|
Recunosc cu rusine, abia aseara am vazut acest film. Acum, ca am recitit mesajele voastre, mi se pare mai clar (poate) cine era batrina din locul pustoaicei...:-)
Intr-adevar, filmul a fost "rau"........m-am speriat cum nu m-am speriat de multisor |
serios? de ce? Nu neg ca nu au existat secvente scarry dar per ansamblu cred ca filmul a expus mai tare un conflict psihologic
|
Poate ca l-am vazut eu la 11 noaptea si de-aia.....serios acuma, chiar mi-a sarit inima din loc de citeva ori. La Al saselea simt mi-a cazut cutia de cola pe jos la una scene....Asta a fost cam la fel....
|
un film super. de departe mult mai bun decat the ring si ,indraznesc sa spun, mai bun decat al saselea simt si mai horror decat acesta.
|
Batrina era mediumul folosit de locatarii vii ai casei ca sa intre in contact cu fantomele si sa incerce sa le faca sa ii lase in pace...
|
nu era mediumul, Poison...cele doua personaje erau diferite!
|
Daca esti atenta la discutia dintre locatarii vii ai casei, ei chiar vorbesc despre momentul cind fetita s-a contopit cu mediumul, cind "a posedat-o" cum spun ei... Dar... whatever... Cum vrei tu, ricutza...
|
intr-adevar acel fragment din discutie nu-l mai tineam minte si el clarifica intr-un fel lucrurile... dar tot nu pot intelege de ce nu au folosit aceeasi actrita...nu cred ca distrugeau vreun orizont de asteptare!
|
intr-adevar acel fragment din discutie nu-l mai tineam minte si el clarifica intr-un fel lucrurile... dar tot nu pot intelege de ce nu au folosit aceeasi actrita...nu cred ca distrugeau vreun orizont de asteptare!
|
Cred ca nu e intr-atat de important cine se ascunde in spatele voalului primei comuniuni. Dupa toate indiciile ce apar prin The Others se pare ca principala "vinovata" ar fi batrana mediumnica :D. Regizorul a lasat insa suficienta libertate pentru ca fiecare sa aiba propria-i parere. Nu este acest amanunt cel care face diferenta intre un film bun si unul mediocru ?
Pot sa spun cu certitudine un singur lucru: filmul se dovedeste a fi cel mai intens horror gotic al ultimilor ani, extrem de inovator in multe privinte. |
...cu adevarat infricosator! Atmosfera foarte inchisa si "spooky" !
(*) (*) (*) + 1/2 / (*) (*) (*) (*) (*) |
Mi-a placut mult. Finalul a fost intr-adevar neasteptat. Ideea filmului este foarte interesanta si consider ca filmul este foarte reusit . : :D
|
All times are GMT +2. The time now is 21:30. |