![]() |
Chiar bun pontul. Ma gandeam la un moment dat la germana si am zis eventual sa vad si filme nemtesti. Poate nu m-as fi repezit la carti pana nu as fi avut senzatia ca stiu ceva mai mult. Poate am sa o cer inapoi sa vad ce iese :))
|
Originally Posted by copila_satanista:
Inseamna ca o sa traiesti mult pentru ca cineva (?) spunea ca viata e prea scurta ca sa inveti germana . :P |
Eh, invat si eu macar nitica :)) Am mai mult ideea sa invat o limba... si am zis sa iau germana ca se tot zice ca e grea, desi inca nu m-am hotarat prea tare, acum ma gandeam spre exemplu la mai multe. Aleg eu una pana la urma si ma pun pe treaba, ma atrage mai mult actul in sine, de a invata o limba.
|
Mario Sabino - Ziua în care mi-am ucis tatăl. Am lăsat-o după 20 de pagini. Personajul principal e atât de atoateștiutor încât e insuportabil. Poate o reiau cândva.
|
"Sfarsitul hranei in era hipermarketurilor" - mai am 30 de pagini si finalul incepe sa ma dezamageasca fata de ce am citit pana acum. Cred ca ma opresc aici.
|
Eu m-am pus pe Agonie si Extaz de Irwing Stone, mi se pare foarte frumoasa si fascinanta. Vreau sa ma apuc de Simulacru si simulare de Baudrillard. Mi-a recomandat-o o prietena care a terminat literele si mi-a vprbit despre ea putin, e drept ca mi-a captat interesul si curiozitatea.
|
''Adevărul despre cazul Harry Quebert '' de Joël Dicker . O carte politista scrisa de un scriitor francez despre evenimente petrecute in SUA . Premiata , laudata , gogonata de peste 600 pagini . Descria Isaiah Berlin pe undeva situatia paradoxala a evreilor europeni . La inceput erau urati pentru ca erau prea diferiti de conationalii lor . Dupa ce prin eforturi mari au fost asimillati , erau urati pentru ca erau mai francezi/germani /englezi decat francezii/germanii/englezii printre care convietuiau .
Asa e cazul si cu Joel Dicker care a scris un roman mai american decat americanii :-O Didacticismul insuportabil si stilul pueril si siropos al cartii fac din aceasta lectura o strepezeala pentru minte .Am rezistat cam 100 de pagini la acest ''Veronica Mars '''in varianta literara . Bine ca am imprumutat-o de la biblioteca :D In mod sigur o sa urmeze si un film de duzina ( poate chiar un serial) , dupa cartea asta de duzina >:) ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 08:59. |