![]() |
Nu, nu meriti 8-| gresesti, platesti! kidding, poti ceda....alta data.
|
Si altcuiva, clar 8-|
Daca nu trisati s-ar putea sa va ia vreo 2 secunde :D ![]() |
Eduardo Noriega
![]() |
![]() Nu va impacientati, e doar un experiment. Asa ar fi luat mai mult de doua secunde 8-| Tks once again:P |
Originally Posted by Federico:
?? |
Originally Posted by corinka:
-I'm sorry? -Yes. -I don't understand. -Which part?
Quote:
Originally Posted by White1:
|
I am
8-| |
|
Claire Boucher aka Grimes :D Cedez,
|
|
|
"Fiica de primar" e personaj, o aparitie scurta, tacuta si data naibii. Spre deosebire de "femeia din metrou" din Shame, e virgina. Nu mananca porc, nu bea alcool si nu cere dobanda cand da bani cu imprumut. Gata cu indiciile.
offtopic - Cumva stie cineva ce e o "scena anticlimax"? Fara link-uri in engleza, pliz. |
Aaa, Cansu Demirci, superba domnisoara din Once Upon a Time in Anatolia?
Initial ma gandeam la fiica vreunui primar care umbla c..lampa. Variantele n-ar fi fost putine. Am mers cam departe. :)) |
|
Guillaume (Jean-Pierre Leaud) din La Chinoise.
![]() |
un blond cu ochi albastri in rol de apas..
am oroare de surplusurile blanoase, indiferent de partea corpului pe care se afla si indiferent daca sunt parte a costumului din film sau nu. |
nu e nici blond, nici apaș.
Apropo de pilozități, umbla vorba că John Ruskin, critic de artă în epoca victoriană, obișnuit cu nudurile clasice, imediat după noaptea nunții și-a dus consoarta la medic și a fost la un pas de a divorța (dacă nu chiar a și făcut-o).Wow, wtf is this? si-o fi zis omu'. La ce ideal de frumusețe aspira și cu ce monstru s-a ales. Decepția la cel mai înalt nivel! :)) |
Scar din The Searchers?
|
da. Cicatriz.
|
Nu ştiu dacă a ghicit cineva actorii din prima fotografie, dar cel din mijloc cred că e Joe Pesci.
|
All times are GMT +2. The time now is 06:05. |