![]() |
Yeey,multumesc :).
![]() Asaaa...sper ca nu se supara nimeni ca am pus eu,si deasemenea ca pun numai de la anime-uri ;)) Edit:Chiar nimeni nu stie?Dau indiciu...e foarte logic :)).ganditiva la ce anume e tipul,si la culoarea imbracamintii...nimic?Ok,mura-n gura : ceva cu "butler" |
Black butler, cumva?
|
Intradevar,anime-ul asa se numeste (simplu,asa-i?) ,dar trebuie ghicit personajul din el.Hai,doar un search pe google :)
P.S:M-as bucura daca cineva ar sti si numele original in japoneza :> |
Sebastian Michaelis?
黒執事, Kuroshitsuji - Asta-i numele in japoneza cred:-? |
@chuckyfan:- Daaaa!Poti pune poza :)
|
![]() |
Spike din Tom & Jerry.
cedez. |
Za bomb. Who za fuck is he?
![]() |
Skipper, Rico sau Private, unul dintre ei :-?
|
Rico din Madagascar
(nu-mi vine sa cred ca nici macar eu care-am vazut filmul de atatea ori nu stiu din prima...dar sa recunoastem,toti is aproape la fel :)) ) |
Am avut si eu aceeasi problema :)
|
Hehe :D.Totusi..oare am spus bine :S?Eh,asteptam...si asteptam...si asteptam....
|
Crezi ca el stie ? :)
|
Buna intrebare :)).Totusi,eu sustin sus si tare ca e Rico! Iar daca nu-i asa,il dau in judecata pee...Boc!! Punct(.)
:D |
Intre timp pune o poza, daca tot esti asa sigur(a).
|
Prefer confirmarea,decat sa sara lumea pe mine...mi prea somn oricum
|
eu zic sa se puna o poza ca si asa a trecut ceva vreme de cand domnul nu a mai trecut pe aici...
|
In regula,pun eu atunci,ca oricum cred ca-i Rico (datorita "crestei" de Punkist pe care o are pe cap)
Destul de usor pt cine se mai uita din cand in cand pe la tv: ![]() Edit:Scuze ca-i asa mica img...cealalta era prea mare. |
Ichigo Kurosaki?
|
@Moody: Da :).Poti pune urmat. poza
P.S:Nu l-am pus in costumul de Shinigami fiindca sa fim serios,era chiar prea usor :)) |
All times are GMT +2. The time now is 18:45. |