![]() |
am nevoie de ajutorul vostru sa identific un film. am sa fiu clara de la inceput: nu l-am vazut, desi mi=as fi dorit foarte mult. a rulat pe hbo si nu este productie hollywoodiana. este o drama (romantica oarecum). un angajat al unei uzine nucleare este concediat in ciuda anilor de vechime. se constata ca are o boala mortala ca urmare a radiatiilor la care a fost expus. nu stie cum sa-si anunte familia ca in cel mai scurt timp nu vor mai avea sprijin financiar si nici un sot/ tata alaturi curand. daca nu ma insel, este poveste adevarata
va multumesc anticipat:) |
Originally Posted by Rusnacul:
Originally Posted by mysweetypie:
|
multumesc c0nt >:D<
|
film cu grasa
salut
caut un film in care este vorba despre un tip care se indragosteste de o tipa... in film, tipa este foarte grasa,,, problema este ca acest tip o vede ca fiind foarte slaba.. nu stiu din ce cauza, e o super comedia , dar nu mai stiu cum se numeste.. e mai vechi un pic, si in rolul tipei slabe joaca o blonda.. |
Originally Posted by maxpayne:
Shallow Hal din 2001, tradus la noi ca "Usuraticul". Blonda este Gwyneth Paltrow |
Am vazut acum cativa ani, pe protv, parca, un thriller in care personajul principal era o femeie care, in timp ce se afla cu fiica sa, a fost lovita de un camion. Trezindu-se la spital, ea constata ca nu exista nimeni cu numele ei si ca nimeni nu o recunoaste. In casa ei s-a mutat o alta femeie, impreuna cu fiica accidentatei, fetita fiind singura care o recunoaste. La sfarsit, tin minte ca cele doua se intalnesc intr-un parc sau balci si ca totul revine la normal. Daca are cineva idee, sa-mi spuna si mie cum se numeste filmul. Multumesc!
|
e vorba despre 2 fete care au cunoscut un tip pe un site de socializare (nu sunt sigur daca e facebook sau altul). si fetele astea se intelegeau bine cu el, radeau.. glumeau etc. intr-o zi, el i-a propus uneia dintre ele sa se intalneasca, iar ea a acceptat. de atunci acea fata nu a mai dat pe acasa.. cand a vazut ca nu mai vine, prietena ei a inceput sa-l intrebe pe tipul asta si sa ceara explicatii. baiatul cica a inceput si el sa-si faca griji si i-a propus sa se intalneasca sa o caute amandoi.. si a disparut si asta.
ma scuzati pentru ca nu ofer mai multe detalii, dar atat stiu. multumesc |
Originally Posted by Xaddob:
cumva http://www.cinemagia.ro/filme/elsewhere-42944/ ? |
insarcinate in somn
buna! am vazut acum ceva timp un film dar nu mai stiu exact despre ce e vorba dar pot sa sp asa in mare ce mai tin minte.
Era vorba despre diavol ca cica lasa fete insarcinate in timp ce dormeau si sarcina dura foarte putin...sau ceva de genul si fetele care ramaneau insarcinate erau ucise cand sa nasca de catre copil. :-/ pls.....spuneti-mi daca stiti despre ce film e vorba |
Help
Caut un film care l-am vazut pe vhs...o sa dau cateva detalii:
Era o femeie care avea un copil intr-un fel de borcan, iar un robot o alearga tot filmul sa ii fure acel copil. Ea trebuia sa ajunga la un vas parca ceea ce a si facut. . Era dublat in romana si se numea pe romaneste "Omul de otel"... Sper sa ma ajutati. Multumesc. |
va cer ajutorul
X( Salutari Tuturor
De Ceva Vreme Caut Un Film Care L-am Vazut Prin Anii 90--93 Si Nu Am Retinut Cum Se Numeste Mai Ales Ca Era Deja Inceput Prima Faza Am Prinso Intru-n ! Tren Erau Mai Multi Tineri (imi Amintesc Vag Secvente Din Film Dar Poate Ajuta Totusi.....)........deodata A Inceput Actiunea Adica Acel Tren Era Controlat De Diavol*satana*a Inceput Sa Devieze Trenul De Pe Linii Mergea Prin Mlastini (super Misto) Si A Inceput Sa Omoare Tinerii Cu Exceptia La O Fata Care Era Virgina !de Fapt Pe Ea O Voia In Film Apare Si Un Om Gen Preot Sau Caam Asa Ceva Sii Spune Ca Pe Ea O Cauta*pe Fata*pentru Ca Era Virgina Si Avea Nevoe De Ea In Fine A Prinso Diavolul O Ia Si O Duce La O Baba(talpa Iadului) Si O Pune Sa Overifice ---stupoare Fata Nu Mai Era Virgina...... Daca Ma Puteti Ajuta Va Ramin Dator Multumesc:( |
Nu cred ca am vreo sansa sa aflu, dar na.. incerc :|
Am vazut un film pe natinoal tv cred, acum cativa ani, un fel de horor. Filumul era format din mai multe filmulete povestite de un fel de schelet sau ceva de genul si toate erau cu morala. Imi amintesc doar doua dintre ele, dintre care unul cu un om care primise printr-un expleriment cele noua vieti ale unei pisici. El dadea spectacole in care murea si apoi revenea la viata, pentru a castiga bani si isi foloseste astfel 7 dintre cele 9 vieti. Hotaraste pentru ultimul sau spectacol sa fie ingropat de viu si dupa cateva zile sa invie, aceasta fiind ultima daca cand mai putea invia. Insa in timp ce era in sicriu isi aminteste brusc faptul ca pisica murise dupa ce primisese el vietile deci una era deja folosita. Asa ca moare ingropat de viu datorita lacomiei sale pentru bani.
Cealalta povestioara mi-o aminstesc vag... era despre un om condamnat la moarte pe scaunul electric si il arata cum moare ... Oricum felul in care povestea acel schelet sau personaj diabolic(ce o fi fost el) era insotit de umor si ironie. Sper sa ma puyteti ajuta .. desi nu cred ca sunt prea multe sanse. Aaa da.. si filmul era color dar parea destul de vechi dupa felul cum era filmat. Multumesc.:) |
Tales from the Crypt
http://www.imdb.com/title/tt0096708/ http://www.youtube.com/watch?v=ae5XwkSguNI |
Originally Posted by WildR0se:
|
Help
Caut un film de 15 ani si habar nu stiu cum as putea sa il gasesc. Ideea e ca l-am vazut cand eram foarte mic si tot ce mai stiu e ca era vorba despre un individ care transporta glicerina pentru foarte multi bani si la sfarsit chiar cand scapa de greu pierde controlul volanului si explodeaza masina. Stiu ca nu e mult , dar daca poate cineva sa ma ajute...
|
|
Originally Posted by anaemona:
Multumesc foarte foarte mult. Incredibil ce repede am aflat. |
nimeni?
Nu stie nimeni? :(
|
am aflat
American Cyborg se numea...
|
help
Buna!Acum cativa ani 2-3...cam asa,am vazut un film despre un cuplu care se muta intr-un oras iar in acel oras se petrec tot felu de intamplari cu locuitorii de acol,dar ei nu mai pot iesi din acel oras...pana cand ei isi dau seama despre ce ii vorba si incearca sa plece dar nu pot si vor ramane acol!la sfarsitul filmului o arata pe femeie intr-un scaun cu rotile...sau pe el,nu mai stiu exact!!....stie cineva despre ce film este vorba?va roog
|
All times are GMT +2. The time now is 16:10. |