![]() |
Mai eliza fata, dar ce semnatura penala ai...
|
Vorbiti mai bine de alt shit marca Kusturica; "Tata e plecat in calatorie de afaceri" in care singura fraza remarcabila (pt un om apolitic ca myself, asa)e cind tatal il intreaba pe doctor, dupa circumcizia fiilor: a mai ramas ceva cocosel acolo cit sa umple o pasarica? la care doctorul: cit am taiat poti sa faci un pardesiu din piele.
|
O faza tare in "Tata in calatorie..." este desenul dintr-un ziar care-l infatiseaza pe Marx scriind ceva la un birou. In spatele lui era atarnat un tablou cu Stalin.:wink: In 30 ianuarie o sa fie Underground la Cinemateca. Cu toate ca ei au o versiune pe caseta video care e si un pic cenzurata, merita vazut. E absolut shocant!! |
mie mi-a placut pisica alba-pisica neagra foarte, foarte tare...
dar nu mai tare ca torrente... |
EU AM SEMNATURA PENALA???? foarte dragut venind de la cineva care citeaza parazitii si 2pac. da... :roll:
|
Originally Posted by eliza:
Poate oi lucra in fabrica si de/aia put oamenii aia vii. Lucrezi la abator? Spital? RENEL? REBU? RATB? CFR? |
dar tu esti cumva liftier? acum serios, n-are ce cauta discutia asta aici. semnatura mea e un citat din no mom's land(nu-ti spune nimic, asta e). kusturica rulz
|
Ada Milea rulz!!!
|
Mai fetelor:
1. eliza, you're right about the signature 2. poison: ada milea runz the Romanian Male Singer Association in Canada :-? |
Ada Milea rulz.... [ma bucur ca n-am doar eu parerea asta]
|
Stie cineva mai multe despre ultimul lui film "Vie est un miracle!"?
Am vazut ca a intrat in competitia oficiala la Cannes. |
Am si eu o intrebare:
Cine poate sa ma ajute, pe CD Vremea Tiganilor sau Arizona Dream. |
Originally Posted by Jay:
frate, io-l am pe hard de mai mult timp (vhs-rip, nu se vede extraordinar) dar fara titrare de nici un fel si sunt gata sa il sterg fiindca n-are rost sa pun pe cd un film in limba tiganeasca, fara traducere. p.s. arizona dream il am ca lumea, dvd-rip, 2 cd, se vede perfect si cu titrare (tradusa de mine). |
Originally Posted by Leonard:
|
eu am pe casete video Underground, Vremea Tiganilor si Arizona Dream (pe care il am si pe cd) dar nu stiu sigur daca te ajuta...
|
Originally Posted by ricutza:
|
vorbim pe mp...
|
Pai vreau sa spun un lucru foarte important - Ada Milea sucks(big time)
|
on-topic,mie mi se pare ca de cind Bregovic si Kusturica s-au rupt,s-a dus dracului ambii.Nici muzica lui Bregovic nu mai e la fel si nici flmele lu' Kusturica.Pisicile au fost ok,dar parca eh...nu le poti instala linga un Arizona Dream sau un Underground.
A vazut careva Guernica?Cum e? |
Apropos de Bregovic
Goran Bregovici se pregateste sa-si faca debutul in cinematografie, iar in proiectul primului sau film a inclus o romanca. Este vorba despre Ana Maria Popa, un fotomodel care are la activ mai multe spoturi publicitare. Ce ziceti de asta! Oare ce film face? Stie cineva? |
All times are GMT +2. The time now is 19:41. |