Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce-am visat azi noapte? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95947)

Cristina_ 31 May 2011 21:13

Originally Posted by ghost90:

Stai ca mai am 4 ani.Teoretic.Anyway,nimeni de pe aici nu iese prin Stuf? :-?

Nu puteam sa fi facut si eu stoma? Voi dupa 6 ani nu mai faceti specializare deja puteti munci.Noi mai avem de facut minim 3 ani dupa absolvire ca specializare.

dragonfly_drk 31 May 2011 21:13

doh, cum sa nu iasa nimeni in Stuff? eu ies dar numai cand am bani...
uite, ca mi-a venit o idee... dupa sesiune facem un mic meeting in Stuff?:">

L.E. Ghost, am o mica problema cu maseaua de minte... pur si simplu de cativa ani tot creste ca nebuna... ce sa ma fac?

ah, si vroiam sa te intreb... cate masele de minte exista? 4 sau doua?
ca sa stiu cat mai tre sa ma coc la capatana.:))

rvn 31 May 2011 21:13

[quote=dragonfly_drk]
Originally Posted by rvn:

;) eu am o scuza. a ta unde e?;)

fix in locul ala ca acum 40 de ani

TheRainInSpain 31 May 2011 21:14

Originally Posted by Cristina_:

Nu puteam sa fi facut si eu stoma? Voi dupa 6 ani nu mai faceti specializare deja puteti munci.Noi mai avem de facut minim 3 ani dupa absolvire ca specializare.

Plus germana aia care mie nu-mi da pace. :P

Cristina_ 31 May 2011 21:15

Originally Posted by TheRainInSpain:

Haha! :))

dragonfly_drk 31 May 2011 21:15

[quote=rvn]
Originally Posted by dragonfly_drk:

deci traiesti in trecut? grav...:))

ghost90 31 May 2011 21:19

Cristina cred ca te poti transfera :-?.Si mie mi-ar fi placut mai mult la MG,dar am ales Stoma ca altfel as fi fost semimuritor de foame :)

Libelula:sunt 4 masele de minte.Daca zici ca nu au loc pe maxilar si pe mandibula sa cresca,scoate-le imediat.

Sorin87 31 May 2011 21:21

am visat ca ma intalnesc cu fosta :-& :-O

TheRainInSpain 31 May 2011 21:21

Originally Posted by TheRainInSpain:

Haha! :))

Am un fost coleg care a facut stoma - mereu il tachinez cu titlul "Dr." de pe cartea de vizita. :D

Cristina_ 31 May 2011 21:26

Cristina cred ca te poti transfera :-?.Si mie mi-ar fi placut mai mult la MG,dar am ales Stoma ca altfel as fi fost semimuritor de foame :)

Libelula:sunt 4 masele de minte.Daca zici ca nu au loc pe maxilar si pe mandibula sa cresca,scoate-le imediat.

Doar pana in anu 2 se pot face transferari de la MG->Stoma sau invers.Cel putin asa a zis Ciuce.Eu sunt in anu 4 deja .Oricum nu ma mai intereseaza acum.

dragonfly_drk 31 May 2011 21:27

pai, in principiu sper sa nu mai creasca. oricum, inca nu mi-au iesit numai 2...
si stiam ca atunci cand iti scoti maseaua de minte te tampesti...:)) iar eu vreau sa profit cat inca sunt cat de cat coapta... sa ma vezi cand o sa le am pe toate 4... mama, mama... ma fac astronaut...B-)

ghost90 31 May 2011 21:29

sper ca iti dai seama ca n-are nicio legatura maseaua cu mintea,right?

Cristina_ 31 May 2011 21:31

[quote=rvn]

rvn ai 40 de ani?

rvn 31 May 2011 21:33

si-atunci? de ce naiba ii spune asa?

TheRainInSpain 31 May 2011 21:33

pai, in principiu sper sa nu mai creasca. oricum, inca nu mi-au iesit numai 2...
si stiam ca atunci cand iti scoti maseaua de minte te tampesti...:)) iar eu vreau sa profit cat inca sunt cat de cat coapta... sa ma vezi cand o sa le am pe toate 4... mama, mama... ma fac astronaut...B-)

Molarii "de minte" apar de regula la varste cuprinse intre 17 si 30 de ani. Extractia lor se realizeaza numai in conditii de urgenta, altfel 97% dintre organisme suporta existenta lor. Nu exista nici o legatura intre capacitatea intelectuala a individului si existenta acelor molari.

rvn 31 May 2011 21:33

[quote=Cristina_]

rvn ai 40 de ani?

da.ce nu arata moaca mea atat de vesteda?

Cristina_ 31 May 2011 21:36

[quote=rvn]

rvn ai 40 de ani?

da.ce nu arata moaca mea atat de vesteda?

Multi inainte.

dragonfly_drk 31 May 2011 21:38

dragule, stiam... cum sa nu stiu? ca nu degeaba mi-au crescut maselele in gura... ca sa imi dau si eu seama ca nu au nicio legatura cu capul...

cred ca singura legatura ar fi ca atunci cand te ia durerea de masea, de obicei, te ia si aia de cap...
noroc ca eu am dantura sanatoasa...:)
si imi place sa rad de cei care la varsta de 20 de ani deja is nevoiti sa isi schimbe dintii...>:)

White1 31 May 2011 21:40

Tipic. Am dormit si eu un pic ca sa am ce posta aici. Mi-am uitat si visele (dar pot inventa daca-i musai) si am pierdut si momentul in care v-ati dat drumul aici..adica, cum sa zic..ati "vorbit" mai mult decat de obicei:D Loser...

ghost90 31 May 2011 21:41

Quote:

Nu exista nici o legatura intre capacitatea intelectuala a individului si existenta acelor molari

;) Asa le zice in termeni populari.The fuck if I know why.Nu au nicio functie,nici in masticatie,nici in deglutitie,nici in fonatie.

All times are GMT +2. The time now is 18:46.