Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Judex 18 Dec 2009 13:27

Aveam vreo 8 ani, era prin 84. Am facut un cantonament la Tusnad. Ne alerga antrenorul de scotea tot untul din noi si zile in sir ne-a pacalit promitandu-ne ca ne vom relaxa la un meci de fotbal. Intr-un final s-a induplecat, a vorbit cu un responsabil de pe-acolo si a facut rost de un teren acoperit de zapada inghetata. Alunecam toti de numa' si am dat nastere la multime de secvente burlesti. Dupa cateva incercari de joc normal, am decis sa raman in fata, 'la pomana'. Proful recupera mingea si ii trimitea unei gagici din echipa adversa, care marca din fata portii. La fel incercam sa facem si noi - Rares, un coleg, era la recuperare, apoi pasa lung catre mine. Cred ca am inscris din cele mai imposibile pozitii, mai mereu din cadere involuntara.

PS
Atunci m-am indragostit de kurtos kalacs. :D

Kramer 18 Dec 2009 13:46

Sunt fericit sa Unirea Urziceni joaca cu LIVERPOOL!!!

Judex 18 Dec 2009 14:43

Totusi, Liverpool a jucat in acest deceniu si cu Rapid si cu Steaua, e adevarat ca inainte de a castiga ChL, dar era in plina ascensiune. Acum e in cadere libera. Curand imi reiau avatarul care m-a consacrat, deci stiu ce vorbesc. :D

Kramer 18 Dec 2009 14:56

Originally Posted by Judex:

Totusi, Liverpool a jucat in acest deceniu si cu Rapid si cu Steaua, e adevarat ca inainte de a castiga ChL, dar era in plina ascensiune. Acum e in cadere libera. Curand imi reiau avatarul care m-a consacrat, deci stiu ce vorbesc. :D

So what e in cadere libera? Ramane una dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului pentru mine...Planuiesc sa ajung la meci.

Cinemania 18 Dec 2009 15:09

puteti continua in "locul de dat cu picioru"

http://www.cinemagia.ro/forum/showth...=84043&page=95

illotempore2002 18 Dec 2009 15:17

Sunt fericita ca merg la noapte la un party decadent in Buftea >:)

miercuri 18 Dec 2009 17:57

Originally Posted by Kramer:

Originally Posted by Judex:

So what e in cadere libera? Ramane una dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului pentru mine...Planuiesc sa ajung la meci.

Lasa ca isi revin ei, au avut si ani mai prosti ca asta si si-au revenit.

cremaxx 19 Dec 2009 06:39

Sunt fericit fiindca pot sa imi demonstrez mie insumi ca sunt mandru ca nu mai fumez si tin piept la ceea ce se numeste "fac ce vreau si stiu ce fac".:)

buticut 21 Dec 2009 15:49

Sunt fericita pentru ca a venit Afra (catelusa matusii mele) si e o scumpete :x:x. Nu o mai vazusem de 9 luni.M-a innebunit azi la plimbare, de abia am reusit sa o tin in frau,fugea cand dupa pisici,cand dupa caini (e pe stop :D), dar pupicii pe care i-am primit dupa m-au facut sa o iert .

Gospin 21 Dec 2009 16:54

Pt. ca o sa plec in parc .. :D

Judex 24 Dec 2009 00:33

E mama acasa de Craciun si miroase a Craciun cand vin acasa! Si pentru ca a avut geniala idee acum cativa ani de a-mi aduce cate un bradut in ghiveci pe care i-l duc la munte ulterior sa-l planteze.

miercuri 24 Dec 2009 02:02

Se pare ca Tarantino a scris deja 40 de pagini din prequelul de la Basterds, sper sa nu fie doar un zvon.

marius_em 24 Dec 2009 10:16

Mi-am cumparat masina. Sunt fericit ca am scapat de stresul cu actele de leasing, desi nu complet, mai urmeaza inmatricularea.

redmen 24 Dec 2009 11:51

Asta da cadou de Craciun.Hehe.Sa o stapanesti sanatos si sa conduci cu prudenta.

