Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

Suspect de bizar 08 Jun 2009 19:02

Originally Posted by Alex Leo Serban:

mai bine decit mintea ta de balega, orcum! :-&

illo spune că eşti ca un copil mare.Fals.Eşti o vomă mare.

illotempore2002 08 Jun 2009 19:03

bai, sunteti offtopic, ce naiba.
potoliti-va.

Suspect de bizar 08 Jun 2009 19:05

Măi ALS-ică nu ţii mai frică dragă de avataru' lu' nume?

Alex Leo Serban 08 Jun 2009 19:09

Originally Posted by Suspect de bizar:

in capu tau, da =))

klein 08 Jun 2009 19:13

nu pot sa crede ce se petrece pe aici??? !!!! :-O :-O
Illo trebuie sa-ti spun ca esti excesif de vulgara. una e sa faci polemica si sa mai arunci tepuse pe ici pe colo, sa faci haz, sa fii taioasa (cu argumente sau fara putin imi pasa) si alta e sa folosesti niste termeni de manelisti, sa arungi in discutie niste insulte de ultim nivel. Tu, care bateai lumea la cap sa nu mai stea de prostii la cafeanea, sa scrie la iconoclast si la clasici. OMG.
als, nu inteleg de ce tii intotdeauna sa ai ultimul cuvant. crezi ca ultimul detine adevarul absolut?sau e de dragul scandalului? ca de dragul mariei d. nu mai e demult.
:(

Suspect de bizar 08 Jun 2009 19:14

Originally Posted by Suspect de bizar:

in capu tau, da =))

Eşti o vomă peste tot.Nu doar în capul meu.

klein 08 Jun 2009 19:15

iar suspect nici macar nu merita citat.

Alex Leo Serban 08 Jun 2009 19:15

de dragu mariei fac scandal, fac caterinca, fac moarte de om - fac orice, kiar si sa ma dezbrac de caracter :D

illotempore2002 08 Jun 2009 19:15

klein,

imi adaptez limbajul la interlocutor. ales a inceput sa ma atace pe mine, desi eu duceam o discutie la nivel pur polemic. cred ca inainte de a te pronunta, ar trebui sa reiei tot sirul discutiei, altfel ma judeci grsit. dar cum timp nu e sa reiei toata discutia, e mai comod sa ma bagi intr-un sertar cu o etocheta, nu?

Suspect de bizar 08 Jun 2009 19:17

de dragu mariei fac scandal, fac caterinca, fac moarte de om - fac orice, kiar si sa ma dezbrac de caracter :D

Faci o laie.Stai ca prostu' şi-ţi curge saliva din colţu' gurii că nu eşti în stare să aduci un argument că de ce joacă bine.

Alex Leo Serban 08 Jun 2009 19:18

daca ai avea 'delicatetea' (= =)) ) de a-ti reciti postarile, ai vedea - k doar nu esti oarba!? :-? - k TU esti aia care ai trecut la injurii...
eu ma descurc bine 'decit' cu ironiile, merci bien B-)

illotempore2002 08 Jun 2009 19:19

tu ai inceput primul zicand aia cu antologia.

si daca ai fi un domn elegant si rafinat, nu ai apela la injurii indifferent ce as zice eu. ori tu ai apelat ;)

Alex Leo Serban 08 Jun 2009 19:22

sint cu cine merita; cu cine nu, pot fi de cea mai joasa speta :D
sint versatil :P

illotempore2002 08 Jun 2009 19:26

hai, nu ma-nnebuni?
si ce, crezi ca cu asta m-ai dat gata?
:))

crezi ca imi smulg parul din cap de oftica?

remember: tu esti cel care a devenit agresiv (chiar daca la inceput nu a injurat), doar pt ca cineva a avut o pinie contrara. remember ca nu suporti sa fii contrazis pt ca se activeaza complexul tau de inferioritate....ai nevoie permanent de confirmari, validari si aprobari....pt ca adevarul este ca nu esti convins de valoarea ta!

si daca cineva te contrazice, cu argumente si-ti arata ca nu stii ce e ala un sofism simplu, te-ai cacat pe tine, baby =))

dar nu-i nimic, noi tot te iubim :x

din pacate nu ai ajuns la acel nivel de rafinament si sofisticare prin care sa nu se vada de ce complexe suferi. inca nu stii cum sa faci ca lumea sa te creada asa cum vrei tu: sigur pe tine. dar lasa, mai cresti tu.

Pitbull 08 Jun 2009 19:27

Suspect, esti off-topic si violent färä motiv.
Sau încetezi în clipa asta, sau iei un bann de nu te vezi.
Sä fie clar!

Alex Leo Serban 08 Jun 2009 19:31

@ illo: of, ce de clisee pe banda rulanta mai draga!
mai innoieste-ti si tu vocabularu, se pare k in psiho s-au bagat concepte noi =))

klein 08 Jun 2009 19:38

Originally Posted by illotempore2002:

klein,

imi adaptez limbajul la interlocutor. ales a inceput sa ma atace pe mine, desi eu duceam o discutie la nivel pur polemic. cred ca inainte de a te pronunta, ar trebui sa reiei tot sirul discutiei, altfel ma judeci grsit. dar cum timp nu e sa reiei toata discutia, e mai comod sa ma bagi intr-un sertar cu o etocheta, nu?

am reluat sirul discutiei. in continuare mi se pare ca tu ai degenerat prin formula "ce-ai, s-a umflat taratza-n tine?"
faza cu antologia poate fi perceputa ca vexanta, dar e in primul rand ironica.

als, se pare ca iti place
eu va las sa ma improscati
au revoir

Suspect de bizar 08 Jun 2009 19:38

Originally Posted by Pitbull:

Suspect, esti off-topic si violent färä motiv.
Sau încetezi în clipa asta, sau iei un bann de nu te vezi.
Sä fie clar!

Bine.
ALS ÎI UN MARE CĂCAT!!!!

Suspect de bizar 08 Jun 2009 20:03

@ illo: of, ce de clisee pe banda rulanta mai draga!
mai innoieste-ti si tu vocabularu, se pare k in psiho s-au bagat concepte noi =))

Asta vrea să fie glumă?Căcatule.

Pitbull 08 Jun 2009 20:07

OK, Suspect a fost avertizat, n-a înteles - urmeazä bannarea. Pânä atunci, am încuiat topicul. Vä mai räcoriti si voi.

All times are GMT +2. The time now is 02:32.