![]() |
Originally Posted by ghost90:
|
doh, cum sa nu iasa nimeni in Stuff? eu ies dar numai cand am bani...
uite, ca mi-a venit o idee... dupa sesiune facem un mic meeting in Stuff?:"> L.E. Ghost, am o mica problema cu maseaua de minte... pur si simplu de cativa ani tot creste ca nebuna... ce sa ma fac? ah, si vroiam sa te intreb... cate masele de minte exista? 4 sau doua? ca sa stiu cat mai tre sa ma coc la capatana.:)) |
[quote=dragonfly_drk]
Originally Posted by rvn:
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by TheRainInSpain:
Haha! :)) |
[quote=rvn]
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Cristina cred ca te poti transfera :-?.Si mie mi-ar fi placut mai mult la MG,dar am ales Stoma ca altfel as fi fost semimuritor de foame :)
Libelula:sunt 4 masele de minte.Daca zici ca nu au loc pe maxilar si pe mandibula sa cresca,scoate-le imediat. |
am visat ca ma intalnesc cu fosta :-& :-O
|
|
Doar pana in anu 2 se pot face transferari de la MG->Stoma sau invers.Cel putin asa a zis Ciuce.Eu sunt in anu 4 deja .Oricum nu ma mai intereseaza acum. |
pai, in principiu sper sa nu mai creasca. oricum, inca nu mi-au iesit numai 2... si stiam ca atunci cand iti scoti maseaua de minte te tampesti...:)) iar eu vreau sa profit cat inca sunt cat de cat coapta... sa ma vezi cand o sa le am pe toate 4... mama, mama... ma fac astronaut...B-) |
sper ca iti dai seama ca n-are nicio legatura maseaua cu mintea,right?
|
[quote=rvn]
rvn ai 40 de ani? |
si-atunci? de ce naiba ii spune asa? |
|
[quote=Cristina_]
Originally Posted by rvn:
|
[quote=rvn]
Multi inainte. |
cred ca singura legatura ar fi ca atunci cand te ia durerea de masea, de obicei, te ia si aia de cap... noroc ca eu am dantura sanatoasa...:) si imi place sa rad de cei care la varsta de 20 de ani deja is nevoiti sa isi schimbe dintii...>:) |
Tipic. Am dormit si eu un pic ca sa am ce posta aici. Mi-am uitat si visele (dar pot inventa daca-i musai) si am pierdut si momentul in care v-ati dat drumul aici..adica, cum sa zic..ati "vorbit" mai mult decat de obicei:D Loser...
|
Quote:
;) Asa le zice in termeni populari.The fuck if I know why.Nu au nicio functie,nici in masticatie,nici in deglutitie,nici in fonatie. |
All times are GMT +2. The time now is 18:46. |