Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

andreiu7z 02 Dec 2010 12:58

Persoana care se bagă în seamă atunci când porţi o discuţie cu o altă persoană.

KrissKringle 03 Dec 2010 22:22

Persoane care fumeaza in nasul meu desi le-am rugat sa dea fumul in alta parte.Sunt chiar nesimtiti!

Persoane care asculta muzica pe telefon fara casti.De ce trebuie sa aud eu toate manelele cand ar putea sa-si cumpere casti sa isi prajeasca creierii linistiti?

Persoane care isi pun la status:
Cutarescule, cand intri da-mi un buzz ca avem de facut afaceri!
Chiar asa de greu e sa lasi un offline?:|

sau "Preparing..." Chiar crezi ca ma intereseaza ca te pregatesti?l-)

Persoane care se duc in club doar ca sa stea la masa ca niste tristi si sa bea WHISKY domne'!
"Ba am fost aseara in club,m-am facut muci !!Am spart 2 milioane si nu mai am nici un ban acum."
Bravo,da-mi voie sa-ti strang mana pentru realizarea ta.Esti intradevar unicat.

Cel mai si cel mai mult ma enerveaza limbajul asta de messenger care pur si simplu nu mai dispare.De fapt e mai rau pentru ca pitipoancele si cocalarii si-au facut propriul lor alfabet.

B@z@T@,shm3k3ru,buey,shy,tuh,u,frumi,supi,lolik si alte mizerii care au transformat limba romana intr-o bataie de joc.

omudindulap 03 Dec 2010 22:44

Intradevar.;)

matmircea 03 Dec 2010 22:47

Originally Posted by KrissKringle:

Persoane care fumeaza in nasul meu desi le-am rugat sa dea fumul in alta parte.Sunt chiar nesimtiti!

Persoane care asculta muzica pe telefon fara casti.De ce trebuie sa aud eu toate manelele cand ar putea sa-si cumpere casti sa isi prajeasca creierii linistiti?

Persoane care se duc in club doar ca sa stea la masa ca niste tristi si sa bea WHISKY domne'!
"Ba am fost aseara in club,m-am facut muci !!Am spart 2 milioane si nu mai am nici un ban acum."

Cel mai si cel mai mult ma enerveaza limbajul asta de messenger care pur si simplu nu mai dispare.De fapt e mai rau pentru ca pitipoancele si cocalarii si-au facut propriul lor alfabet.

B@z@T@,shm3k3ru,buey,shy,tuh,u,frumi,supi,lolik si alte mizerii care au transformat limba romana intr-o bataie de joc.

cred ca esti din bucuresti :d

KrissKringle 04 Dec 2010 00:34

Sunt din Constanta:P

Originally Posted by matmircea:

cred ca esti din bucuresti :d

chuckyfan 04 Dec 2010 07:18

Da, adevar graiesti fiule;)

andreiu7z 04 Dec 2010 11:40

Really, the ugliest thing!!!

danonino 04 Dec 2010 12:55

Muzica de club. House sau cum s-o numi ea.

andreiu7z 04 Dec 2010 13:05

Originally Posted by danonino:

No offence, dar tu ce gen apreciezi si asculti cel mai mult?

dooma 04 Dec 2010 14:53

no offence, dar el nu apreciaza nimic, ci dispretuieste tot ce fac/asculta/urmaresc ceilalti.

on-topic: persoanele care traiesc pentru a arunca cu noroi in ceea ce creeaza sau cred ceilalti, care au drept singura si trista bucurie ignoranta mascata sub un fals elitisim.

KrissKringle 04 Dec 2010 15:27

Parinti inconstienti care isi duc copiii inca de mici la McDonald's si KFC sa le ia happy meal sau alte porcarii care vin la pachet cu niste jucarii.Ne mai intrebam de ce am devenit si noi fast food nation...:-&

bremen1980 04 Dec 2010 18:14

Ma bucuram cind am vazut ca revista HBO s-a mai ingrasat (ajunging la 84 de pagini ) dar vad ca a fost cintecul ei de lebada .:(( .Pacat ca dupa Re:publik si XPC s-a mai dus o revista.:-h
O sa fie pe net dar una e s-o tii in mina si alta e sa-ti casti okii pe monitor.

danonino 05 Dec 2010 01:01

Originally Posted by andreiu7z:

Originally Posted by danonino:

No offence, dar tu ce gen apreciezi si asculti cel mai mult?

