Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

Lady_Skar 20 Jun 2011 11:28

Dylan Dog, Dead of Night. Filmul asta este ca o prostituata din Singapore. Cute, but cheap.

iiii 20 Jun 2011 12:47

Clerks 1994 8/10

AndreiStefan 20 Jun 2011 15:43

Before Sunrise - 10 - cu un dialog spumos si captivant, nu se abate de la o "realitate" deja traita sau accesibila tuturor.

Before Sunset - 8 - cam pe aceasi idee ca prima parte, insa putin mai rece...timpul nu poate sterge tot, dar e nevoie de ceva cu adevarat de neuitat pentru a-l invinge...

Eyes wide shut - 8 - Hah:) Marriage mixed with revealed wild fantasies --> sex, droguri, mustrari de constiinta si o superba Nicole Kidman.

bremen1980 20 Jun 2011 18:38

Originally Posted by iiii:

Clerks 1994 8/10

Ce film nenorocit .Vorba aia ,filmul asta te face din vorbe :
http://www.youtube.com/watch?v=tpQqH4H_SUQ

Am vazut si eu primul film indian decent ,fara cintece si alte lalaieli:''Pather Panchali ''-regizat in 1955 de Satyajit Ray cu scenariul scris de Bibhutibhushan Bandyopadhyay (:( ). Merge in aceeasi categorie cu neorealismul italian. 10/10

Liviu- 20 Jun 2011 18:50

Atunci trebuie sa vezi si celelalte doua parti ale trilogiei :D

gtigabi 20 Jun 2011 20:36

Into the west - miniserie de 6 ep eu l-am notat cu 9 Intro Into the West

un film excelent cu o coloana sonora deosebita si cu "coada" domnului Spielberg bagata in acest proiect, arata partea nevazuta a poporului american ce in timp le-au luat pamanturile, au distrus cultura civilizatiei americo-indiene si arata istoria "nefardata" si cum a luat nastere harta actuala a statelor unite !

un mic trailer pe melodia celor de la Nightwish :), eu am vazut acest videoclip intamplator si apoi am luat filmul. Nightwish video

Sorin87 21 Jun 2011 08:03

The Eagle (2011) 10 si Sucker Punch (2011) 10

iiii 21 Jun 2011 12:05

Pigs 2007 6

mvpsebi 21 Jun 2011 12:37

Originally Posted by Liviu-:

Atunci trebuie sa vezi si celelalte doua parti ale trilogiei :D

Eu stiu ca sunt doar doua parti. Care e a treia ? Banuiesc ca nu te'ai referit la Pather Panchali.

Crist11 21 Jun 2011 13:26

@mvpsebi, Prima parte este : Piratii din Caraibe : Blestemul perLei Negre
A doua parte este : Piratii din Caraibe : Cufarul Omului Mort
A treia parte este : Piratii din Caraibe : La Capatul Lumii

loud.rocks 21 Jun 2011 13:28

Aparajito si The World of Apu.

Nu este vorba de Piratii din Caraibe (:| .

FlorinMovieFreak 21 Jun 2011 14:16

Nea Marin Miliardar (1979) revazut
Nota 10

mvpsebi 21 Jun 2011 16:13

Originally Posted by Crist11:

@mvpsebi, Prima parte este : Piratii din Caraibe : Blestemul perLei Negre
A doua parte este : Piratii din Caraibe : Cufarul Omului Mort
A treia parte este : Piratii din Caraibe : La Capatul Lumii

Aha, credeam ca zice despre Clerks, care, din cate stiu, are doar doua parti. :-?

dragonfly_drk 21 Jun 2011 17:26

vazute azi, pana acum:

Before Sunrise... un film ok, relaxant, linistitor... numai bun de vazut cand apele iti sunt tulburi si vrei sa iti limpezesti mintea... recomandat de vazut seara cand esti obosit sau cand viata ti-a luat-o rau de tot inainte...:)

Meet Joe Black... ah, cand am vazut cat e de lung mi-a venit sa imi trag palme. But, all in all, a fost ok.. ce-i drept, puteau sa il faca putin mai scurt. unele scene puteau fi scoase (chiar nu aveau relevanta) sau scurtate (mi-a venit sa adorm la scena aia de dragoste... credeam ca nu se mai termina...(:| )... ideea e buna dar Joe Black mi-a parut prea imatur pentru "rolul" pe care il avea "pe lumea asta"... ca sa isi deie la final arama pe fata si sa vedem ca nu e chiar asa... a fost un "touche" misto... m-am simtit uhhh... :">

urmatoarele pe lista: "Butterfly on a wheel", "Fracture", "RocknRolla", "Law Abiding Citizen" si "Balada triste de trompeta". Asta, desigur daca nu imi pica ochii pe tastatura...(:|
(of, ce ti-i viata asta... vreau prea multe de la ea...B-) )

P.S. melodia de la sfarsitul filmului ("Meet...")... aaah... m-a atins... lovely. nici ca se putea alege mai bine de atat.>:)
P.P.S revin... sper:-S

anaemona 21 Jun 2011 17:37

How Do You Know (2010)

Raspuns: Nu stii cit de prost poate fi un film cu actori care-ti sint simpatici pina nu-l vezi :-< Cred ca incep sa-mi fac o lista cu cele mai proaste/plictisitoare/enervante filme vazute. Cind sint obosita imi place sa vad comedii usurele dar in afara de 2-3 scene pe care le-a facut Owen Wilson (dar si el e oarecum predictable) restul e de plins. :((

FlorinMovieFreak 21 Jun 2011 18:51

I Love You, Beth Cooper (2009) 5/10

White1 21 Jun 2011 18:56

Hiroshima, Mon Amour
Cel mai plictisitor film pe care l-am vazut anul asta. Replici siropoase/pretentioase, actori enervanti-mi s-au parut si foarte falsi, actiune(vorba vine actiune) care abia se taraste. Nu mi-a zis nimic.

anaemona 21 Jun 2011 19:01

Hai mai White, mai uita-te o data la el, de data asta cu inima, nu cu ochii.

White1 21 Jun 2011 19:05

Glumesti?:))
Am senzatia ca mi-a luat o saptamana sa il vad. M-am uitat cu inima deschisa..dar mi-a taiat avantul din primele 5 minute. Nu ma mira ca unora le place, dar pur si simplu nu e genul meu.

anaemona 21 Jun 2011 19:07

Nici eu nu am vrut sa sune moralizator indemnul meu. Lasa, o sa-l vezi peste citiva ani, cu alti ochi :)

All times are GMT +2. The time now is 12:02.