Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Animals' Cafe (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88134)

Dragomara 02 Jan 2010 19:20

Câteva motive pentru care să-ţi iei un câne.

Pitbull 02 Jan 2010 19:28

Foarte adevärat! :)
Si se mai pot adäuga...

Dacä vrei pe cineva care sä nu-ti spunä la tot pasul cä esti PROST...
...IA-TI UN CAINE!

Dacä vrei pe cineva care sä nu te declare mereu IMORAL...
...IA-TI UN CAINE!

Dacä vrei pe cineva care, când iti deschizi inima, sä nu te facä IPOCRIT...
...IA-TI UN CAINE!

Dacä vrei pe cineva care sä-si facä nevoile în casä, uneori, dar niciodatä pe topicurile deschise de tine...
...IA-TI UN CAINE!

Dacä vrei pe cineva care sä fie multumit cä e asa cum e, färä sä se considere icoana inteligentei, a cinstei si a caracterului...
...IA-TI UN CAINE!

Dacä vrei pe cineva care sä vrea numai sä te simti bine, nu ca ultimul cäcat de pe lumea asta...
...IA-TI UN CAINE!

Rapture 02 Jan 2010 20:00

Thumbs up, Pit!

on: Nu-mi plac (deloc) pisicile dar asta e chiar simpatica :D :

http://www.220.ro/TeRoncOghp/Ninja-Cat

Gospin 02 Jan 2010 22:52

http://www.youtube.com/watch?v=Qk1pOUb8a_g
Inca o dovada ca aceste animale pricep mai bine decat unii oameni!
Daca to suntem la Animal's Cafe ....
De vreo 2 luni de zile 1 lup, bine facut si-a facut aparitia la mine la bloc, doarme sub scara!
Desi iubesc cainii, si as face orice sa am 1 in casa, momentan nu se poate ...
Prima data cand l-am vazut am incremenit, nu stiam pe unde sa o iau, iar el a venit calm spre mine si a inceput sa ma linga ... :), probabil vruia ceva de mancare, n-am avut insa!
De atunci de fiecare data cand cobor ii duc cate ceva, vecinii ma injura, dar nu-mi pasa!
Oricum nu face rau la nimeni, nici sa latre nu l-am auzit ... mi se face mila cand il vad ca doarme sub scara, de aceea i-am adus o patura si m-am certat cu vecinii ....
Cred ca pana la urma o sa sune la hingeri, si o sa-l ia ... :(

Pitbull 02 Jan 2010 23:00

Vezi cä sbilturile sunt ilegale, le pot fractura coloana. Dacä apar hingherii cu sbilturi, opreste-i si cheamä politia. Capturile se fac cu pusca cu tranchilizante.
(Cautä legea de protectia animalelor pe net... Am uitat datele concrete... Parcä e din 29 septembrie, 2000 - sau cam asa ceva...)
Acum vreo 5 ani, am salvat de hingheri o cätea de bloc (nu la mine; undeva pe lângä garä); suntem prieteni si acum.

Pitbull 25 Mar 2010 13:45

Originally Posted by BLACK-SPIDER:

Originally Posted by Pitbull:

MariaMona's got a doggie.
She's my own league! :x

Eu am 3 acasa :D Un labrador Choys, o catea amstaf Hera si un catel de curte Boby:P

Päi eu am o cätea pitbull Hera...!!! :-O:-O:-O

BLACK-SPIDER 25 Mar 2010 18:21

Originally Posted by BLACK-SPIDER:

MariaMona's got a doggie.
She's my own league! :x

Eu am 3 acasa :D Un labrador Choys, o catea amstaf Hera si un catel de curte Boby:P

Päi eu am o cätea pitbull Hera...!!! :-O:-O:-O

La Hera din pacate nu i-am gasit un mascul pur pe masura si-a mai facut de lucru cu cate un caine si au iesit ceva corcituri dar nu am mai tinut nici unul ca ajung 3.
Insa un labrador as mai vrea sa tin :D

MariaMona 26 Mar 2010 15:24

Asadar am gasit si topicul cu animale.

Primul si singurul animal pe care l-am avut in copilarie a fost hamsterul Ricä, salvat de la un copil ce il pusese pe soba si avea o labuta cu 2 degete lipsa. L-am tinut vreo 2 ani pana cand l-a vrut un nepotel si i l-am dat. Cu cainii am incercat in copilarie, insa Mama a zis ca noi strangem dupa el (la bloc fiind) si dupa primul caca pe covor am renuntat.

Asa ca anul trecut cand m-am mutat cu familia si copiii la casa, eram chitita sa imi iau un caine. Pretextul au fost copiii, dar e mai mult cainele meu decat al lor, desi si ele o iubesc pe Vaya. Ocazia a venit prin august cand un vecin mi-a zis ca tocmai isi luase un fox-terrier cu 200 de lei, vaccinat, cu carnet de sanatate etc. Dupa border-collie, fox-terrierul era alegerea mea, asa ca am cerut voie "sefului" si l-am luat. Cand a adus-o sotul era atat de speriata si jigarita incat mi s-a lipit de suflet. Fetele i-au ales numele si astfel e in familie din 18 august, iar luna viitoare implineste 1 an. Sotul inca ii mai spune Jigodel, dar cu drag.

