![]() |
multam doamnelor :)
|
Originally Posted by indiferrent:
|
foarte `viu` forumul asta.imi place:P
|
ahhh, ia-l acasa. repede ca nu rezista mult.
|
de cand ai devenit asa destept?
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
noi cu siguranţă ne vom distra... |
|
intrebare: oare cum descopera atat de repede utilizatorii nou-veniti cum sa puna o poza pe site? Si cum de gasesc atat de repede topicul asta?:-?
|
Si oare de ce posteaza numai aici?Si numai poze cu persoane nu tocmai slabe??Caterinca ieftina!
|
exact..asteapta o reactie. pe mine deja ma plictisesc tacticile astea. nu-i inteleg pe cei care isi fac conturi multiple doar pt a face bâză..oare chiar se merita sa-ti irosesti timpul in felul asta?:-O
|
|
stimate doamne eu sunt nou,am pus poza mea prima data ca prim contact cu restul.nu generalizati va rog doamnelor,poate sa fie si o coincidenta cu doamnele de mai sus mai plinute.:)
|
Lol! Eu nu ma refeream la tine si pot sa bag mana in foc ca nici klaudya. Te simtisi degeaba.
|
Originally Posted by ProView:
si de ce te-ai grabit sa-ti pui poza? sunt destule site-uri pt asta si suntem domnisoare, nu doamne:)) |
Originally Posted by klaudya_e:
stimata domnisoara va rog sa imi acceptati scuzele de rigoare:"> nu m-am grabit,vazui ca sunt domni si doamne cu poze si am zis : de ce nu si eu?:"> |
Haha, m'am cam ars!:D
|
Originally Posted by FreakDoll:
:-O si noi care credeam ca...:)) L.E. Un singur user imi vine in minte, indeajuns de retard sa-si ocupe timpul cu lucruri de genul asta. Nu cred ca e nevoie sa spun cine... |
Originally Posted by klaudya_e:
e interzisa creearea de conturi multiple... si din cate observ, printesa si cireasa sunt una si aceeasi persoana... rog adminii sa o banneze. multumesc frumos! Si lasa-ti-l pe ProView in pace. Deocamdata nu a incalcat nicio regula a forumului. |
Originally Posted by danonino:
|
bine zis:)))
|
|
Vad ca si tu ai o problema. Ca sa fiu sincer, cand am pus poza m-am uitat doar cum am iesit si cum nu sunt foarte atent la detalii nu am vazut acel mileu (care oricum nu m-ar fi determinat sa nu pun poza).
P.S.: Poza nu e facuta la mine in casa. |
Ce tot aveti cu mileul omului?:))
|
eu nu am nimic. e mirobolant si ma gandeam sa imi procur si eu unul
|
Eu cred ca crin3l a facut poza la bunici in casa:-?
|
Eu cred ca plictiseala va determina sa aberati in halul asta. Uite, moft! Un mileu. Mare branza.
|
Ieri sunt facute pozele...pe caldura aia mare...de la cat am schiat m-am bronzat cu urme de vesta:))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baiat de bani gata :P
|
Unde traiesti ma? In pestera?! Daca fac water-ski sunt "baiat de bani gata"?/:)
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
ma ProView, stim ca libelula e frumoasa, dar tu cred ca esti obsedat. Mai bine iesi afara din casa si cauta-ti o prietena.
No girlfriends on the internet. + suntem pe un forum de film, nu pe unul de matrimoniale, sau cum se numesc. |
Originally Posted by chuckyfan:
facebook, hi5 |
Originally Posted by ProView:
|
![]() |
eu arat bine pot sa zic :) , imi place fundul meu care zace pe scaun mai mereu.
|
Originally Posted by Socal:
|
Oh NO, ass seekers on the loose =))
We need to literrally save our asses by runing as far as we can :-S |
|
da,da...chiar semeni cu "Nica a lui Stefan a Petrii"!
|
Cineva m-a asemuit cu Josh Hartnett, macar m-ai asemanat cu un personaj autentic. :))
|
ei..pai, daca stii cine-i personajul autentic, stii si cu cine facea cunostinta cand nu invata (gramatica), da?
|
Originally Posted by rvn:
|
Originally Posted by Pupaila:
|
@Pupaila, imi pari cunoscut... :D
|
Originally Posted by SoX:
|
|
please, anyone...........call "The Cocalar Hunter". specimen pe calea de disparitie above me.
|
Originally Posted by chuckyfan:
|
Ba, Chucky, parca iti placea stilul horror? Ce ai cu omul? :)) Prevad un spam.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:05. |