![]() |
|
asadar, nimeni n-a avut o clipa de ragaz, pentru a privi imaginile care se derulau in timp ce canta orchestra. ele sunt edificatoare. si chiar nemuritoare, mai ales daca le raportam la genul de film din care fac si ele parte. "Pentru un pumn de dolari" nu mai are aceeasi prospetime ca acum 40 de ani, insa ramane in urma lui, cel putin muzica si scena de final.
|
:)
Gian Maria Volante. eu il stiam din prima, dar n-am fost pe faza. cel mai recent film vazut cu el, nici o luna, Il caso Mattei (1972). excelent film italian cu intriga politica. |
![]() |
This photo is currently unavailable. :D
|
se vede acum? :)
|
ceva indicii?
scriitor? |
nu, regizor de la noi. oprimat pe vremea comunismului. putine filme. doua lungi metraje de fictiune extraordinare, unice.
cred ca am spus totul. |
Poate cineva care a vazut filmele se va invrednici sa ghiceasca :)
Eu vreau sa intreb daca exista o alta versiune a filmului 100 lei decit varianta care se gaseste pe Youtube, calitate foarte slaba. http://www.youtube.com/watch?v=dQrkH2vKeJk P.S. E extrem de trist ca nu se ocupa nimeni sa restaureze, sa puna pe DVD/BR filme atit de valoroase. |
Vad ca nu vrea nimeni sa scrie numele si mai ales unii parca sint dusi la taiere daca trebuie sa puna niste poze :) banuiesc ca sint prea multe jocuri pe FB si forumul e de mult depasit.
In fine, dupa ce mi-am spus un of micut - Mircea Saucan - regizorul de mai sus. Eu am lipsuri imense in multe domenii, dar mai ales in cinematografia romaneasca asa ca inca nu i-am vazut filmele desi am citit nu o data despre cele 2 filme deosebite pe care le-a facut. ![]() |
Boris Vian :">
![]() |
Geniu nebun, membru fondator al unei trupe legendare de rock, supercunoscuta, de care s-a descotorosit destul de repede. Trupa a continuat fara el 'jde ani.
|
syd barrett
a mai pastrat putin din privirea inteligenta. ![]() |
cedez
|
![]() |
Unul si-a tras un glonte in cap, al doilea a devenit frontman dupa ce si-a tras primul glontele, asta e al treilea.
|
Nirvana's Krist Novoselic
![]() |
Este in topul primilor 10 bateristi ai tuturor timpurilor. Pe linga asta a mai fost faimos, cit a fost in viata (mort tinar), pentru ca faima de mare baterist i-a fost recunoscuta dupa moarte, pentru ceva cu totul deosebit, arunca WC-urile in aer.
|
Keith Moon ?
|
Da.
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 04:33. |