![]() |
Originally Posted by redmen:
Hmm pe mine m-a cam bulversat scena aceea de orgie publica de la sfarsit. Nu exista discriminare de pudoare, tontzi o facea cu toante :huh: |
Pai da ... dar totusi ... de la 2 picaturi de parfum sa se ajunga la orgia aia .. mi se pare aberant.As fi inteles daca scapa de gardienii din puscarie cu ajutorul parfumului dar asa...
|
Cred ca ce au vrut sa arate ca in cele 2 picaturi de parfum efectiv divin se afla cel mai puternic afrodisiac. Totul e concentrat in sticluta mica plina cu suflete pure iar puritatea este, incontestabil, cel mai frumos lucru de pe pamant, fie daca se afla intr-o fata frumoasa, sau in altceva. Si nu am vazut decat iubire in scena aia, de bun gust de altfel. Normal ca bulverseaza la o prima vizionare ca e ceva ce nu ai mai vazut intr-un film insa e ceva foarte frumos si excelent coregrafiat. |
Nici nu am spus ca as fi avut ceva cu scena orgiei,caci as fi luat si eu parte cu placere la ea :lol: pur si simplu mi s`a parut prea aberant.
|
E ceva pe lumea asta care nu ti se pare aberant?
Probabil lucrurile banale ca si tine. |
Aberant mi se pare cum de ai ajuns tu sa fii profesoara.Nici nu ma mira ca se omoara tot mai multi adolescenti cu indrumatori de genu` tau.
|
N-am stiut ca forumul asta e un test de profesionalism.Si daca mai faci dezvaluiri din viata mea personala si recurgi la atac la persoana ne certam. Achtung. |
:sleep:
|
cel mai recent caft vizionat :D
|
redmen vs pauline :w00t:
|
Ultimul vizionat a fost High Fidelity [2000].
http://www.imdb.com/title/tt0146882/ Mi-a plãcut cã face referiri din culturã muzicalã. Mi-a plãcut naturaleþea ce era degajatã din film. A fost ciudat cã personajul principal vorbea cu mine, privitorul la film, dar apoi m-am obiºnuit. În film joacã ºi Jack Black ºi joacã chiar bine [ce-i drept nu departe de rolul din School of Rock]. Este un film uºurel aº zice, un film despre eºecul în relaþii, despre cum e sã îþi urãºti slujba la care mergi, într-un fel despre resemnarea în faþa vieþii. Totuºi dacã o priveºti din unghiul potrivit sau de lângã persoana potrivitã nu mai pare atât de grea. Mai pe scurt mi-a plãcut ºi mesajul filmului. |
Step Brothers (2008)
delicios pe alocuri...uneori exagerat de vulgar ceva mai bun decat ultimele comedii de gen marca Hollywood cred ca e cea mai reusita colaborare intre Adam McKay si Will Ferrell |
Eu am auzit ca e tare plicticos.Dar ...
|
Originally Posted by Pauline Kael:
una e sa auzi despre ceva ca ar fi nu stiu cum alta e sa vezi cu ochii tai dar legat de asta pot confirma ca are si cateva momente mai de somn asa |
Ai vazut "Death Race"?Sau un film mai asa...
|
100 Feet (2008)
mda....incepe si continua bina, insa finalul este maltratat :hmm: oricum l-am vazut pt Famke Janssen Linewatch (2008) film usor de vazut dupa-masa cam plictisitor si tembel |
Burn after Reading -- ultimul Coen e entertaining & light, urmand oarecum linia lui No country for old men, in sensul ca intriga clasica e intoarsa pe dos.
Brad Pitt intr-o noua dimensiune, la fel Clooney. Tilda Swinton extraordinara (iar). Frances MacDormand :love. I served the King of England-- reverie filmica de la Jiri Menzel, usor indemnand spre somnolenta... ;) insa delicat si fara pretentii. Religulous-- documentarul anti-religie al lui Bill Maher cade rau in discurs propagandistic. filmul e presarat cu niscaiva poante bune, totusi. |
Jacob's Ladder (1990) http://www.imdb.com/title/tt0099871
Surprinzator de avangardist si de iesit de tipare pentru vremea sa. Acum am vazut si de unde Marx (eye)Pain s-a inspirat. Totusi Maxel...Maxica e facut in 2008, ala acum 18 ani. Si chiar si asa tot primul e mai bun. |
Shallow Hall[2001] http://www.imdb.com/title/tt0256380/
Alt film cu Jack Black. Este un film care vorbeºte despre aparenþe, despre preconcepþii, despre standarde prea ridicate, despre frumuseþea interioarã. Întodeauna m-a deranajat ideea [de altfel extrem de valabilã] cã ambalajul vinde produsul. Filmul trateazã acest subiect ºi o face într-un mod cât se poate de "comestibil". |
All the Pretty Horses
per total OK...gustat bucatica cu bucatica nu mai e foarte ok nu cred ca Matt Damon a fost o alegere prea potrivita Billy Bob a luat-o un pic in jos, dupa naucitorul Sling blade, dar sa nu exagerez...inca e la inceput in meseria de regizor...are inca timp sa ne rupa sufletu' :D |
ultimul film vazut este...Horton hears a Who , e amuzant si foarte distractiv.
|
L-am vãzut ºi eu, dar deºi mie îmi plac la nebunie desenele animate... de data asta nu m-a atras într-un mod special. Mi-a plãcut ideea, dar parcã nu e prea închegat.
