![]() |
Pentru orice roscata care arata cat de cat bine, iti pot arata o bruneta care arata mult, mult mai bine. 8)
|
r.l.-c.
|
Claire 4-ever!
|
7-6 Rachel si linkurile puse de mine se incarca la mine! Cel putin in momenutul asta! ;)
|
I'll take CLAIRE, please.
|
Originally Posted by Edgar:
Daaaaa....shy uite,acu' doua secunde zbura un porc p-aici!...Ba nu,era un stol intreg... |
Rachel ... k "," Claire m-a dezamagit in T3 8)
|
8-7 pt Rachel! ... In weekend e asa de boring prin topicul asta... :roll:
|
Eu nu cred ca mai ajung pe net pina marti, asa ca, daca prindeti viteza, va rog sa ma luati si pe mine in considerare cu voturi pentru JENNIFER GARNER si ZETA JONES. They both rule :)
|
Claire.
TLD, nu fi partinitor, nu pune poze care sa avantajeze clar pe una dintre candidate (uite ti-au dovedit fetele ca se gaseau poze mai bune cu Claire). :wink: |
8-8 devine chiar boring meciul dak se lungeste asa de mult.... :roll: Data limita 28! ;)
|
Originally Posted by theo:
Eu incerc sa fiu partinitor! Dar forta ma ademeneste! :lol: Iti dai seama ca la unele actrite is mai greu d egasit poze 'bune', pe cand la unele chiar mai apetinsante gasesti mult mai usor delectrai vizuale.. :lol: |
Trecut p'aici.Stop.Vazut concurentele.Stop.Nasoale.Stop.Ma abtin.Stop.Plang dupa Nicole Kidman.Stop.Si dupa Naomi Watts.Stop.Sa speram in vremuri mai bune.Stop.
|
rachel, fara numar.... :lol:
|
Originally Posted by blitz43:
ba daca pierde Claire din cauza ta, nu mai vorbesc cu tine! |
9-8... :roll: Mai votati si pe aici, chiar asa de boring a fost meciul? :P
|
Originally Posted by TLD:
Apparently so ... |
Moartea pasiunii...
|
Cred ca a cistigat Rachel... TLD putem trece mai departe la alt meci??
|
Originally Posted by Ilila:
|
Dude ... that is tooooo long ... |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Nu te lasa
TLD, nu te lasa corupt ! Fii dogmatic ! Regula e regula !
|
H3h3h3 asta am si facut! Rachel a castigat, nu mai stiu cu cat, dar a castigat cu un vot avans! :P Vine urmatorul meci acusica! ;)
|
|
Oricat mi-ar place Garner, votez cu Anna "Rogue" Paquin.
|
anna paquin
|
Votez pt Sidney Bristow... uhhh... adica Jennifer.....
|
Se strang voturile pe aici si e 2-1 Pt anna! ;)
|
Garner.
|
Jennifer
|
Jennifer Garner :o
|
jeni garner toata ziua... si-apoi toata noaptea :wink:
|
Jenica.
|
Anna P.
|
6-3 pt Jenik! Ce rasturnare brusca dupa ce am plecat eu! ;) Si vad ca v-ati revenit la meciul asta! ;)
|
Anna
|
Jeni
|
7-4... Si ne miscam mult mai repede la meciul asta! ;)
|
Jennifer, deci 8-4.... :lol:
|
Un vot la imaginea CIA-ului.
|
Vot
Anna, ca-i mai actrista si mie nu-mi plac seriale despre CIA. Si nici CIA !
|
Jennifer 4 me ....... |
Ingaduiti un mic pasaj pentru o intrebare. S-a votat Jodie Foster?
E febletea mea. I Love Jodie! Abia dupa... vin si celelalte. Sorry pentru intrebare, dar poate imi raspunde cineva. |
Inca nu
Cred ca nu s-a votat, dar abia astept momentul ca sa votez contra ei. (Daca nu ma-nsel, nici n-a trecut de turul 1). :lol:
|
Re: Inca nu
Originally Posted by Dan Gerose:
Uite un caz cand gusturile se discuta... N-am venit eu la timp s-o sustin pe Jodie. Vad ca se cam macelareste pe aci. Mai, fetelor, macar voi sa fi avut mai multa clementa!!! |
Re: Inca nu
Originally Posted by Dan Gerose:
|
Anna Paquin
|
Jeni G.
|
Jieni.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:03. |