|  | 
| 
 şi pe ăla de l-am pus eu cine îl recunoaşte? | 
| 

Originally Posted by paul_aramis:

Jackie Chan? :-/ | 
| 
 ouch! nope! | 
| 
  | 
| 

Originally Posted by dulsheacadea:

pe care din personaj trebuie să-l recunoaştem? că e patru! asta fără a socoti şi copacii! fătuca asta e fan convins Merlin (aiureala aia de serial din 2008) care cică e cel mai bun seriale ever never. hai să vedem cât de greu e să ghiceşti personajul: - o fi Hunith? nu, că nu e destul de tânără - o fi Nimueh? nu, că nu are părul destul de lung - o fi Gwen? nu, că nu e albă (btw, când o să vedem un film în care Făt Frumos e negru iar Ileana Cosânzeana asiatică; cred că ar fi mişto de tot) - o fi dragonul? sau black night? nu că ăştia sunt bărbaţi (dar mai ştii?) - cin' a mai rămas? hmmm! a! da, baba aia urâtă şi vrăjitoare! asta cum îi zice frate, de e era mă-sa la un personaj în alt film, da nu despre Merlin, iera despre Regele Artur, King Arthur, mă-nţelegi mata) Morgana (nu mirajul bre, vrăjitoarea) PS: vezi că ai uitat să scoţi denumirea pozei.:D PS II: şi uite că pe Pee Wee nu l-a recunoscut nimeni ... shame on you people! shame on you! | 
| 
 :) | 
| 
 O si era evident care personaj trebuia sa il ghicesti,ca ceilalti abia ca se vedeau.....si ce? imi place merlin si nu cred ca este vreo problema sa pun imaginea pe site.deci......... | 
| 
 Asadar, era Katie McGrath si postez o poza ca sa nu blocam jocul:  | 
| 
 | 
| 
 finalmente. filmul ăla e. iar personajul e The Spleen. actorul, aka Pee Wee Herman, e Paul Rubens | 
| 

Originally Posted by corinka:

Si pe ea n-o stiti? | 
| 
 Catherine Deneuve? | 
| 
 Nu. Mai nou joaca intr-un serial despre niste femei. | 
| 
 Nicollette Sheridan... sigur e ea... nu s-a schimbat prea mult datorita operatiilor estetice :D | 
| 
 hmm...aparent serial tv de pe CBS. Leonard Hofstadter din The Big Bang Theory :D. | 
| 

Originally Posted by Mistah J:

| 
| 

Originally Posted by Lili1982:

Corect, Lili! E randul tau. | 
| 
 | 
| 
 Corect ! nu e din film poza... ca era usor de recunoscut ! you're next :P | 
| 

Originally Posted by Mistah J:

normal că nu seamănă, că nu e Paul Rubens din fotografia ta (am mâncat un e, mea culpa:D ) ci e ăsta:  http://www.imdb.com/name/nm0000607/ | 
| 
 @Mistah...  seamana cu regizorul filmului Flawless.... nu e el ? Joel Schumacher ?:-? | 
| 
 | 
| 
 Parca aduce un picut cu Vincent Cassel. | 
| 
 si mie tot a Vincent mi se pare ca aduce, da Lindon ;)  tot cu nasu mare :)) | 
| 
 nope... hint 1: e regizor... si e destul de celebru :) | 
| 
 hint 2: este un regizor de Oscar :) ... acum cativa ani a fost premiat ;) si nu este american | 
| 
 ca sa nu va induc in eroare... categoria la care a luat Oscar si unde a fost si el inclus este Best Writing, Original Screenplay | 
| 
 Michel Gondry. | 
| 
 corect ! your turn :P | 
| 
 Vreau numele personajului, nu cel al actorului. Hint: E dintr-un serial foarte cunoscut. http://img340.imageshack.us/i/191926.jpg/  | 
| 
 Furio.Sopranos. | 
| 
 da. | 
| 
 Sa bage altcineva poza. | 
| 
 | 
| 
 Scrie jos in colt. | 
| 
 ai dreptate... ce rusine :)) | 
| 
 | 
| 
 Catinca Untaru.Da este pe site poza.Si in viata reala sa stiti ca nu e asa simpatica. | 
| 
 corect ! pune poza :) | 
| 
 Eu nu pun poze.I just have fun.:) | 
| 
 Hai ca pun eu o poza  | 
| 
 Victor Javier Iriarte Ruiz | 
| 
 | 
| 
 Imi pare cunoscut, dar nu stiu de unde sa-l iau.:-?  Dau si eu cu banu'...Errol Flynn?:-? | 
| 
 Melvyn Douglas | 
| 
 Peter O'Toole (Goodbye Mr. Chips) | 
| 

Originally Posted by anaemona:

bravo ! pune poza :D | 
| 

Originally Posted by Lili1982:

| 
| 
  greu, greu cu pozele astea :) |