Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Video/DVD (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=232)
-   -   Cum se pot cumpara dvd-uri originale? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81883)

veram 19 Nov 2003 08:45

cardul taifun de la bancpost si comenzile pe amazon

Originally Posted by theo:

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns. Pana la urma am ales si eu varianta card "taifun" de la Bancpost, si am comandat de la amazon.uk. Functioneaza!

Ai folosit cardul virtual? Ti-au cerut cumva si codul de 3 cifre sau e suficient numarul de card al cardului virtual? Am incercat de curand sa comand o carte de pe amazon.fr si am introdus numarul cardului taifun virtual; mi-au raspuns ca banca le-a refuzat accesul la card?! Ma intreb daca nu cumva trebuia introdus numarul cardului real, dar atunci ce sens mai are cardul virtual? Te-as ruga sa-mi spui cum a fost in cazul tau, a decurs totul fara probleme? Multumesc :)

theo 19 Nov 2003 10:18

Re: cardul taifun de la bancpost si comenzile pe amazon

Ai folosit cardul virtual? Ti-au cerut cumva si codul de 3 cifre sau e suficient numarul de card al cardului virtual? Am incercat de curand sa comand o carte de pe amazon.fr si am introdus numarul cardului taifun virtual; mi-au raspuns ca banca le-a refuzat accesul la card?! Ma intreb daca nu cumva trebuia introdus numarul cardului real, dar atunci ce sens mai are cardul virtual? Te-as ruga sa-mi spui cum a fost in cazul tau, a decurs totul fara probleme? Multumesc :)[/quote]

Da, am folosit numai cardul virtual. Nu mai tin minte daca mi-au cerut si codul de trei cifre, oricum mi-au fost suficiente numai datele de pe cardul virtual. Si eu am primit un mesaj asemanator dupa prima tentativa (banca le-a refuzat accesul la card), dupa care mi-am dat seama ca completasem gresit data expirarii cardului si dupa corectarea acesteia totul a fost OK.

spartacus 26 Nov 2003 17:44

Bre, tare pontul de la Matrix. Eu nu am incercat, dar ma pregatesc... Daca e adevarat, e fain...
:wink:

veram 20 Dec 2003 20:34

Re: cardul taifun de la bancpost si comenzile pe amazon

Originally Posted by theo:

Ai folosit cardul virtual? Ti-au cerut cumva si codul de 3 cifre sau e suficient numarul de card al cardului virtual? Am incercat de curand sa comand o carte de pe amazon.fr si am introdus numarul cardului taifun virtual; mi-au raspuns ca banca le-a refuzat accesul la card?! Ma intreb daca nu cumva trebuia introdus numarul cardului real, dar atunci ce sens mai are cardul virtual? Te-as ruga sa-mi spui cum a fost in cazul tau, a decurs totul fara probleme? Multumesc :)

Da, am folosit numai cardul virtual. Nu mai tin minte daca mi-au cerut si codul de trei cifre, oricum mi-au fost suficiente numai datele de pe cardul virtual. Si eu am primit un mesaj asemanator dupa prima tentativa (banca le-a refuzat accesul la card), dupa care mi-am dat seama ca completasem gresit data expirarii cardului si dupa corectarea acesteia totul a fost OK.[/quote]

Theo, multumesc pentru raspuns. Am reusit in cele din urma sa fac comanda (problema era de fapt la BancPost, nu la datele pe care le-am introdus eu despre card). Mi-au confirmat de la amazon ca au trimis pachetul si dupa estimarile lor ar fi trebuit deja sa ajunga... Iti mai amintesti daca in cazul tau livrarea s-a incadrat in perioada estimata de ei? Ar trebui sa primesc aviz postal sau se livreaza la domiciliu? Daca mai intarzie o saptamana-doua, stii cumva unde as putea sa ma interesez de situatia lui?

theo 05 Jan 2004 13:09

E posibil ca intarzierea sa fie datorata sarbatorilor (motiv pentru care iti raspund si eu tot cu intarziere). Din cate imi amintesc parca a intarziat si la mine 2-3 zile. Oricum, banuiesc ca intre timp ai primit pachetul.

AdamWorth 26 Jul 2018 01:33

Vrea careva sa imparta un cont de Netflix cu mine?

carmen_angelus_romila 07 Aug 2018 18:02

De undepot achizitiona dvd-uri noi?

All times are GMT +2. The time now is 04:47.