![]() |
observ asemanarea, dar cati l-au vazut pe primul? alegem dupa urechea? il chemam p gionloc? facem pauza aici pana il vede cineva? ce facem???
|
Originally Posted by Supastar:
asta ce fel de optiune e?pentru impachetat cartofii,or wha? ingerul exterminator. musil sau kafka? |
Originally Posted by ulrich:
erau 2 optiuni acolo. care e "asta"? daca "asta" e pentru impachetat cartofii, de ce nu ai ales cealalta optiune? si spune-mi ca ai vazut ingerul necesar, altfel cer invalidarea post-ului tau! :x |
Kafka.
Bulgakov sau Pasternak? |
bulgakov
covor sau reabilitare? |
Persan original.
Debussy sau Vali Vijelie? |
"propunere de optiune",daca esti asa pedant.hai,lasa,ca ai inteles f.bine ce-am zis.da,am vazut ingerul necesar. mah...nu-mi place debussy...da' deloc. webern sau alban berg? |
berg, e mai putin ermetic. merge si webern
lynch sau gilliam |
Hmm... Totusi, Gilliam.
Alfonso sau Alfredo? |
Originally Posted by Pitbull:
Alfonso, pt ca e genial. sta pe aceeasi strada cu mine. ma bucur ca l-ai remarcat si tu... "Tacerea meilor" (Jonathan Demme) sau "Hannibal" (Ridley Scott)? |
"Täcerea meilor"
Sfântul Apostol Andrei, sau Hugo Chavez? |
[
Apostolul Andrei Ghilotina sau Spanzuratoare? |
Ghilotinä anytime - inclusiv pentru mine însumi, dac-ar fi sä fie... Scurt, elegant, distins... Nici n-apuci sä simti nimic - -vâjjj-scrâshti-buf si gata!
Spânzurätoarea-i asa de messy, si te si chinuieste, si dureazä... Plus cä mai si spârcâi ca porcu'. Nu degeaba a fost mereu degradantä. Arsenic (si dantelä veche), sau cianurä (si futerea Rosiei Montane)? |
Arsenic
Sex intr-o camera cu oglinzi sau Sex intr-o camera fara oglinzi? |
Q
Bondage sau spanking? |
LG
Sa mori in pustiu sau Sa mori pe mare? |
sa mori pe mare
FBI, CIA sau SRI? |
Bureau 2
Ceka, G.P.U., O.G.P.U., G.U.G.B., N.K.V.D., N.K.G.B., M.G.B., K.G.B. sau S.T.B.? |
K.G.B.
initialele astea au o sonoritate de neegalat... sapientii sau pacientii? |
Originally Posted by erectia eunucului:
nici cavou, nici groapa, doar cenusa sa fie imprastiata peste pamanturile sfinte (avem atatea moshte!) ale patriei. back to life. Orange juice sau Tomato juice? |
orange
omg sau wtf? |
groapa 2/2
un cavou somptuos cu vitrina de unde sa ma holbez mumificat la trecatori, intepenit cu degetele in vorba de V ca Petre Magdin in early times..si pe un panou, somewhere in spatele meu, sa scrie imens: Im dead, and it's rock man.. lol well ceva d ecegnu later edit, back on topic wtf , of course "sa mai continuam acest jos tampit si cronofag" sau "sa nu mai continuam aces joc tampit si cronofag " ? |
let's move ahead with our silly game
ian curtis sau sid vicious |
curtis 8)
apa minerala sau apa plata? |
Mizerabilä.
Toc înalt, sau toc plat? |
pitbull, try for a change sa nu mai faci atita p deshteptu raspunzind in doi peri & in dodii, k blokezi jocu! :alien:
|
toc inalt
dimineata sau seara? |
Pentru sex? Dimineata.
Pentru muncit? Seara. Sär'na sau good afternoond? |
sarut mainile.
e mai erotic ;) capra crapa piatra sau piatra crapa capul caprei? |
Eu pup poala popii, popa pupä poala mea.
