![]() |
@rvn
Nu ma mai intreba din astea, auzi & tu, daca am vazut filme inainte de revolutie, asta e intrebare pentru pensionari, eu nu ma nascusem atunci. :P (Da, din alea cu Van Damme) @omul Serge Daney ![]() |
Sper sa nu se supere varu :) pun eu o poza, daca se ghiceste prea repede, my bad.
![]() |
Originally Posted by varu:
@anaemona, asta-i o Audrey ceva mai batraioara? |
Nicidecum, e de origine belgiana, dar a jucat in citeva filme frantuzesti ale unor regizori foarte cunoscuti.
Eu speram sa zica cineva Juliette Binoche :) mie pe ea mi-o inspira. |
Anouk Grinberg
|
Pai da, si poza?
|
![]() |
Agnes Jaoui
![]() P.S. marillion, vrei sa stii ceva creepy? Chiar azi m-am uitat la niste poze de-ale ei, nu asta, pentru ca mi s-a parut ca mustaciosul din poza omului de la ghiceste filmul seamana cu sotul ei :) evident ca nu prea seamana, dar si dialogul era ceva ce ar fi putut fi in unul din filmele ei, daca filmul omului n-ar fi fost italienesc , cu siguranta ar fi fost regizat de ea :) |
Chiar nu incearca nimeni? Hai, dati-va cu parerea, eu de atitea ori am fost pe linga, dar am perseverat.
|
Prea simplu :P Pierre Clementi
![]() |
Scriitor pedobear.
|
Nabokov
![]() |
american?
|
Celebru scriitor român din perioada interbelică.
|
Camil Petrescu? daca nu e, puteti arunca cu pietre.
|
El e. Păstrăm pietrele pentru altă ocazie. :)
|
1 Attachment(s)
buna idee!
Attachment 2461 |
Ana Blandiana?
|
nu, Ana!
nu-i romanca, dar are sange latin. ii place pe covorul rosu. si daca nu ma insel, sufera de miopie. |
Isabel Coixet? Nu stiu daca sufera de miopie, dar are ochelari foarte draguti si se imbraca extravagant :) (citeodata)
|
All times are GMT +2. The time now is 11:41. |