![]() |
|
A muri Donna Summer 17.05.2012
R.I.P |
Dietrich Fischer-Dieskau (28 mai 1925 - 18 mai 2012)
http://www.youtube.com/watch?v=e40Mm8baD7A Odihneasca-se-n pace! |
Robin Gibb ne-a lăsat și el. “Talented beyond even his own understanding”, broadcaster Paul Gambaccini.
http://www.rollingstone.com/music/ne...at-62-20120520 Cancerul ca un voyeur inoportun, nu se lasă. I love Bee Gees. La revedere, Robin. |
|
Rip!... :(
|
Am citit o singura carte scrisa de Bradbury , ''Omul ilustrat '' ,o culegere de povestiri sf . Povestirea mea favorita este ''Caleidoscop '' -o naveta spatiala explodeaza si astronautii ramasi in viata plutesc in deriva prin spatiu fiind sortiti pieirii .Cum ar spune criticii literari ;''o mediatatie asupra sensului vietii umane intrun univers indiferent '' .
Cartulia a aparut la Cotidianul si se mai gaseste inca in anticariate la 2-3 lei . |
|
nu ştiam de tipul ăsta, dar dacă promovează auteur theory - da , înseamnă că e pe treaba lui :D .
|
promova.
Notes on the auteur theory. |
Originally Posted by paul_aramis:
Andrew Samuel "Andy" Griffith (June 1, 1926 – July 3, 2012) |
Ermes Effron Borgnino (Ernest Borgnine) January 24, 1917 – July 8, 2012
|
ieri cica a murit Tamango .
|
|
![]() sper să crape cît mai curînd. imperialismul rusesc. |
Azi ar fi implinit 94 de ani Ingmar Bergman . RIP
|
John Lord:((
RIP |
Originally Posted by chuckyfan:
|
Originally Posted by Malombra:
|
|
Eugene Luther Gore Vidal (3 octombrie 1925 – 31 iulie 2012)
|
am aflat şi eu azi.
a murit CHRIS MARKER =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( |
Iulie
Geoffrey Hughes (27) Lupe Ontiveros (27) Chad Everett (24) Sherman Hemsley (24) Sage Stallone (13) Morgan Paull (17) Celeste Holm (15) Eric Sykes (4) Iunie Don Grady (27) Doris Singleton (26) Susan Tyrrell (18) Yvette Wilson (14) Ann Rutherford (11) Frank Cady (8) Richard Dawson (2) Kathryn Joosten (1) Aprilie Dick Clark (18) Jonathan Frid (13) Martie Joan Taylor (11) Februarie Davy Jones (29) Zina Bethune (12) David Kelly (12) Philip Bruns (8) Peter Breck (6) Ianuarie Ian Abercrombie (27) Robert Hegyes (26) James Farentino (24) |
RIP, Tony Scott :(
|
altu care s-a sinucis...
rip tony scott |
Am ramas :| cand am citit ca s-a sinucis.Tony n-o fi fost la fel de bun ca Ridley dar a facut filme mai mult decat decente de-a lungul anilor,unele chiar foarte bune.
Poti sa cunosti o persoana de-o viata si tot nu o cunosti indeajuns de bine. R.I.P Tony! |
LOL
(Nu va temeti, inteleg ce se-ntampla, dar pur si simplu asta e cea mai sanatoasa reactie, n-ai ce sa faci, chiar e ridicol, totul e doar o farsa) ps: nu i-am urmarit activitatea recenta (ba da, de fapt am vazut Pelham care a supt) dar la Man on Fire si Deja Vu, pe care le-am vazut de cate ori le-am prins pe HBO (cel putin cate 5) in tinerete, mai ca nu ma si-nchinam. |
Neil Armstrong (5 august 1930- 25 august 2012)
|
RIP Cornel Todea
|
RIP Michael Clarke Duncan
|
Kōji Wakamatsu :|
|
RIP Sylvia Kristel :(
|
Stie cineva daca Cristi Mungiu mai traieste? Daca a supravietuit chestiei asteia? - http://www.davidbordwell.net/blog/
Stiu ca e truistic de improbabil dar, na - nu se stie niciodata. |
|
|
Actorul Şerban Ionescu s-a stins din viaţă miercuri seara, la Spitalul Floreasca, unde fusese internat cu o zi înainte în stare foarte gravă. În luna august a acestui an actorul fusese diagnosticat în Germania cu scleroză amiotrofică, o afecţiune neurologică incurabilă - după ce în România fusese tratat în 2011 pentru borelioză, o boala dată de muşcătura căpuşelor. Magda Catone i-a fost alături în ultimele clipe. RIP
|
rip serban ionescu:(
|
Larry Hangman, even the bad guys die :(
|
rip sergiu nicolaescu
|
Originally Posted by iiii:
|
|
RIP Nagisa Oshima :(
|
A murit Irina Petrescu.Tocmai am vazut aseara pe TVR2 o ecranizare dupa "Concert de muzica de Bach" in care juca si ea.Am cautat dimineata sa vad daca gasesc filmul/teatrul TV pe undeva pe youtube sau in alte locuri dar n-am gasit.
Superba femeie si o mare actrita. |
Nu am vazut-o la lucru nicaieri, dar am remarcat-o in fotografia atasata articolului pe care l-a scris Pitbull despre ea acum ceva vreme, si ma gandeam ca merita facuta membru de onoare al topicului cu frumuseti feminine...
![]() Ah, si am mai vazut-o si pe coperta cartii Cartile care ne-au facut oameni, mai inainte de asta. Aceeasi impresie. (desi, in articolul cu care contribuia dumneaei la omnibusul initiat de Dan.C. M., pusese in lista cu titluri de luat pe insula Usa lui Liiceanu... dar sa trecem peste asta) R.I.P. |
Mi s-a părut nemeritat de puţin mediatizată dispariţia ei. Am aflat abia a doua zi. :(
O conversaţie de acum câţiva ani mi-a lăsat o părere fantastică - o mare actriţă, o mare doamnă. Mare păcat... RIP! |
Jesus Franco :( măcar de apuca să-şi termine ultimul film
RIP |
R.I.P. Roger Ebert.
|
No way. Habar n-aveam :-s
|
Acum am vazut si eu.:((
R.I.P Roger.Who's gonna take your place now?:| |
RIP Roger Ebert. L-am vazut la Cannes acum vreo trei-patru ani. Urca cu greu scarile spre salile de cinema; era prezent la 8 fara ceva dimineata, pentru proiectiile de presa. Insotit permanent de sotia lui. Purta o esarfa care ii acoperea gatul, de la barbie in jos. Toti cei care il remarcau il priveau cu curiozitate si admiratie.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:07. |