![]() |
Limbajul vulgar? Pai la ce te-ai asteptat de la astfel de personaje...
|
Am vazut recent "Marfa si banii" pe Duna Televizio. Adrian Vasilescu mi-a placut foarte mult cum a jucat, la fel si spontaneitatea dar totodata si fluiditatea dialogurilor, fara momente moarte. Insa, din pacate, subiectul, din punctul meu de vedere este banal si nu arata nimic din ceeea ce noi toti nu stiam deja.
|
Originally Posted by snatchro:
Cred ca era Razvan.... sau o juca si consilierul PR al lui Isarescu in film si nu l-am remarcat noi!? :lol: |
Originally Posted by Semaca:
|
eu privesc Marfa si Banii ca un exercitiu...Cristi Puiu a vrut sa vada daca dialogurile in limba romana pot arata si altfel decat neverosimile, si daca actiunea din astfel de filme poate sa se concentreze asupra banalului si nu asupra diferitelor probleme politice sau sociale. Exercitiul a fost dupa parerea mea, incununat de succese, si asa cum era de asteptat, a inceput sa fie aplicat si in filme ceva mai profunde decat acesta, cum ar fi Furia.
|
Nu stiu ce v/a placut la filmul asta fratilor. Eu am crezut ca este un film rutier pentru instructajul camionagiilor care fac traseul Bucuresti-Constanta si invers. Nucred ca niste imagini cu doi insi si un bagaj cu plete filmati din ceafa o ora jumate si care vorbesc despre criblura se poate numi FILM. Ma uit cu mai multa placere la un film dentar sau la o radiografie de tibie si peroneu. Recunosc, actorii joaca foarte bine si intr-un stil cu totul nou pentru noi dar cu atata nu se face primavara...
|
Bine punctat Catallin!
In primele 15 minute mi s-a parut incredibil de real/misto filmul. Cu un Dragos Bucur care il eclipsa pe Razvan Vasilescu!!! Dupa aia m-am pleosthit... si am oftat, uitandu-ma la ceas... acum se si intorc la Constanta? :x De ce dracu' nu exista autostrada?! :evil: |
All times are GMT +2. The time now is 22:09. |