![]() |
Si a mea cine-i?
|
Un amestec de Judy Garland cu Natalie Wood,dar ma mai gandesc...
|
debbie?
L.E. Ma refeream la debbie reynolds; seamana, dar nu rasare. |
Seamana cu Deborah Kerr,Halebu,dar asta-i bruneta.
|
Nu, niciun raspuns corect pana acum.
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Este cumva din Italia cea din poza ?
|
|
Seamana cu Alida Valli,dar nici asta nu e.
|
|
Paulino, Paulino, pui poze fara sa zici pas.
Ai tai sunt fostii soti Kenneth Branagh si Emma Thompson. |
|
Originally Posted by corinka:
"Certain" e adj pronominal nehotarat nu demonstartiv,am zis ca tac,dar m-am suparat iar:p Mai da un indiciu, daca vrei.Nu te mai enerva.MMMOaA.Nu inteleg de ce nu pot pune poze cand am chef,adica nu doar eu,toata lumea.Sau trebuie sa dispar de pe forumul asta aglomerat ca incurc?:D |
Scuza-ma, nu-ti mai zic Paulino. Si nu m-am enervat. Si sa nu dispari ca te voi gasi oriunde te-ai ascunde.
Nu ai confirmat raspunsul meu. Eu mai dau un ultim indiciu. Raspundeti la intrebarea: Cine este Anna Maria Louisa Italiano (17.09.1931-06.06.2005)? Si nu e banala, uita-te bine la ochii ei! |
Da,era destul de usor,Emma e una din favoritele mele.Congrats.Damn,am auzit de Ana Maria Louisa Italiano,e aia din poza?E Ann Bancroft, Mrs Robinson, dar n-are sprancenele ei!!!Si am vrut s-o scriu aseara,ma gandeam ca pui din Zefirelli iar...
|
Pauline, suntem femei, amandoua stim ce pot face doua maini dibace de penseuza. Da, era Anne Bancroft. |
|
[quote=corinka]
Am pus niste poze... fierbiniti sus, e simplu,parol.Daca doriti indicii... |
(k tot sint p-aici ;) ):
deci jean marais, jean cocteau, helmut berger, luchino visconti, edith piaf + marlene dietrich |
Am fost prea emotionata si incantata sa raspund imediat,voiam sa se vada numele acesta real (Alex Leo Serban) pe forum...mult timp.
Daca puneti dvs o poza,nu ghiceste nimeni! Provocare reala.Si va iubim(scuzati entuziasmul).:oops: |
All times are GMT +2. The time now is 17:13. |