![]() |
Ok, dar o vreau inapoi... :lol:
|
imi dati si mie va rog un link cu drum spre pozele din seara respectiva? va rog eu mult! alex2 ma bucur ca ti-a placut carciuma respectiva, cand aveti chef mai mergem, poate dupa premiera de la cold mountain ce ziceti, oh brothers?
raptor, mi-a placut faza cu imnul URSS. cand ai nevoie de cd imi spui si adresa si il trimit, daca arde.... |
cool
hmm... filmul a fost chiar bun. mi-a placut.
si revista ce-am primit-o, numarul asta intai pare cool. din pacate eram intr-o fuga si am mai si intarziat pana la urma la concert. am pierdut melodia mea favorita.. inger sedat. :-? |
mda... vaz ca v-ati distrat. eu a trebuit s-o-ntind rpd acasa ca ma suna cineva pe fix, ca sa constat - odata ajuns - ca mi-am pierdut mobilul! asha ca a trebuit sa ma-ntorc a doua zi la glendale unde, gratie danielei chirilov (shefa cinema-ului; si nu, nu-i ruda cu mihai c.!), am reintrat in posesia lui...
asha ca, sa stiti: daca va pierdeti mobilul la glendale, ca mine, nu disperati: nu se pierde, se pastreaza :) filmul 70% ok - da finalul nashpa :( oricum, merita vazut - macar pt tete-a-tete-ul hackman/hoffman din wc! |
Originally Posted by Floydman:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
De acord. Dar Hackman parca a fost mai convingator. Trebuia sa vii sa stai cu noi...ca doar si tu esti forumist :P:wink: De fapt, Emanuel trebuia sa-si faca meseria si sa te invite. Macar sa facem cunostinta. Poate altadata. |
Originally Posted by Gaandalf:
Si eu vroiam sa te cunosc ALS ... |
la intalnire a fost super dragut insa ca de fiecare data, trece mult prea repede timpul...
anyway, i had a lot of fun si mi s-a parut super draguta organizarea! mi-a placut si filmul desi am ratat prima jumatate din el! |
Originally Posted by Floydman:
Not to worry...am rezolvat treburile... |
mai, imi pare sincer rau! am explicat mai sus de ce ma grabeam... eu credeam ca e timp inaintea filmului sa facem cunostinta :cry: am cunoscut-o pe lady_skar si mi-a placut :wink:
lasa, next time, ca n-au intrat zilele-n sac! daca pina si gaandalf a vrut sa ma cunoasca... pe mine, grumpy ol'man :lol: ! |
Am mai avut azi la 11 un mini-meeting ca s-o conducem pe Maria Sa, Demona :lol: In cinstea dansei am facut si 12 poze cu momentul emotionant :lol: Pozele sunt dupa cum urmeaza:
(FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR) * Adi este "sheful" de la MxHost. Bunul si minunatul om care ne ofera hostingul nostru cel de toate zilele. Multumim :lol: |
E frumos sa vezi oameni din spatele avatarurilor :D... Pozele sunt ok. :D
|
Eu sunt Adi de pe acolo din poza, sper ca va plac pozele facute cu aparatul meu.. :lol:
|
Da' fratilor... stafful si eu... va multumim pentru aprecieri.
Dar mai este o persona care merita felicitari... mai ales ca la petrecere a stat "izolata"... A noastra colega Kiki... ce spuneti de ea??? (daca va mai amintiti, ea este responsabila cu programele TV si cinema). Haideti s-o felicitam si pe ea... sa se simta bine... ca altfel baga programele gresit si vedeti alt film decat scrie pe site... :lol: Inca o data multumiri tuturor care au fost prezenti. DATA VIITOARE VA FI SI MAI SI!!!!!!!! |
Salut Adi! Bun Venit in randul cinamgiistilor... Sper sa te distrezi aici... Mai vb, drum bun (stiu ca pleci azi cu trenul)...
|
Originally Posted by emanuel:
Emanuel????? Crezi ca dupa aceste cuvinte alese, o sa incep sa pun programele corect??? :evil: think twice :wink: ..... By the way...LA MULTI ANI, DEMONA!!!.. Si inca ceva...era sa uit...mi-a parut bine ca i-am cunoscut pe alice_fluture, Demona si TLD....sper ca la urmatoarea intalnire a forumistilor sa fac cunostinta cu mai multe persoane...si sa nu mai stau "izolata"..PROMIT SOLEMN... :D ...bye.. |
gandalf, ma bucur ca nu am reusit sa contaminez pe TOATA lumea. tu esti exceptia care imi confirma ca nu am visat :lol: :lol: :lol:
|
Sa-nteleg ca la vara facem intalniri si la expiratu' din Vama?
Ar fi super, da' sa ne-anuntati din vreme, sa ne-aranjam si noi astia mai muncitori concediile!! |
Dar mah fotografilor,cu pozele cum ramane-ca pana acum am vazut doar un fel de 'sneak preview'.Oricum,pozele facute de aparatul meu va anuntz de pe-acum ca nu au iesit-pentru ca cakatu' nu are blitz,si,practic,am vreo 15 poze...negre 80%.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:00. |