![]() |
Imi cer scuze. De fapt, vroiam sa fac pe desteptul si sa sugerez ca folosesti impropriu anumiti termeni.
Cu prietenie, Horatiu |
eu ma intreb de ce nu zice nimeni nimic de "Conquest of Paradise"...mie asta mi se pare cel mai bun film al lui Ridley Scott, dintre cele vazute de mine...oricum mi se pare ca este cam singurul care iese putin din tiparele sale...de fapt stai ca mai e si "Thelma & Louise"...
|
horatiu, nu trebuie sa iti ceri scuze, asta e forum de cinefili nu salon de coafura (sa ma ierte doamnele si d-soarele).
Iar a face pe desteptul e un mod de existenta virtuala in forumul cinemagia, existenta cu care ma impac perfect si pe care mi-o asum din cind in cind. ca sa revenim, te-au convins exemplele? in cite culturi si sisteme filozofice se gasesc aceste idei? cred ca in destule , nu? cit depsre conquest of paradise eu nu am retinut decit innaltatoarea muzica a lui Vanghelis si nasul borcanat si genial al lui Depardieu <font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Floydman pe 2002-05-17 15:20 ]</font> <font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Floydman pe 2002-06-10 09:27 ]</font> |
floydman: io am retinut si furnicile! :smile:
Serios, despre Conquest of Paradise nu mai stiu prea multe pentru ca l-am vazut de mult si o singura data. Asa ca... |
A fost in 1992, la 500 de ani de la descoperirea Americii. Eu imi amintesc doar cum Depardieu saruta nisipul ud al Lumii Noi.
|
Eu mi-l amintesc perfect pe Michael Wincott, interpretul lui Moxica, un actor special, pentru care eu am avut mereu o slabiciune speciala... :grin:
|
Nu stiu de ce muzica din "1492: Conquest of Paradise" e atat de laudata, in fond e o singura tema care ramane in minte si care se potriveste cu secventa peste care e aplicata, in rest fiind mediocra imho. Poate (nu poate, sigur) Vangelis nu e pe gustul meu...
Despre film, cred ca e din categoria "Filme Scott cu bugete mari, actori buni dar cu rezultate mediocre". Nu prea ii priesc foarte tare filmele istorice. E adevarat ca se simte mana lui in toate filmele pe care le face, de exemplu "Black Rain" chiar e un film notabil - paradoxal, tinand cont de premisa si subiect. Salutari, Andrei |
Quote:
pune mina pe o carte, sau poate doua. pune/le sub talpi si acum, mai inalt fiind, intinde/te si apuca dictionarul ala ortografic din raftul de sus al bibliotecii, acolo unde iti tii tu cartile cu Noica, in care scrie despre "Tinerete" etc. Pa bune. |
Da, ...
E meseriash tipul.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:43. |