Gospin 24 Dec 2009 16:48

Ce masina, if i may ask ? :)

illotempore2002 24 Dec 2009 17:26

Sunt fericita ca parintii mei divorteaza in ianuarie <:-P

miercuri 24 Dec 2009 18:16

Sunt fericita ca am terminat de cumparat cea mai mare parte a cadourilor de Craciun.

Cinemania 24 Dec 2009 18:39

Originally Posted by miercuri:

Sunt fericita ca am terminat de cumparat cea mai mare parte a cadourilor de Craciun.

acelasi motiv si la mine

+

am plecat in sfarsit de la munca

redmen 24 Dec 2009 18:40

Haleluia.Ce nasol e sa mergi in ultima zi.Si sa fii nevoit sa cauti si in mai multe locuri.Ce bine ca am ajuns acasa.

keepwalking 24 Dec 2009 18:51

nu voi intelege niciodata mania cumpararii cadourilor de Craciun.
si, mai ales, faptul ca lucrul asta a devenit o chestie cool, funny, trendy si mai puneti voi niste englezisme la moda.

Judex 24 Dec 2009 19:11

Originally Posted by illotempore2002:

Sunt fericita ca parintii mei divorteaza in ianuarie <:-P

Bun venit printre noi! :P

Gospin 24 Dec 2009 23:10

Pt. ca a facut mama o gramada de chestii delicioase si maine o sa intru in toate :))

marius_em 24 Dec 2009 23:15

Originally Posted by Gospin:

Ce masina, if i may ask ? :)

C3, noua, a fost promotie cu reducere de 4500 euro.

Originally Posted by redmen:

Asta da cadou de Craciun.Hehe.Sa o stapanesti sanatos si sa conduci cu prudenta.

merci mult.

Rapture 25 Dec 2009 17:08

1) Ieri a fost o zi perfecta. I-am colindat si am ras mult. Cine nu i-ar iubi? :)

2) L-am studiat pe Ovidiu indeaproape asa ca i-am facut un portret. Chiar daca sfatul lui a zis sa nu mai fac portretele asa (:">) sunt sigura ca nu se va supara cand il va vedea :)) .

3) Modemu' chiar m-a ascultat si acu' functioneaza (nu pentru mult timp, presupun )

Gospin 25 Dec 2009 21:19

pt. ca e Craciunuuuuu !
off: Rapture, who the hell is ovidiu ? :!!

Windom 26 Dec 2009 13:52

Sint fericit pentru ca nu o sa-mi cumpar in viata mea Opel Astra datorita reclamei de mai sus. Un mesaj catre reprezentantii Opel Astra: BAGATI-VA MASINA IN CUR CU TOT CU RECLAMA, USUREL SI CU UN PIC DE VASELINA.;)

cremaxx 27 Dec 2009 04:22

Sunt fericit ca muncesc pt.cei care sta si se chinuie in fotoliu ce prostii sa mai scorneasca din capul lor ,ca sa traiasca si ei pana maine ,cand vom face alt rabel sa creasca si ei , fiindca le e frica sa iasa singuri in lume.

Ajutaii....nu va mai contraziceti cu ei...o sa vedeti voi.!:-?

Rapture 29 Dec 2009 11:59

1. A venit un domn si mi-a rezolvat netu' :"> .

2. Am terminat jumatate din desen :D .

Judex 29 Dec 2009 18:37

Sunt fericit ca-mi duc mama la 'Avatar'. :)

cremaxx 29 Dec 2009 23:47

Sunt fericit ca mame-i mele i-a placut filmul Avatar.:)

Sunt fericit ca i-am facut acest cadou de Craciun si i-a placut enorm.

Sunt fericit ca acest film a venit odata cu sarbatorile.