Shase sashi în shase saci, sau Un pelican stätea pe pisc cu pixu-n plisc? |
Nu - cu exceptia cazurilor când regia e de Fätulescu.
Un tip (Mihnea Columbeanu) s-a amuzat de produsul foarte prost al realizatorilr de la LDA si a inceput sa râdä înainte de incheierea filmului .Sunteti sau nu de acord cu metoda aleasa (presupunind ca filmul era f.prost fäcut ) ??? |
eu sunt de acord.
e mare lucru sa-l faci pe un om sa rada. gillette sau wilkinson? |
Aia din bancu' cu:
Se duce Brejnev în vizitä la New York. Si când vizita el Manhattanul, zbang, se lumineazä chipul lui Marx pe unul din Turnurile Gemene! Nici n-apucä sä se dezmeticeascä bine, cä zbang, se-aprinde si Engels, pe celälalt Turn Geamän! Si-n clipa urmätoare, zbang, Lenin, pe Chrysler Building. Brejnev, în culmea fericirii, uite dom'le, nobilele idealuri ale comunismului încep si-aici - si-n clipa aia, zbang o inscriptie pe Empire State: (*)(*)(*)Dacä nu vreti s-ajungeti ca ei, folositi lamele de ras Gillette!!!(*)(*)(*) Preda sau Helmis? |
PREDA
Curve de pe Plevnei sau de la Inter?(diferenta e doar de pret ;) ). |
tz-tz-tz, cita cultura!! :lol:
rolls sau hummer? |
Radu Gafta si Timisoara
Alege raul cel mai mic: Ion Cristoiu sau Sorin Rosca Stanescu? |
pupici k ai ales tm! :happy:
ion cristoiu, pentru ca mai are si momente de sinceritate ca acesta mers la drum lung cu masina (aici exista si suboptiunile sofer sau pasager) sau cu trenul? |
cu trenul (mi se pare mai cinematografic)
tenis sau inot? |
trenu! (... eu am mal d'oto 8) , da oricum mi s pare mai comod, mak mai poti sa t misti prin vagon, iar dk iei orient express-u viena-paris vagon d dormit cls 1 e kiar misto)
semintze d floare sau d dovleac? |
seminte de dovleac inainte de tenis
tablouri format landscape sau portrait? |
Landscape
"Muc cu okelari" sau "vomä bipedä"? (Ca expresivitate descriptivä - din opiniile reciproce ale talentatilor nostri publicisti si colegi.) |
HEI! i want my copyright, ambele 'sintagme' sint ale lu moa...! :w00t:
NICIunu! beigbeder sau bruckner? |
Bruckner
(Notä - eu aleg "muc cu okelari", inefabilul sintagmei sade în efectul combinat dintre scurtimea termenului principal si K-ul din subordonat.) "Maestrul si Margareta" sau "Dr. Jivago"? (Romanele, evident!) |
briketa, e totusi mai practik(singurele kibrituri cool sint cele suedeze 8) )
apropo d margareta: margareta paslaru sau gigi marga? (hai pittbulle, k stii dspr cine e vba...) |
De-ti stä pula-n cur ca varga,
Poti sä cânti ca Gigi Marga? (Pusi Vitanidis, UM 01256 Caracal, octombrie 1979). Margareta. (Paaa-truuu rândunici!!! :happy: ) (Si-n aaa-paa mää-riii..! :D ) Nell Cobar, sau Matty Aslan? |
|
Matty :) Mardale sau Ion Barbu? |
Ion Barbu - sper ca e vorba de poet, caricaturist, artist oricum...
o precizare la postarile de mai sus. atentie, baieti: Maestrul si Margarita- nu Margareta. asa, ca sa respectam optiunea lui Bulgakov. Haneke sau Greenaway? |
haneke
solitaire sau mahjong (ala de pe computer evident)? |
ambele sunt supernaspa.
aleg totusi mahjong. almanahuri inainte de 89: Lumea sau Flacara? |
All times are GMT +2. The time now is 21:46. |