![]() |
Am vazut si eu Insomnia acum cateva zile, inspresia ce mi-a lasat-o este buna, dar nu chiar la ce ma asteptam.(SPOILER) Sunt niste faze cam trase de urechi, de exemplu chiar senzatia de insomnie pe care o are Al Pacino. Adica sa nu poti tu adormi in 6 (sase) zile?! Si nu ca nu ar incerca sa doarma, dar nu poate din cauza luminii ce intra pe langa perdea etc. Mi se pare o tampenie. O nelamurire ca am e la scena cand proprietara motelului doarme la el in pat. De ce a dormit cu el? Vrea sa sugereze ca au facut sex cumva? In starea in care se afla Al Pacino in acele momente mi se pare absurd. Si daca nu au facut nimic, de ce nu a dormit? (mai departe spune ca nu dormise nici in seara aceea). Cam astea ar fi.
|
eu nu cred ca au dormit impreuna...eu am inteles ca au stat de vorba pana tarziu si ea ca un om normal a adormit la un anumit moment...oricum nu conteaza foarte mult aspectul asta...
intr-adevar si mie mi-e foarte greu sa-mi imaginez un om care nu reuseste sa doarma 6 zile dar banuiesc ca intr-adevar exista si astfel de persoane... |
ricutza, Pe langa faptul ca e vorba de un film, nu mi se pare deloc imposibil sa nu poata dormi cineva 6 zile. Am auzit ca recordul mondial la nedormit este de 22 de ani. Sunt cazuri rarisime, dar sunt.
Si apoi ca exista precedente si in filme: Fight Club, citez "from six months i couldn't sleep" sau in filmul Loved, personajul interpretat de Robin Wright, povestea la tribunal cum nu a putut adormi cativa ani (nu mai tin minte exact). De asemenea era de asteptat pt Nolan (dupa Memento) sa foloseasca un personaj cu o astfel de dereglare exceptionala. Cui i-ar veni usor sa creada ca e posibil ca cineva sa-si piarda memoria ca L.Shelby? |
Leonard, in cazul de fata nu cred ca este vorba de asa ceva. Acel om ce nu a dormit 22 de ani era bolnav, exista o boala (nu mai retin cum se numeste) a sistemului nervos si cei ce sufera de aceasta boala nu pot dormii sau dorm foarte putin. Dar in filmul acesta nu cred ca este vorba de asa ceva pentru ca nicaieri nu spune ca Al Pacino ar suferi de aceasta boala sau ca i s-a mai intamplat vreodata acest lucru.
Eu cred ca nu putea dormii din cauza ca nu s-a adaptat la conditiile atmosferice de acolo (faptul ca nu se facea noapte). Chiar si Robin Williams a spus ca nu a dormit primele 5 zile dupa ce a ajuns in acel oras. |
La inceputul acestui thread s-a vorbit despre distributia filmelor si as avea o intrebare legata de acest subiect. Stiu ca mesajul meu vine intr-un moment in care discutia de pe acest thread a evoluat spre alte subiecte, insa sper sa nu supar pe nimeni. In fine. Ce s-a intamplat cu Guild Film Romania, care distribuia filme 20th Century Fox, Columbia & Tristar Pictures etc.? Si inca un lucru: G.F.R.Distribution e o alta denumire a lui Guild Film Romania? Pare evident, dar vreau sa fiu sigur.
|
Guild Film Romania (distribuia Fox, Columbia si TrisStar Pictures acum ultimele doua s-au unit intr-una singura Columbia Pictures) si Ecran XXI (distribuia Warner Bros. si filme independente si europene).
Acum cele doua companii se numesc InterComFilm Romania, au aceeasi echipa, dar sub un alt nume. Guild era o companie internationala, dar dupa un timp si-a schimbat denumirea. Cei din Romania, nevrand sa-si piarda aceasta denumire i-au spus G.F.R. Distribution (Guild Film Romania Distribution) iar americanii n-au obiectat fata de acest lucru. Deci Guild si Ecran XXI si-au transformat denumirea in G.F.R Distribution, iar acum se numesc InterComFilm Romania. |
emanuel, multumesc pentru raspunsul tau cuprinzator si la obiect.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:14. |