Gospin 01 Jan 2010 16:51

pt. ca deseara ma duc la Avatar .... :D

Rapture 01 Jan 2010 17:44

Sunt fericita pentru ca a venit Romeo pe la noi. Al' de ma strange in brate mai tare ca..Corina :D, nebunu' ala . Tot ludic e, tot cu zambetu' pe fata :) .
Ah, si pentru ca duminica merg la Avatar (datorita lui Disciple :D) .

cremaxx 01 Jan 2010 19:35

Nu va duceti...E naspa filmul...:)) Ma refer sa nu va duceti singuri.:))

Sunt fericit ca astept urmatorul revelion!

illotempore2002 03 Jan 2010 18:52

Ca mi-am luat o pisicutza noua, neagra, careia prietenul meu i-a pus numele Vlahutza.

Judex 03 Jan 2010 18:58

Si Ecaterina?

illotempore2002 03 Jan 2010 19:06

A luat-o maica-mea la ea acasa, da' de unde stii ca asa o chema pe ailalta?

Judex 03 Jan 2010 19:10

As putea sa inventez acum lejer o poveste cu paranormal activity si servicii secrete, dar nu: pur si simplu ai scris pe forum acum vreo saptamana.

illotempore2002 03 Jan 2010 19:11

Ei, ma rog....

buticut 03 Jan 2010 22:37

Sunt fericita ca am cu ce sa imi omor timpul saptamana asta cat o sa fiu departe de casa. Will be watching Up in the Air, The Lovely Bones, Invictus, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Tetro...printre altele :D. Neah glumesc,probabil nu vor fi altele, ca o sa reusesc sa vizionez maxim 1 film/zi :D.

Gloria 03 Jan 2010 22:45

Buticut, dar nu zceai ca esti acum studenta in Timisoara? Nu astepti pana intra filmele in cinema?
Ce vroiam de fapt, sa-ti spun, nu fara o mustrare in legatura cu locul vizionarii, este sa nu-ti pui Dr. Parnassus cu foarte mari asteptari; tocmai ca sa-ti placa; imi amintesc ca mi-am dorit tare mult la cannes cand l-am vazut in mai 2009 sa ma fascineze acest film; mi-a placut, dar as fi vrut sa am trairi mai intense legate de el. In Romania vine la cinema in luna februarie. Discutam atunci, dar poti citi cronica mea la pagina filmului.

buticut 04 Jan 2010 00:03

Originally Posted by Gloria:

Buticut, dar nu zceai ca esti acum studenta in Timisoara? Nu astepti pana intra filmele in cinema?
Ce vroiam de fapt, sa-ti spun, nu fara o mustrare in legatura cu locul vizionarii, este sa nu-ti pui Dr. Parnassus cu foarte mari asteptari; tocmai ca sa-ti placa; imi amintesc ca mi-am dorit tare mult la cannes cand l-am vazut in mai 2009 sa ma fascineze acest film; mi-a placut, dar as fi vrut sa am trairi mai intense legate de el. In Romania vine la cinema in luna februarie. Discutam atunci, dar poti citi cronica mea la pagina filmului.

