![]() |
Daca tot vretzi filme cu sfârsit neasteptat, de ce nu va uitatzi la Zona Crepusculara...
Personal cred ca unul din cele mai neasteptate sfârshituri l-a avut Jocul. Mai poate candida pentru acest titlu shi "Ocean's Eleven" dar in general cred ca filmele cu tenta psihologica au astfel de sfarsituri... Mai uitatzi-va (in caz ca nu l-ati vazut deja) si la Vanilla Sky la care bunul meu prieten - mare cinefil (No1) se benocla de la o bucata de vreme si nu intelegea nika... Cam atât am avut de spus(scris)... pa |
Sfirsit imprevizibil? Ce ziceti de "Lord of the Rings"? Sa-mi fi vazut fata la sfirsit, dupa ce statusem trei ceasuri fara apa, fara mincare, fara tigara, fara pauza de pipi si m-au lasat cu ochii-n soare...
|
M-a calcat pe nervi sfarsitul de la LOTR.
Un sfarsit super il are Urban Legends 2.O sa va placa la nebunie,dar pentru asta trebuie sa vedeti si partea intai ca sa-i intelegeti finalul partii a 2-a. |
Ocean's Eleven varianta noua nu a avut de loc un sfarsit imprevizibil. singura chestie relativ imprevizibila la filmul ala, a fost faptul ca am reusit sa intuiesc aproape tot ce s-a intamplat.
cu varianta veche in schimb este cu totul o alta poveste...desi stiam in principiu actiunea(vazusem varianta noua inainte), tot a reusit sa ma surprinda finalul!extraordinar film! |
filme cu final imprevizibil :
Mulholland Drive Training day Vanilla Sky (dar finalul nu numai ca a fost imprevizibil, dar si o mare dezamagire ,pentru mine cel putin) astea imi vin in minte pe moment. |
cred ca Identity are un sfarsit imprevizibil...m-a surprins si sfarsitul de la The Others..
|
Mi-a placut foarte mult finalul de la 12 monkeys.
Un alt film cu un final imprevizibil este intr-adevar the 6th sense. Mi-a placut tare mult si finalul de la eyes wide shut. |
6th Sense
Fight Club Se7en Identity American Beauty |
Emanuel, American Beauty ?
La inceputul filmului ni se spune ca asta e ultima zi din viata lui... |
Quote:
PAi, filme cu finale imprevizibile.... nu stiu chiar asha de multe. gasfork park, Identity..... |
Originally Posted by Ping:
Nu m-am referit doar la moartea lui ci la toata constructia sfarsitului... si cateodata chiar daca stii ca personajul va muri, speri... sa nu moara! |
finaluri neasteptate
Brown Bunny? Zic eu ca destul de neasteptat.
Da' Usual suspectii ce are? Cind ati iesit de la fim cum a fost? Da' Shallow Grave? |
Re: finaluri neasteptate
Originally Posted by Lemmy:
Despre primul si de ultimul film, nu am ce sa zic, pt ca nu le-am vazut, dar Usual suspects, a fost absolut imprevizibil. Nu ma asteptam la acest final. |
Daca tot ati inviat thread-ul asta... "8 1/2" (ma asteptam deja la ceva defilare, dar m-a impresionat), "Blow-Up", "Vertigo", "City Lights" si multe filme vechi si bune.
Oricum, tot "Odiseea spatiala" are finalul cel mai imprevizibil. De fapt, tot filmul e imprevizibil. Can you see? |
Definatelly "The Others"...sincer nu ma ashteptam la finalul acela...damn that was good...shi rolul lui Kidman...numai maica-mea mai putea sa joace rolul ala de paranoica asha de bine! :D
|
La American Beauty criminalul si sfarsitul le-am prevazut.
Dar nu si la filmul care arata unde locuiesc (scrie sub numele meu) in care te astepti ca Bridges sa o duca pana la capat, dar sfarsitul mi-a lasat un gust foarte amar si m-a lasat perplex pana a doua zi dimineata si totodata fara grai. Uitati-va si la Arlington Road. |
Fara indoiala Identity shi The Others.Doua filme extraordinare ca sa nu mai spun ca s'a jucat impecabil in ambele filme(parerea mea)!De asemenea LOTR la care am ramas :o dar ramane o trilogie destul d reushita(sa vedem shi ultima parte!).
|
Meesa thinks yousa gonna likesa Return Of The King,preciouss.Finalul n-o sa fie chiar asa de previzibil pe cat cred unii.
:evil:
Quote:
|
Corect! "Arlington Road"! Asa mi-am amintit de "Vertigo", din nou!
--- Jesus? --- Puggy! |
am revazut aseara Blowup si intr-adevar are un sfarsit nu numai imprevizibil, ci de-a dreptul genial....a fost superb din toate punctele de vedere...
|
All times are GMT +2. The time now is 02:53. |