Muzica, aia care a avut nevoie de minim 3 neuroni pentru a fi creata. Versurile(desi nu obligatorii) sa fie facute de cineva care a studiat tainele abecedarului. Par example (ti-a placut asta dooma, elitist sau ce?): asta, asta si, in general, alea care le-am postat pe la dedicatii.

Originally Posted by dooma:

no offence, dar el nu apreciaza nimic, ci dispretuieste tot ce fac/asculta/urmaresc ceilalti.

on-topic: persoanele care traiesc pentru a arunca cu noroi in ceea ce creeaza sau cred ceilalti, care au drept singura si trista bucurie ignoranta mascata sub un fals elitisim.

Clar, sunt un nenorocit ca nu imi plac preferintele tale.

andreyuzzu 07 Dec 2010 18:43

Perversu de pe Targu Ocna.

@danonino probabil ai ascultat doar house romanesc care nu are nici o legatura cu ce se face in afara . Nici eu nu prea ascult house/minimal dar electro , dubstep , trance sunt genuri adevarate de muzica electronica.

chuckyfan 07 Dec 2010 20:44

Originally Posted by andreyuzzu:

Pe mine nu ma enrveaza el ci oamenii care-l imita. Oriunde imi intorc capul apare cate unul. Sa nu-i bagi in pizda masii?

andreiu7z 07 Dec 2010 21:06

Originally Posted by chuckyfan:

Pe mine nu ma enrveaza el ci oamenii care-l imita. Oriunde imi intorc capul apare cate unul. Sa nu-i bagi in pizda masii?

Pe mine mă enervează persoanele ce promovează astfel de psoudo-vedete.

MariaMona 08 Dec 2010 08:47

Subscriu!

dooma 08 Dec 2010 09:00

faptul ca vor sa izoleze pokerul online, strict intre jucatorii romani.

ca*at de tara cu legiutori batuti in cap!

ps: franta si italia au mai facut asta (alte doua tari de doi lei).

copila_satanista 08 Dec 2010 09:38

Originally Posted by MariaMona:

Subscriu!

Nu prea e vorba de promovare de pseudo-vedete in acest gen de cazuri.. ce ma enerveaza pe mine e ca prostia prinde foarte bine, toata natia se minuneaza, aplauda, citeaza, cauta prosti in timp ce pe cei destepti prea putini se focuseaza...

primmo 08 Dec 2010 10:27

1 Attachment(s)
poza facuta de curand, la viena. erau foarte muuulte afise care promovau marele "concert" :|
pseudo-vedete huh?

copila_satanista 08 Dec 2010 10:33

:-&

andreiu7z 08 Dec 2010 11:53

Originally Posted by copila_satanista:

Originally Posted by MariaMona:

Subscriu!

Nu prea e vorba de promovare de pseudo-vedete in acest gen de cazuri.. ce ma enerveaza pe mine e ca prostia prinde foarte bine, toata natia se minuneaza, aplauda, citeaza, cauta prosti in timp ce pe cei destepti prea putini se focuseaza...

U're right, se promoveaza prostia, iar elitele sunt neglijate, chiar ignorate.

andreyuzzu 08 Dec 2010 12:56

Originally Posted by primmo:

poza facuta de curand, la viena. erau foarte muuulte afise care promovau marele "concert" :|
pseudo-vedete huh?