Intr-adevar e minunat sa ai un caine. Te iubeste neconditionat si nu doreste decat niste mancare si cateva mangaieri. O iubesc mult pe Vaya si recomand oricui sa isi ia un caine, dar va avertizez ca fox-terrierii, asa cum le merge faima, rod tot.

Pitbull 26 Mar 2010 22:04

Originally Posted by MariaMona:

Intr-adevar e minunat sa ai un caine. Te iubeste neconditionat si nu doreste decat niste mancare si cateva mangaieri. (...) recomand oricui sa isi ia un caine

Scurt si adevärat.
(Scris cu Hera mârâind lasciv lângä mine... Acum s-a urcat pe masä... JOS, potaie! X( ... :x:x:x ... ;) )

SoX 27 Mar 2010 01:46

Am si eu un motan. Se pune? :)

Pitbull 27 Mar 2010 07:55

Da' ce-o fi, vegetal? Mineral? Apä platä?
Normal cä se pune, cä de-aia-i animal!

Dragomara 27 Mar 2010 08:09

Păsărica mea:

Când am descărcat poza asta mi-am adus aminte de-o melodie dintr-un film atât de drag mie. (Natacha Atlas - "Gafsa" (Cage))

Pitbull 27 Mar 2010 08:20

Originally Posted by Dragomara:

Păsărica mea:

Hai, mä Drago, altfel nu puteai sä anunti si tu poza?!? =))

Redevenind seriosi: cum se numeste specia asta? Pare-mi-se cä-i aceeasi cu a celor douä "lovebirds"
de la Hitchcock (singurele pe care nu le apucä amocu' si stau cuminti pânä la sfârsit), nu?

Dragomara 27 Mar 2010 08:35

Exact! Este ceea ce-a mai rămas din perechea mea de păsări ale dragostei, după ce Carmela - criminala mică, cum o alint eu - l-a ucis pe Pepe2. De aproape 2 ani suntem numai noi două. Am vrut să-i iau un mascul de... plastic, însă nu am găsit. Momentan am scos-o-n balcon, să mai terorizeze şi restul vecinilor. ;)

Pitbull 27 Mar 2010 09:56

Mi se pare foarte ciudatä asta, cu ucisul bärbätusului... :|:( Cum se poate, de ce? In ce împrejuräri...?

SoX 27 Mar 2010 12:50

Da' ce-o fi, vegetal? Mineral? Apä platä?
Normal cä se pune, cä de-aia-i animal!

La cati caini sunteti pe aici, imi era cam frica sa-mi bag motanul printre voi. ;)

Pitbull 27 Mar 2010 19:02

Noi toti patru (adicä neuitatele Arella si Diva, si actuala Hera, si Je), am fost, suntem si-om fi cat-lover dogs forever.

MariaMona 27 Mar 2010 20:44

Faine pasarele! Nu sunt galagioase? Cumnatii mei au un papagal exotic pe nume Pijo care stie sa vorbeasca si cand vorbeste prea mult trebuie sa ii acoperi colivia sa creada ca e noapte sau asa ceva...

Sox, desi nu imi plac pisicile in mod deosebit, sunt o iubitoare de animale, asa ca automat imi plac si pisicile!;)

Pitbull, sau cine mai zicea ca are caini mari si puternici, ce jucarii rezistente la ros imi recomandati? Vreau sa ii iau vreo doua Vayei de iepuras si de ziua ei si nu prea stiu ce, ca ariciul si mingile ce le avea sunt bucatele la propriu!

Pitbull 27 Mar 2010 20:55

Sincer, nu stiu...!
Arella si Diva, fie neuitate, nu mi-au prea creat probleme - da' cu Hera... no chance! Nu iartä nimic! Printre (muuulte) altele (read: "muuuuuuulte"), mi-a distrus: o gheatä, o cämasä (cadou de la Gloria), un papuc nou de o zi, douä fotolii, douä steckere (dintre care unul, al prelungitorului de 10 metri cu 6 prize), un încärcätor de Nokia, un headset-plus-mic de computer, si vitezometrul de bicicletä al lui Judex.
Totusi, se pare cä nu e totul pierdut: îi plac peturile. Chiar în clipa asta e-n spatele meu, în pat, si mutileazä metodic petul din care mi-am bäut berea de cinä.

Dragomara 27 Mar 2010 20:59

A mai rămas doar una, şi da au fost foarte gălăgioşi; acum Carmela se mai ceartă doar cu mine, cu TVul, cu păsările de pe-afară şi cum musafirii mei; nu suportă să vb la telefon. Niciodată nu i-am / le-am acoperit colivia; cu toate dă dormim în camere diferite, în extremităţile apartamentului, eu una mă trezesc de fiecare dată când ea are câte un coşmar şi ciripăie-n mijlocul nopţii, şi asta se întâmplă foarte des. Tb să stai bine cu nervii pentru a le suporta, au un ţipăt foarte puternic şi ascuţit, de multe ori o aud de-afară, şi apoi păsărica mea distruge absolut tot ce întâlneşte-n cale, începând cu vasele pentru hrană şi terminând cu colivia. Nici o jucărea nu i-a rezistat, deocamdată. :D

All times are GMT +2. The time now is 13:48.