![]() |
Intr-adevär. Mare scriitor. Dumnezeu sä-l ierte.
|
Ion Dolänescu.
Dumnezeu sä-l ierte. |
Dumnezeu sa`l odihneasca.Avea doar 65 de ani.Mare pacat.
|
Natasha Richardson s-a stins azi-noapte...:(
|
|
Originally Posted by Pitbull:
Dumnezeu sa-l ierte. |
Originally Posted by corinka:
Dumnezeu s-o ierte. |
Inca un deces in lumea filmului: Maurice Jarre.
http://www.evz.ro/articole/detalii-a...-pentru-Jarre/ |
|
S-a mai stins o stea.
Din nou o zi trista in filmul romanesc ,trecerea in nefiinta a actritei Marga Barbu.
Odihnească-se în pace. |
Dumnezeu sa o odihneasca...
|
Dumnezeu sä-l ierte.
A fost unul dintre scriitorii mei S.F. favoriti. O inteligentä profundä, o creativitate täioasä, un simt al realului unic (mai echilibrat chiar si decât al unor hardisti ca Niven, Benford sau Clarke). Scenariile lui apocaliptice sunt dintre cele mai aplicate - favoritul meu rämâne "The Drought" (1965) urmat de "The Drowned World" (1962). Mi-au mai pläcut "Hello America" (1981) si "The Crystal World" (1966), urmate de volumele de povestiri "The Day of Forever" (1967) si "Vermilion Sands" (1971). Dintre romanele mainstream, cel mai popular este, evident, "Empire of the Sun" (1984) - dar mai mult mi-a pläcut "Concrete Island" (1974), care chiar mi-a inspirat un posibil scenariu low-budget pentru Bucuresti, nescris din päcate. |
Dumnezeu sa-l ierte...
|
S-a dus si el dupa Vonnegut. RIP
|
...si abia acum, în memorialul traditional din deschiderea Galei Uniter, am väzut cä în ultimul an a murit Nicolae (Coti) Praida. :(
http://www.imdb.com/name/nm0695137/ Ne-am väzut ultima oarä acum doi ani si câteva luni, la premiera cu "Ryna". Ne-am bucurat mult sä ne regäsim, dupä vreo douäzeci de ani, am bäut un vin bun împreunä, am mai povestit... Si acuma... Era unul dintre acei actori în stare de ORICE, färä sä crâcneascä... Un om cu care mergeai la sigur, orice rol i-ai fi dat - de bunic dulce sau de canalie perfidä, de muncitor comunist "întelept" sau de turnätor la secu... Si un coleg cald, deschis, modest, aläturi de care te simteai bine întotdeauna... Din echipe, toti îl iubeau - costumierele, masinistii, electricienii, soferii... Era genul care ti se lipeste de suflet. Dormi în pace, Coti dragä. |
|
|
Nu cred ca aici e loc de joaca. Putin respect pentru cei care au decedat, va rog! Dumnezeu sa-i odihneasca!
|
N-aveti haz,ce sa fac sa-mi smulg paru' din cap?Mai,mai.Cata tzeposhenie.
|
Ce sä-i faci...? Cine se aseamänä, se-adunä... |
All times are GMT +2. The time now is 11:29. |