Cati din Romania au vocea lui Adrian? dar daca continua cu manele nu ajunge nicaieri.

primmo 08 Dec 2010 14:08

Cati din Romania au vocea lui Adrian? dar daca continua cu manele nu ajunge nicaieri.

tu esti pe bune?
am mai postat la topicul asta ce ma enerveaza, insa am pus chestii finute, de nuanta... daca e s-o dam pe fata, manelistii ma enerveaza cel mai rau. si nu atat muzica, cat modul de viata. fiindca in opinia mea, manelismul este un stil de viata. tot ce asculta , produce si traieste manele e grotesc. ma enerveaza manelistii care vin in mall cu ghete de fotbal (cu crampoane evident), ma enerveaza manelistii care bat in orice, oriunde incercand sa reproduca ritmurile "divine" de manele, ma enerveaza manelistii care vorbesc tare si fac glume proaste in orice loc, indiferent de prezenta altora in jur. ma enerveaza printzesele care vorbesc numai cu "fa" si cu sa "sa moara mama"... lista e lunga... iar comun in toate astea nu e culoarea pielii, ci maneaua. fiindca da, manelistii reprezinta un grup mult mai mare decat tiganii.

despre muzica n-am ce sa discut, sunt curios insa daca micii manelari care sparg seminte in coltul blocului si il canta pe gutza in tramvai, viseaza sa ajunga sa cante la nunti si strang bani din ciordeli sa inregistreze o piesa pe care sa i-o trimita lui bursuc (acest doctor dre al operei tiganesti)?

PS: m-a enervat la fel de mult faptul ca pe 1 dec, la o emisiune de pe nustiu ce post, despre mari romani care s-au afirmat, era invitat adrian :|
oare la manifestarile despre mari tigani il cheama pe nae zamfir?

andreiu7z 08 Dec 2010 14:31

Originally Posted by primmo:

ma enerveaza manelistii care bat in orice, oriunde incercand sa reproduca ritmurile "divine" de manele,

Asta e cea mai tare :)) Bine punctat

omudindulap 13 Dec 2010 00:57

Userii noului forum, care-i barfesc si jignesc pe cei ramasi aici. E foarte aiurea, mai ales ca unii dintre ei mai dau si p-aici.

nascut_pentru_iubire 02 Jan 2011 13:24

rautatea semenilor, mizeria umana care salasluieste in banci, companii de cablu si telefonie mobila si nu in ultimul rind faptul ca s-a scos pedeapsa cu moartea pentru violatori, criminali s si mari devalizatori d ebanci !

StrangeHouse 03 Jan 2011 20:17

vecinu' de la 2 care da MANELELE la maxim

copila_satanista 04 Jan 2011 10:14

Iuf ... cred ca mai toti avem cate unu' d-asta... asa m-as face cateodata un Hitler si i-as extermina pe toti :| pacat ca-s prea pacifista X(

andreiu7z 19 Jan 2011 13:38

Piţipoancele care-şi etalează prin mall-uri hainele de firmă şi care uită să-şi rupă etichetele de la haine!!!

SNOWMAN34 19 Jan 2011 14:18

Providerul de energie care deserveste Calea Victoriei, fie el RENEL, ENEL, sau cum dracului se numeste!
Mai clar, i-as da foc si daca s-ar chema Continental Edison... :|
Colegii stiu de ce...

iiii 20 Jan 2011 10:49

perfect de acord cu snowman34 :)

bremen1980 20 Jan 2011 11:33

Cum cit trec anii mi se pare că lucrurile bune sunt parcă lipsite de densitate,vaporoase si diafane .Pui mina pe ele si ramai doar cu nițică rouă.Ce credeai că stăpinesti s-a risipit asemea ceții. In schimb belele au o greutate considerabilă si par să te cocoșeze sau să- ți spargă capul atunci cind te lovesc din plin.:((

Monotone 20 Jan 2011 11:37

Programul incarcat de zi cu zi care ma impiedica sa imi urmez pasiunile si sa fiu o persoana creativa. In 2011 nu mai exista Hobby-uri

Sau poate sunt eu prea dependent de bani si accept un full time job care nu imi face placere

