Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filmele cu cel mai IMPREVIZIBIL sfarsit (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81859)

Spider 21 Oct 2002 12:34

Daca tot vretzi filme cu sfârsit neasteptat, de ce nu va uitatzi la Zona Crepusculara...

Personal cred ca unul din cele mai neasteptate sfârshituri l-a avut Jocul. Mai poate candida pentru acest titlu shi "Ocean's Eleven" dar in general cred ca filmele cu tenta psihologica au astfel de sfarsituri...

Mai uitatzi-va (in caz ca nu l-ati vazut deja) si la Vanilla Sky la care bunul meu prieten - mare cinefil (No1) se benocla de la o bucata de vreme si nu intelegea nika...

Cam atât am avut de spus(scris)... pa

Poison 22 Oct 2002 16:50

Sfirsit imprevizibil? Ce ziceti de "Lord of the Rings"? Sa-mi fi vazut fata la sfirsit, dupa ce statusem trei ceasuri fara apa, fara mincare, fara tigara, fara pauza de pipi si m-au lasat cu ochii-n soare...

ArsDeViu 23 Oct 2002 00:15

M-a calcat pe nervi sfarsitul de la LOTR.
Un sfarsit super il are Urban Legends 2.O sa va placa la nebunie,dar pentru asta trebuie sa vedeti si partea intai ca sa-i intelegeti finalul partii a 2-a.

ricutza 25 Oct 2002 22:11

Ocean's Eleven varianta noua nu a avut de loc un sfarsit imprevizibil. singura chestie relativ imprevizibila la filmul ala, a fost faptul ca am reusit sa intuiesc aproape tot ce s-a intamplat.
cu varianta veche in schimb este cu totul o alta poveste...desi stiam in principiu actiunea(vazusem varianta noua inainte), tot a reusit sa ma surprinda finalul!extraordinar film!

AndreiCM 28 Oct 2002 01:00

filme cu final imprevizibil :
Mulholland Drive
Training day
Vanilla Sky (dar finalul nu numai ca a fost imprevizibil, dar si o mare dezamagire ,pentru mine cel putin)
astea imi vin in minte pe moment.

ricutza 07 Aug 2003 00:22

cred ca Identity are un sfarsit imprevizibil...m-a surprins si sfarsitul de la The Others..

patch4all 07 Aug 2003 10:56

Mi-a placut foarte mult finalul de la 12 monkeys.
Un alt film cu un final imprevizibil este intr-adevar the 6th sense.
Mi-a placut tare mult si finalul de la eyes wide shut.

emanuel 07 Aug 2003 11:07

6th Sense
Fight Club
Se7en
Identity
American Beauty

Ping 07 Aug 2003 11:53

Emanuel, American Beauty ?

La inceputul filmului ni se spune ca asta e ultima zi din viata lui...

Mircius 07 Aug 2003 12:11

Quote:

La "Seven" nu m-am gandit.Mi-a placut la nebunie filmul.
Am auzit ca vor sa faca Seven 2.Cine ar fi crezut

nu am auzit ca s-ar face o continuare la seven. Oricum, super film.
PAi, filme cu finale imprevizibile.... nu stiu chiar asha de multe. gasfork park, Identity.....

emanuel 07 Aug 2003 12:30

Originally Posted by Ping:

Emanuel, American Beauty ?

La inceputul filmului ni se spune ca asta e ultima zi din viata lui...

Nu m-am referit doar la moartea lui ci la toata constructia sfarsitului... si cateodata chiar daca stii ca personajul va muri, speri... sa nu moara!

Lemmy 07 Aug 2003 13:16

finaluri neasteptate

Brown Bunny? Zic eu ca destul de neasteptat.
Da' Usual suspectii ce are? Cind ati iesit de la fim cum a fost?
Da' Shallow Grave?

Mircius 07 Aug 2003 13:46

Re: finaluri neasteptate

Originally Posted by Lemmy:

Brown Bunny? Zic eu ca destul de neasteptat.
Da' Usual suspectii ce are? Cind ati iesit de la fim cum a fost?
Da' Shallow Grave?

Despre primul si de ultimul film, nu am ce sa zic, pt ca nu le-am vazut, dar Usual suspects, a fost absolut imprevizibil. Nu ma asteptam la acest final.

MinRep 07 Aug 2003 17:06

Daca tot ati inviat thread-ul asta... "8 1/2" (ma asteptam deja la ceva defilare, dar m-a impresionat), "Blow-Up", "Vertigo", "City Lights" si multe filme vechi si bune.

Oricum, tot "Odiseea spatiala" are finalul cel mai imprevizibil. De fapt, tot filmul e imprevizibil.

Can you see?

Demona 07 Aug 2003 17:13

Definatelly "The Others"...sincer nu ma ashteptam la finalul acela...damn that was good...shi rolul lui Kidman...numai maica-mea mai putea sa joace rolul ala de paranoica asha de bine! :D

snatchro 08 Aug 2003 10:33

La American Beauty criminalul si sfarsitul le-am prevazut.
Dar nu si la filmul care arata unde locuiesc (scrie sub numele meu) in care te astepti ca Bridges sa o duca pana la capat, dar sfarsitul mi-a lasat un gust foarte amar si m-a lasat perplex pana a doua zi dimineata si totodata fara grai. Uitati-va si la Arlington Road.

Skelter 08 Aug 2003 22:23

Fara indoiala Identity shi The Others.Doua filme extraordinare ca sa nu mai spun ca s'a jucat impecabil in ambele filme(parerea mea)!De asemenea LOTR la care am ramas :o dar ramane o trilogie destul d reushita(sa vedem shi ultima parte!).

raptor 09 Aug 2003 00:16

Meesa thinks yousa gonna likesa Return Of The King,preciouss.Finalul n-o sa fie chiar asa de previzibil pe cat cred unii.
:evil:

Quote:

Nu m-am referit doar la moartea lui ci la toata constructia sfarsitului... si cateodata chiar daca stii ca personajul va muri, speri... sa nu moara!

Cam asta ar trebui sa spuna totul despre finalul AB.

MinRep 09 Aug 2003 21:07

Corect! "Arlington Road"! Asa mi-am amintit de "Vertigo", din nou!

--- Jesus?
--- Puggy!

ricutza 10 Aug 2003 01:19

am revazut aseara Blowup si intr-adevar are un sfarsit nu numai imprevizibil, ci de-a dreptul genial....a fost superb din toate punctele de vedere...

All times are GMT +2. The time now is 02:53.