![]() |
Mda... Cusack power!
|
Originally Posted by Ilila:
|
Yep...Cusak definetly.
|
Originally Posted by WraIth:
|
J.C ca sa nu votez cu pachetelu de muschi din troy! ;)
|
Multumim tuturor sustinatorilor lui John :wink: nu am crezut ca are asa multi.
|
Pot fi shi mai multi! :lol: Roger will do that IIiIa :D
|
Pot fi shi mai multi! :lol: Roger will do that IIiIa :D
|
bai sunteti nesimtiti? doar theo si danica au mai votat cu Pitt?
|
Vot pentru Brad Pitt. E un tip mai vulnerabil. A facut nishte roluri foarte bune.
|
eu votez cu.................mine :P :roll:
|
Votez... Hm... E greu... Vote Brad Pit... Rolul lui din Snatch ma impresionat... :D
|
pitt
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Bai tu deja ma stresezi! Termina cu cacaturile astea puerile de 2 bani! |
Daca am numarat bine e 7-6 pentru John...
|
Originally Posted by BeNnY:
Da de ce te enervezi?? |
Aici se pune punct disputei Benny-Smeagol, daca continuati :evil: ... :D va fi din ce in ce mai greu sa numar voturile.
|
Daca mai continua, o sa sterg din mesaje... nu de alta dar nu vreau sa te incurce la numaratoare... :D
|
Originally Posted by marcu:
|
Originally Posted by emanuel:
Ai vazut emanuele ce a insemnat un deathmach Demona vs Evanescence? Acum ii avem pe Danica vs notorious shi mai nou BeNnY vs Smeagol-Gollum!!! Damn, I've been a bad girl! :evil: |
Da Demona... tu esti sursa noastra de inspiratie :)
|
Egalitate la 7, meciul are ca data limita 18 martie cam pe la ora asta :)
|
Originally Posted by BeNnY:
Da, dar la lucruri bune, nu la rele... aveti grija... Demona s-a mai calmat in ultimul timp... sau cel putin asa sper! |
Vot
Inclin eu balanta catre Brad Pitt. :lol:
|
Re: Vot
Originally Posted by Dan Gerose:
|
John Cusack.
|
|
Jude
|
Ethan Hawke
|
Ethan
|
Ethan are un vot si de al mine...
Care din fete doreste sa continue cu a doua parte a meciurilor masculine? eu asigur suportul (propuneri si eventual fotografii) |
jude law
|
Jude sa echilibram situatia! ;)
|
Jude
|
jude!!
|
Ethan!
|
Ethan...
|
Ethan... :D
|
Jude Law
|
Egalitate la 6 ... asa, deocamdata doar theo s-a oferit pentru meciuri. In caz ca nu mai vrea nimeni ramine ca ea sa continue cu seria a 2-a.
PS. Theo, cred ca ai putea adopta regulile de la sequel... |
OK
Pentru aceasta runda, pana la incheierea celor 8 meciuri, regulamentul ramane cel in vigoare: cistiga primul care capata 11 voturi sau care are cele mai multe voturi dupa 3 zile. Pana la finala, meciurile vor fi in continuare intre cate doi actori. Finala se va decide tot prin vot direct, nu prin poll. Cine poate vota (pentru evitarea clonelor): - Userii care au minim 25 de mesaje - Userii care sunt inregistrati de minim 2 saptamani (exceptand pe cei care au depasit 100 de mesaje) deocamdata scorul este 6 - 6 |
:D stai asa theo nu te grabi... aceasta serie este de datoria mea s-o duc pina capat! Dupa ce vom afla care este finalistul primei serii vei putea intra cu seria a doua de meciuri. Cit entuziasm! 8)
|
Ignorati mesajul meu anterior, a fost o neitelegere.
|
Obi Wan ... Ethan... :lol:
|
Jude Law
|
Jude
|
vot
Votez cu Ethan.
|
Ethan Hawke votez eu... :D
|