![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Unde dracu' e filmul Leatherface (2016) ??? Am postat un mesaj referitor la asta acum nu stiu cat timp. Daca nu faceti fata la toate cererile de filme lasati-ne pe noi sa le facem pagina.
|
|
Originally Posted by Mr.Halloween:
Pe cinemagia nu exista peste 5000 de filme scoase pe piata si pe care eu le am , si tu faci atata galagie pt un film care nicinu a iesit inca , cesa scrii la el?In tot cazul din cele peste 7000 de filme si 1000 de actori a caror lipsa de pe cinemagia am semnalat-o in ultimii 5 ani nici macar 1 nu a fost adaugat |
Originally Posted by cosmin742000:
Recunosc ca m-a luat putin valul. Atata doar ca nu-mi place modul de desfasurare a acestui site. |
Pai daca nu (mai) are moderatori , sau daca ii are nu stiu cu ce se ocupa.la articole e jale se injura pe toate vocile , , condica de sugestii si reclamatii a fost dintotdeauna de forma , doar de postere si pozele actorilor se mai ocupa cineva.In rest poti sa faci orice , nu patesti nimic.Sa fi fost eu moderator nu cred ca ramaneau mai mult de 1000 useri , dar decat 100000 din care 99000 protozoare mai bine 1000 si sa ai cu cine sa vorbesti. |
Originally Posted by cosmin742000:
Dar de fapt cum ajunge cineva moderator? Dupa ce criterii? |
Habar nu am , inainte erau moderatori cei care scriau articolele , acum am inteles ca nu mai sunt , sunt doar colaboratori.Oricum nu moderau nimic , dar macar stiai de cine ar trebui sa iti fie frica daca depaseai anumite limite.Acum nu mai exista nicio limita. ISIS e pistol cu apa pe langa jihadul de la articole. |
|
|
|
All times are GMT +2. The time now is 21:14. |