![]() |
Originally Posted by Optimvs:
E f simplu de inteles . Nu e nicio diferenta intre OTV si fituica la care lucrezi tu ca " jurnalist" |
Userul Optimvs a fost banat.
[quote=mirodoni]EXTRASE din vocabularul jignitor al lui Optimvs/Adrian Niculae, autointitulat jurnalist 100%
Originally Posted by Optimvs:
|
[quote=Gloria]Userul Optimvs a fost banat.
Originally Posted by mirodoni:
Multumim , dar nu este singurul , mai stau la coada si alte specimene , Costinik , Octavianus , Andrey 22 si multi multi altii, e nevoie doar sa te uiti la comentariile de la articole ca sa iti dai seama ca din cauza unor indivizi precum sunt ei , acolo nu prea mai posteaza persoane cu bun simt , cu, cunostinte cinematografice cum ar fi zeno marin , crynick , iiii , liviu, edinaa , windinthecountry si altii ei asa mi-au zis ca nu se mai amesteca in aceeasi troaca cu specimenele.Am ramas aproape singurul , care mai stie cate ceva despre cinema care posteaza la articole , si pt asta toti acolo casuneaza pe mine , ma injura , ma jignesc , ma fac snob , pedofil , frustrat doar pt ca am alte gusturi decat au ei.ISIS-ul e pistol cu apa pe langa jihadul de la articole. |
Vai de capul meu , ce or cauta asemenea specii pe site nu stiuAscris la toate postarile..I se potriveste ca manusa semnatura mea , de ar fi insa numai unul pe zi ce bine ar fi.
|
Daca tot e vb de dat exemple de comportament subuman uitati ce scrie Costinikaici:
Mr.Halloween pe 22 Mai 2015 12:11 Credeti ca are sanse sa fie bun? Sinister (2012) mi s-a parut un film Horror super dar nu mi-a trecut niciodata prin cap ca va fi o continuare. 5 Costirik pe 27 decembrie 2015 13:43 Asta e sarcasm sau tu chiar esti prost ca noaptea?Doar intreb nu te simti jignit, nu e o rusine daca esti prost, asa e natura nedreapta cateodata;) De fapt el numai asa se exprima |
All times are GMT +2. The time now is 12:09. |