Imi amintesc de cronica,am citit-o chiar cand a fost proaspat pusa dupa Cannes si CHIAR as vrea sa pot astepta,dar nu cred ma pot abtine :D. Speram sa il vad anul trecut la cinema, Romania fusese printre primele tari care il achizitionase,dar nu stiu ce s-a intamplat. La fel am facut si la Public Enemies si la Sweeney Todd, le-am vazut intr-un mediu,let's say "crappy", dupa care le-am vazut de doua ori in cinema si ulterior le-am si cumparat pe DVD :D. Asta e regula mea de aur - daca imi place cu adevarat ceva, o sa imi aduc contributia la box office/merchandising. Mi-a parut rau ca nu am asteptat, dar vad ca nu ma invat minte :-<. O sa incerc sa fac si cu Parnassus o miscare gen Avatar, cu low expectations si poate chiar sa rezist, mersi de sfat ;). Oricum si daca o sa imi placa si daca nu, tot o sa il mai vad o data la cinema in Timi (daca apare in cele din urma) . Sunt chestii pe care nu le pot evita. Iti promit ca daca o sa imi placa si restul,vor beneficia de acelasi tratament - pentru ca pur si simplu savurez experienta de a le vedea pe un ecran mare, chiar daca,dintr-un motiv bizar, la majoritatea filmelor la care ma duc, sala e aproape goala. Ma bucur ca mi-am batut recordul anul trecut si am reusit sa vad un numar considerabil de filme la Cinema City, but I'm a too lazy bum to write about them. O sa incerc sa remediez asta cat de curand. Inainte aveam o scuza ca Aradul nu are cinematografe decente,dar acum nu mai am.Unora nu le place sa vada acelasi film de doua ori intr-un interval scurt,but I don't mind. I'm a movie-lover,movie-goer and movie-buyer :D.

Apropo de Johnny Depp, nu are nimeni drum prin Kustendorf in 2 saptamani,sa ma ia si pe mine? Va fi invitatul de onoare la Festivalul organizat de Kusturica. Tare ma mananca sa ajung acolo,dar slabe sanse,gaura din buget e prea mare ca sa iau avion si masina e indisponibila :(.

Rapture 04 Jan 2010 13:03

Ingaduitor, cult, ironic, talentat, rafinat, surprinzator, constient, drept, trufas, distinct, original, pregnant, direct, imprevizibil, ispititor, neobosit, laconic, natural, viu, bland, ingenios, sprintar, fantastic, generos, oximoronic. Sunt bucuroasa ca pot vedea in toate acestea un mentor si anume al meu. Nu degeaba sta el pitit intr-un avatar. Il respect. Discutia de azi a fost una dintre acele discutii care raman intiparite in minte pentru tot restul vietii. Ma simt extrem de norocoasa.

redmen 04 Jan 2010 13:28

Rapture : e vorba de un prieten imaginar ?

keepwalking 04 Jan 2010 13:32

Rapture

sper ca e de pe Cinemagia.:)
nu de alta, dar sunt atatea calitati in portretul zugravit de catre tine, incat ne bucura prezenta sa pe site.

Rapture 04 Jan 2010 13:32

@ Redmen : Nu :"> . Desigur, are si defecte. Nu le-am precizat, sunt mici pentru mine :D.

@keepwalking : Omu' nu e interesat in d'ale internetului :( .

Chambord 04 Jan 2010 13:40

Ovidius

Rapture 04 Jan 2010 13:41

Bingo!!! Meriti un premiu! :D

Ah, btw, ziceai ca ai un prieten la 12 B. El s-ar putea sa-l cunoasca personal pe cel ce poarta numele Ovidiu :-? .

Chambord 04 Jan 2010 13:45

Nu e decat un singur om pe planeta cu toate atributele enumerate de tine deci n-a fost greu :P

Nu, ziceam ca am un prieten cu numele x.y in liceu (dar habar n-am la ce clasa e, stiu doar ca e a 12-a). Sa inteleg ca numai B-ul e cu desenul ? O sa-l intreb de Ovidiu.

Rapture 04 Jan 2010 13:51

Pai,
A - muzica
B- arte plastice
C- arhitectura

Primele doua am impresia ca au mai multe brate. Daca e la grafica inseamna ca-l cunoaste foarte bine pe Ovidiu.

Chambord 04 Jan 2010 13:58

Aaa, pai el e cu arhitectura. Nu stiam ca e clasa speciala. Credeam ca e la plastice pt ca deseneaza f. bine. O sa-l intreb de Ovidiu, poate imi obtine un autograf :D

All times are GMT +2. The time now is 17:38.