![]() |
devine din ce in ce mai interesant jocul. abia astept sa-mi vina randul. voi posta o poza cu varul de-al doilea al vecinului frizerului unui cunoscut actor, protagonistul unui celebru scurt metraj ce a castigat premiul trei la festivalul "Pestisorul de aur" de la Taipei. :)
|
Originally Posted by Malombra:
Traducere din malombriana in romana: N-o sa ghiciti niciodata! Muhahahahaha!>:) |
margot benacerraf, iar filmul e araya.
|
Originally Posted by Mercutio:
mai bine vezi filmul. @KK, numai tu mă poţi înţelege :)) charles, sari cu poza, ca să-i dai o şansă lui mercutio. sper măcar că vărul frizerului e drăguţ, să am cu ce-mi clăti retina ;) app http://www.arayafilm.com/ premiul la cannes nu i-a fost dat din milă. cu hiroshima mon amour pe felie nu cred că stă orice lacrimi de iubire, nu? |
Sper sa nu fie cu suparare, charles, dar gasii una faina:
![]() |
un nostalgic fără mustaţă. prima oară am crezut că e colin firth :)) . nu zic mai mult, că nu am chef să pun următorul personaj.
|
*Tarkovsky*
|
hai măi omule, regula e să dai indicii, nu să te spargi la nici 2 zile de la lansarea enigmaticului individ [-( . frumos băiet, păduri cutreieram.. aş fi vrut eu să cutreier pădurile cu tark, in his pre-moustache days :>
|
una scurtă sau one easy piece
![]() |
tot regizor şi ea. unul din capii de afiş ai noului cinema din occident.
|
Meanwhile...
![]() |
![]() |
:)) cool answer.
Nu ne-ar deranja daca ai ghici si personajul Malombrei. |
Imi ceri prea mult..
![]() |
Regizor francez, prieten bun cu Godard, ghici ciupe..pper ce-i!
|
Francois Truffaut :D
ceva usor...de vara :)) ![]() actor |
Sean Connery.
(cedez) |
![]() |
Dennis Hopper
|
Inconfundabilul :D mai ales dupa barbia asta ascutita care nu stiam c-a avut-o vreodata :))
|
All times are GMT +2. The time now is 17:34. |