|
Originally Posted by blublu:
E un film cu un substrat puternic religios. E parca o combinatie intre Narnia, Seinfeld si Noul Testament :(( Nu ca Seinfeld ar avea ceva cu Biblia, ferim-ar Jerry. |
de ce mi-a placut Taromul azi...
pt ca in timpul zborului au pus Explozia de Mircea Dragan...cine stie cand m-as fi gandit sa ma uit la filmul asta?! mi-a placut foarte mult...are toate elementele unui disaster movie: tensiune cat cuprinde, acte de eroism, disperare, momente emotionante, actiune, tragism...parerea mea e ca atat la nivel de regie cat si de scenariu aceste elemente sunt legate cu succes un Dinica si un Dem Radulescu de zile mari |
Originally Posted by Cinemania:
totuºi, destul de inoportunã difuzarea într-un avion a unui film despre posibila explozie a unei nave. bine cã n-au pus ºi Dezastre în aer. |
Suspect Zero
dupa bizareria brilianta numita Begotten si fascinantul Shadow of the Vampire ma asteptam la mai mult din partea lui Merhige Suspect Zero are stil, insa din pacate filmul se darama sub propriile concepte incercand sa ni le vanda uitand de factorul real...mai mult decat atat, daca tot il bagi pe Ben Kingsley in film, macar da-i mai mult spatiu! |
Originally Posted by Proletar:
da, dar era o nava maritima nu aeriana :D in rest numai de bine |
si nu cred ca era dem radulescu, ci toma caragiu. in rest, numai de bine :) |
Erau amândoi.
In rest, numai de bine. :sleep: |
@proletar
ai crezut prost |
nu ºtiu dacã mi-o vei ierta vreodatã. |
nici daca stai in cap :D
|
Originally Posted by Proletar:
sau Snakes on a Plane.... :lol: Eu am vazut Burn After Reading, cronica in topicul cu pricina :D |
neah...singurul care prinde bine e Kentucky Fried Airplane
|
Eu rämân la vorba mea: "Aiurel Vlaicu", täticu'! :hmm:
|
Aurel Raicu? :P
|
Pe TCM "Crucea de sange" cu Charlon Heston in Sherlok Holmes!
Merita vazut de dragul lui Heston! S-ar putea sa-l mai dea in reluare. |
"Pacataele tineretii",bun,finalul cam cretinoid..
|
Vazut in seara asta pe TV1000 :
The Hitcher (1986) regizat de Robert Harmon cu C. Thomas Howell,Jennifer Jason Leigh si Rutger Hauer intr`unul din rolurile de "villain" care l`au consacrat.Uitasem cat de inspaimantator poate sa fie un film cu autostopisti cu ganduri criminale :) |
exista si un remake din 2007 cu Sean Bean, insa care nu prea merita |
Funny Games U.S.
plm!!! damm you Haneke nu numai ca e mult sub filmul original, dar e si total nefolositor...I don't get it...sa fi devenit asa de sarac Haneke? singurul lucru remarcat in sens pozitiv: Naomi Watts Just Friends (2005) o portie buna de rasete...mai pe bune, mai fortate...nu conteaza...pt asa sunt filmele astea tembele :lol: imi era dor de vechiul Ryan Reynolds, dupa ce l-am urmarit in cateva roluri serioase |
Filmul The secret of Dorian Gray" dupa cartea lui Oscar Wilde.
Bine redata cinematogrfic ideea de transfigurare estetica a vietii in opera de arta. Dar mie mi-a placut mai mult spectacolul de la Odeon in regia si interpretarea lui Razvan Mazilu |
The Last Mistress-- film de Catherine Breillat, cu Asia Argento... se anunta promitator, ma asteptam ca Asia sa depaseasca o data rolurile de fetiscana razgaiata si vrajitoare seducatoare, dar nu s-a intamplat... Filmul pica uneori intr-un absurd straniu, cu aspect de kitcsh- sper intentionat. Mi s-a parut ca filmul apartine actorului principal, Fu'ad Ait Aattou (wow, ce nume!). Cu o voce si o figura hipnotizanta, el chiar te face sa uiti sa examinezi falsitatile Asiei (e ea sau scenariul, nu-mi dadeam seama) si sa te transpui (macar putin) in poveste...
|
jeux d'enfants
placut ptr ca: -franceza imi gadila in mod placut urechile oricum si oriunde -marion cotillard e f expresiva -subiectul e original -a avut ceva din aerul lui amelie, fara a-l copia in vreun fel -n-ai cum sa te plictisesti la el -final a la mesterul manole (totusi ceva cam incert pe acolo) -imagini frumoase, mi-au ramas in minte scena cu cutia rostogolondu-se pe scari si ei doi catarati pe masina...aaa...si ea pe sina de tren -are poante bune dar si momente touching |
The man with the iron mask- asta din 98', muschetari, chestii, cu Gabriel Byrne :love:, John Malkovich, Gerard Depardieu si Jeremy Irons! Si Leo. Mi-a placut mult, foarte entertaining. John Malkovich pentru prima data intr-un personaj mai putin straniu.
Adevarul e ca incerc sa gasesc un film din categoria 'Omul cu masca de fier', dar nu era asta... Stie cineva care e numele acestui film dat candva mai demult pe tvr (era ceva mai dramatic, nu chiar o comedie)? Ceva cu niste alergaturi printr-un teatru/opera/palat? |
Originally Posted by europe_east:
si era cu Richard Chamberlain? |
Cinemania, multam fain, cred ca asta era.
|
Originally Posted by europe_east:
glad to help |
Let the right one in - See it. Now!
|
^Urmeaza :D,am si mentionat pe undeva ca intentionez sa il vad.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:58. |