![]() |
Oh doamne ce dimineatza ....
Capu simt ca imi crapa, gatu' ma doare, de tusit, tusesc! Ce-as mai putea cere oare? :-? |
Nefericit poate e prea mult spus, dar mi-a venit initial sa dau un cap de masa. Joi seara m-am dus la Bad Lieutenant si am mai dat si 29 de lei, iar vineri am castigat doua bilete la acelasi film. Mai trist e ca nici nu ajung inapoi in Bucuresti pana la ora filmului.
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Pentru ca am :
- febra usor ridicata - frisoane - dureri de cap severe - dureri de spate, mai precis deasupra coccisului & bazinului - dureri musculare nu foarte intense - secretii ale ochilor WTF do I have ? Cred ca o sa-mi petrec mini-vacanta stand in pat. |
Originally Posted by Rapture:
You really need to get laid :P ... in bed |
Originally Posted by Chambord:
I did get laid
Originally Posted by Chambord:
:)) La cat am transpirat sub pilota aia am mai scapat si de grasimi...:> |
Nu mai pot sa fumez o tigara din cauza ca m-am lasat de fumat.:(
|
trage aer curat in piept si o sa-ti treaca :)
la multi ani nefumatori |
Sunt foarte nefericit ca filmele de la cinema care ma intereseaza cel mai mult sunt miercurea (Union) si joia (Hollywood Multiplex) de la 19:30, exact in cele doua zile cand eu am cursuri pana la 20:00. Deja am pierdut La Dolce Vita, Fargo si azi urmeaza The Good, the bad and the ugly. Nedreapta-i viata :(
|
Pentru ca in momentul in care m-am apucat de produs copii Ovidiu a spus ca nu-i bine sa-i produc in felu' asta. Ce-am sa fac? Sa-l ascult, el e expertul :(.
|
Originally Posted by Rapture:
|
Scuze, am uitat sa precizez. Produc copii pe foaie :)) .
|
Reiterez: esti mica. :D
|
Cu atat mai bine ;).
|
Vezi, te-am scos din stare. ;)
|
Am febra la picioare, de`abia m-am ridicat sa trec la pc si intr-o ora trebuie sa plec :(
|
Aici Dragomara te scoate din stare. :D
|
Originally Posted by Judex:
Judex intelege si tu odata, nu vrea sa ma ajute sa cresc :!! |
Eu cred ca vrea. E rolul ei de gagica. :D
|
Originally Posted by Judex:
Oh, multumesc, multumesc :"> . |
All times are GMT +2. The time now is 15:08. |