![]() |
Originally Posted by alextreme93:
|
Originally Posted by Chambord:
Ok.Mersi mult ptr.raspuns. |
Primal Fear (1996) - Edward Norton este pur si simplu genial!! Face un rol extraordinar, nu'ti poti desprinde ochii de la el. Dar si filmul in sine iti capteaza atentia. Cand ai impresia ca te'ai prins cum sta treaba, boom! Iti este data teoria peste cap. Finalul mi'a lasat un zambet in coltul gurii! 9/10
|
Cel mai recent vizionat film.
Notting Hill(1999)-este o comedie romantica foarte buna ce nu prea mai vedem in zilele noastre.Recomand acest film deoarece merita timpul acordat 8/10.
|
The Boat That Rocked - super comedie britanica, pe acelasi calapod cu Love Actually si Four Weddings and a Funeral - acelasi regizor RIchard Curtis. Distributie faina, comedie de limbaj si de situatie si o muzica de nota 10 pentru cei ce apreciaza old rock'n'roll. Per total: 8,5/10.
|
Einstein and Eddington
Povestea incepe cu putin timp inaintea Primului Razboi Mondial si ne aduce in prim plan 2 oameni de stiinta, personaje eponime. Baiatul cu nume englez, evident, e in Anglia, iar celalalt care un nume mai ciudat, e in drum spre Germania. Relatia dintre cei doi e una de la distanta, aproape neaparand in acelasi cadru. Cateva scrisori intre cei doi, impersonale, de ordin stiintific, reusesc sa creeze un fel de empatie rationala, legandu-i scepticismul. Un film interesant, dar incomplet. Pare a fi facut in graba. Nu poate fi catalogat drept o biografie a vietii unuia dintre personaje sau sa emita pretentia de a reda cursul unei teorii, e incomplet. |
ultimul film pe care l-am vizionat este schindler's list filmul nu cred ca are nevoie de vreun comentariu este absolut magnific
|
Breakfast at Tiffany's
Audrey Hepburn e carismatica si i se potriveste de minune rolul iar interactiunea dintre ea si George Peppard e buna insa problema mea cu filmul e legata de momentele dramatice care sunt neconvingatoare,cel putin asa mi s-a parut mie.Cateva scene amuzante care reusesc sa starneasca zambete, preferata mea fiind cea cu inelul la Tiffany's dar parca ma asteptam la ceva mai mult si poate mai convingator din punct de vedere dramatic tinand cont de trecutul usor tulburat al lui Holly. 7/10 |
Originally Posted by Gebeleizis:
L-am vazut si eu pe HBO, m-a impresionat in mod deosebit, e un film cu un mesaj puternic care va ramane mult timp intiparit in minte. |
Am vazut Hop alaturi de familionul meu (printre ei si nepoata mea de 5 ani ) si mi-am dat seama ca daca bei citeva pahare de bere( inainte si in timpul filmului ) ai parte de distractie la orice porcarie. Fara bascalie ,filmul mi s-a parut foarte amuzant :iepurasi ,oua ,pui . :D
![]() |
Cube 8/10.
Un film la care trebuie sa te uiti doar daca ai mintea antrenata. |
Am vazut Despicable me! Foarte frumos
|
TRON: Legacy
7/10 Nu prea e actiune... |
Robots (2005)
O animaţie destul ok de vizionat, mai ales după o zi lungă şi obositoare. Desigur, e destule simpluţ filmul, plus că ideea nu e nu ştiu ce originală dar într-un final, m-am uitat la el pentru că aveam nevoie de puţină relaxare plus că aveam un chef nebun de animaţii. Şi chiar am râs la anumite scene aşa că, şi dacă se putea mai bine, într-un final nu a fost o alegere chiar foarte rea. Nu e nici pe departe cea mai bună animaţie văzută în ultima vreme, dar nici cea mai rea. and ză note: 8/10 Şi apropo de animaţii, am început să mă uit şi la "Phantom - Requiem for the Phantom". Am ajuns doar la episodul 10 dar m-a prins foarte tare şi dacă până acum anime-urile mi se păreau o porcărie, acum chiar am ajuns să le apreciez. :) |
Your Highness (2011) foarte comic filmul:)) 10/10
|
Your Highness (2011) - 6/10
The Enigma of Kaspar Hauser (1974) - 8/10 Caravaggio (1986) - 9/10 The Vikings (1958) - 7/10 |
Captain America- vazut online. Chiar e BUN. M-a surprins foarte placut, cu toate ca eroul nu e tocmai unul universal ca Superman de ex.
The Color Purple- vazut a nu stiu cata oara. Capodopera. |
The Magician (1958)
The Music Lovers (1970) In rest am terminat sezoanele 1-5 din Dexter, sunt la al 2-lea la The Big Bang Theory si m-am apucat si de John Doe. |
Giallo (2009) - 5/10
|
Cel mai recent film vazut :"Girl in the cafe"-interesant , dar fortat , 7-8/10.Povestea romantica e originala ce-i drept ,dar se termina abrupt.
Desi cei doi protagonisti au fost nominalizati pentru interpretare , totusi mie imi pare ca el exagereaza cu stingaciile -in contrast cu virsta si functia lui -iar ea e prea ingenua , prea se face "hirtie de prins muste " .Merita vazut, totusi , pentru un scenariu original . |
All times are GMT +2. The time now is 11:41. |