![]() |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
bai, sunteti offtopic, ce naiba.
potoliti-va. |
Măi ALS-ică nu ţii mai frică dragă de avataru' lu' nume?
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
in capu tau, da =)) |
nu pot sa crede ce se petrece pe aici??? !!!! :-O :-O
Illo trebuie sa-ti spun ca esti excesif de vulgara. una e sa faci polemica si sa mai arunci tepuse pe ici pe colo, sa faci haz, sa fii taioasa (cu argumente sau fara putin imi pasa) si alta e sa folosesti niste termeni de manelisti, sa arungi in discutie niste insulte de ultim nivel. Tu, care bateai lumea la cap sa nu mai stea de prostii la cafeanea, sa scrie la iconoclast si la clasici. OMG. als, nu inteleg de ce tii intotdeauna sa ai ultimul cuvant. crezi ca ultimul detine adevarul absolut?sau e de dragul scandalului? ca de dragul mariei d. nu mai e demult. :( |
|
iar suspect nici macar nu merita citat.
|
de dragu mariei fac scandal, fac caterinca, fac moarte de om - fac orice, kiar si sa ma dezbrac de caracter :D
|
klein,
imi adaptez limbajul la interlocutor. ales a inceput sa ma atace pe mine, desi eu duceam o discutie la nivel pur polemic. cred ca inainte de a te pronunta, ar trebui sa reiei tot sirul discutiei, altfel ma judeci grsit. dar cum timp nu e sa reiei toata discutia, e mai comod sa ma bagi intr-un sertar cu o etocheta, nu? |
|
daca ai avea 'delicatetea' (= =)) ) de a-ti reciti postarile, ai vedea - k doar nu esti oarba!? :-? - k TU esti aia care ai trecut la injurii...
eu ma descurc bine 'decit' cu ironiile, merci bien B-) |
tu ai inceput primul zicand aia cu antologia.
si daca ai fi un domn elegant si rafinat, nu ai apela la injurii indifferent ce as zice eu. ori tu ai apelat ;) |
sint cu cine merita; cu cine nu, pot fi de cea mai joasa speta :D
sint versatil :P |
hai, nu ma-nnebuni?
si ce, crezi ca cu asta m-ai dat gata? :)) crezi ca imi smulg parul din cap de oftica? remember: tu esti cel care a devenit agresiv (chiar daca la inceput nu a injurat), doar pt ca cineva a avut o pinie contrara. remember ca nu suporti sa fii contrazis pt ca se activeaza complexul tau de inferioritate....ai nevoie permanent de confirmari, validari si aprobari....pt ca adevarul este ca nu esti convins de valoarea ta! si daca cineva te contrazice, cu argumente si-ti arata ca nu stii ce e ala un sofism simplu, te-ai cacat pe tine, baby =)) dar nu-i nimic, noi tot te iubim :x din pacate nu ai ajuns la acel nivel de rafinament si sofisticare prin care sa nu se vada de ce complexe suferi. inca nu stii cum sa faci ca lumea sa te creada asa cum vrei tu: sigur pe tine. dar lasa, mai cresti tu. |
Suspect, esti off-topic si violent färä motiv.
Sau încetezi în clipa asta, sau iei un bann de nu te vezi. Sä fie clar! |
@ illo: of, ce de clisee pe banda rulanta mai draga!
mai innoieste-ti si tu vocabularu, se pare k in psiho s-au bagat concepte noi =)) |
Originally Posted by illotempore2002:
faza cu antologia poate fi perceputa ca vexanta, dar e in primul rand ironica. als, se pare ca iti place eu va las sa ma improscati au revoir |
Originally Posted by Pitbull:
ALS ÎI UN MARE CĂCAT!!!! |
|
OK, Suspect a fost avertizat, n-a înteles - urmeazä bannarea. Pânä atunci, am încuiat topicul. Vä mai räcoriti si voi.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:32. |