StrangeHouse 21 Jan 2011 12:42

vanzatorii de la chioscurile de ziare

KrissKringle 23 Jan 2011 17:16

Ma enerveaza persoanele care dupa ce nu te-au vazut o perioada buna te intreaba:
Ce faci ma?MAI TRAIESTI?
FAIL! :-q

rvn 30 Jan 2011 21:08

Originally Posted by nascut_pentru_iubire:

rautatea semenilor, mizeria umana care salasluieste in banci, companii de cablu si telefonie mobila si nu in ultimul rind faptul ca s-a scos pedeapsa cu moartea pentru violatori, criminali s si mari devalizatori d ebanci !

bag seama ca ti-ai pierdut economiile?n-am auzit recent de vreun faliment!

bernadett 17 Feb 2011 17:40

Manelistii si manelele ma~X( foarte mult

bremen1980 22 Feb 2011 11:06

Au gasit astia acum gaura covrigului :coruptia din vami si din sindicate.Cred ca Basescu nu prea mai are ce oase sa arunce unei populatii turbate de foame si recurge la stratageme jalnice .Sigur ca exista coruptie in vami si trebuia stirpita dar sa-i gasesti pe doua sute de spagari din vami vinovati de o criza generalizata a societatii romanesti mi se pare prea mult. Sunt curios ce vor face astia de la putere cind n-or sa mai aiba pe cine da vina ( hoti ,corupti ,pensionari ,muncitori la negru /gri ,patroni ,profesori ,militari ,doctori ,samd ) . Cred ca atunci o sa-l arunce si pe Boc peste bord sau pe madam Udrea . Rabdare si tutun pentru ca vom avea parte de scene de canibalism politic.

bremen1980 22 Feb 2011 14:44

Citi au pus botu' sa apara in porcaria asta de videoclip.Cred ca astia de TAXI ar trebui sa fie expulzati in Groenlanda impreuna cu aia de la VUNK/VANK .
http://www.youtube.com/watch?v=X9bSgUQ4RXM

dragonfly_drk 22 Feb 2011 22:02

hai mai, ca e faina piesa... plina de insemnatate si adevar... :))

bremen1980 23 Feb 2011 10:48

Originally Posted by dragonfly_drk:

hai mai, ca e faina piesa... plina de insemnatate si adevar... :))

Tu cred ca vrei sa vezi Groenlanda.

rrs85 23 Feb 2011 11:01

Si eu vreau in Groenlanda!;)

bremen1980 23 Feb 2011 11:05

Ma enerveaza ipocrizia occidentalilor in ceea ce priveste emigratia.Vad anunturi de tipul :''Germania recruteaza 10.000 de medici din Estul Europei'' si ma intreb daca n-ar fi cazul sa facem pachete de tipul '' un doctor + 10 tigani '';un inginet IT + 15 someri '' :)) . Vreti numai crema ,pai luati tata si niste aurolaci la pachet . Sa formezi un doctor in occident costa peste 100.000 de euro si voi vreti sa-i luati moca ,nu se poate tata.

portofel 23 Feb 2011 19:37

Pe mine ma enerveaza ingrozitor vremea asta urata, care se incapataneaza sa ramana inca un timp asa sis sa imi strice planurile:((

marllenn 24 Feb 2011 08:29

Originally Posted by portofel:

Pe mine ma enerveaza ingrozitor vremea asta urata, care se incapataneaza sa ramana inca un timp asa sis sa imi strice planurile:((

Si la mn la fel acu cateva sapt era frumos am facut primul gratar si acum un cancer :( afara

bremen1980 24 Feb 2011 17:59

Mi-am dat seama ce ma enerveaza cu adevarat la telenovele ;hainele actorilor. Ba astia parca sunt toti veniti la nunta sau la botez.(unde femeile se imbraca in mov sau roz ) De la paznic pina la magnat ,toti sunt imbracati la patru ace.Nimeni nu sta in casa intr-un halat tocit ,nu vezi nici macar un mos cu petice intre picioare sau macar o vecina cu bigudiuri pe cap.

portofel 25 Feb 2011 08:39

:)) :)) chiar ca da!

MariaMona 25 Feb 2011 12:39

Zapada de 25 de cm in 25 februarie

rockzone 25 Feb 2011 15:11

Cam multa zapada - ai pile? >:)

All times are GMT +2. The time now is 18:11.